💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 31/

• 41 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
 Доан подслушва разговори, в които хората смятат, че е невинен.
Полицай го видя и се опита да го спре, Доан тръгна да бяга и… им избяга.
Лейла пита Туран дали има да добави  нещо в показанията си. Не.
Лейла казва какво следва и Туран казва, че знае процедурата. Лейла казва, че не е искала да става така. Туран каза, че тя е постъпила както трябва, а той не. Лейла каза, че ако му потрябва нещо тя е тук. Туран я моли да не намесва Невин и да помогне на Кенан, защото знае какво му е положението и ако може да направи така, че Кенан да влезе жив в затвора. Лейла щяла да направи всичко по силите си. Знам, красавице.
Туран каза, че всичко е приключило. Отива в съда и от там в затвора. Невин не може да повярва, не можело така, тя била сама и т.н. Не можела без Туран. Изведнъж се сети, че Лейла й е дъщеря и да й помогне, да не отвеждат Туран.
Лейла казва на Невин, че хората й ще я отведат у дома.
Невин пита дали има новини от Кенан. Не.
Не е трябвало да му помагат каза Лейла. Невин й каза, че и тя ще стане скоро майка и ще разбера на какво може да е способна една майка заради детето си. 

# 616
Тази серия много взе да ме напряга ... май няма да я догледам ...

Sad

# 617
Изненадват ни, накрая да не видим “заживели щастливо” Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, в какъв смисъл?
Пак споменава Невин май, че един ден Лейля ще бъде майка и ще види… за кой ли път ни го намекват, не намерих време тази седмица да изброя.
Или въображението ми е във вихъра си, ама сякаш това чух Grin

# 618
Миси, недей така, не се напрягай. Satisfied

Ханде и Джем ще ми липсват. Май повече от Ханде и Бурак. Satisfied

# 619
Ааа, слънце, не така!

# 620
Ясемин пак пита за новини за Мурат и пита дали тези хора не са го отвлекли заради Доан. Да, така било.
Лейла пита Рефик дали са видели нещо по камерите, намерили са го и сега го проследяват на къде е отишъл.
Тахир пита Лейла как е и дали са намерили Кенан. Не. Тахир я пита, как може да не е разбрала, че е болен. Лейла се развика, че и без това й е зле, няма нужда и той да й говори още. Мама Ш ги мисли родителите и какво ли им е. Лейла се ядосва как може всички да говорят само за майчинските чувства, че са готови на подкупи и престъпления, за да спасят децата си, но това не е любовта, не носят отговорност за децата си. Лейла толкова години е носила вина заради брат си, а всъщност тя е трябвала веднага да го хване за ухото и да го закара в полицията, а тя се е опитвала да го спаси. Това не е любов, това е егоизъм.
Ако тя ако е станела майка никога няма да възпитава детето си като нея и Невин, щяла да го научи на много неща.
Много интересни неща казва, но не мога да ги преведа хубаво, за това на другия превод ще ги видите Grinning
Тези като нищо ще я забременят. Вече втори път се споменава. Пфуу, дано не.

# 621
Уж гледам.., ама  какво стана с Мурат?
Дане го занулиха и него..

# 622
Много ми е красива Ханде в момента, в този разговор с Тахир.
Лейла се чуди какво ще стане ако не го арестуват и успее да избяга. Тя цял живот щяла да го мисли как е, добре ли е, къде ли е, щяла да се побърка.
Тахир каза, че няма да се случи, защото тя и така си е луда.
Кара я да си затвори очите и я кара да диша дълбоко. И я кара да се представи, че е на брега на морето и чува вълните и има лек вятър, слуша чайки. Тахир го бил видял в соц.мрежи и така се успокоявали и мислел, че ще й помогне и на нея.
Лейла пита къде е Нурай, бил я изгонил ли?

# 623
Доан каза на Лейля, че Кенан много я е обичал.

Все едно гледам Хаят:

Като детенце е, много е красива, а като я “нарисуват” както казваше дядо ми - красива млада привлекателна жена, огнена.
Прекрасна е Ханде! Heart Eyes

# 624
Доан се обажда на Лейла. Доан е доволен, че вече е започнала да го познава.
Доан гледал града, много обичал да го гледа. Лейла иска да отиде при него, обещава да дойде сама. Доан не й вярва. Тя го пита какво се опитва да направи. Той искал да възтържествува справедливостта. Тя се притеснява да не му навредят.
Доан й се бил обадил защото изпитвал отговорност и трябвало да й каже нещо. Кенан много я обичал, не просто така, а като луд бил влюбен в нея. Лейла казва, че не й става по-леко от това.
Доан я пита дали ако се случи нещо с Кенан ще страда. Да, много. Тогава Доан я кара да му помогне, имало само един човек, когото трябва да убие и повече никога няма да се появи. Това нямало да я ощастливи. А какво? Да възтържествува справедливостта. Добре, ще стане и то от нейните ръце. Довиждане, уважаема г-жо прокурор.

# 625
Хахахха какво ли изпитва Мурат в момента? Laughing Приятелят му коли наред Grin

# 626
Кенан е влюбен в теб като луд. Сама се досещаш, че и аз изпитвам чувствата му.

# 627
Ето го Мурат, даже за него ми домъчня 😂

# 628
Слънце, за едно познахме от самото начало - Доан обича Лейля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 629
На Мурат не му пукал кой е, щом го е спасил. Иска да е приятел с Доан.
Така си го преведох. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт