Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 433

• 45 350
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Още една снимка.
Енгин си е такъв - нито нагоре, нито надолу с килограмите.
Просто камерата има свойството да качва 4- 5 кг., така да изглеждат актьорите.

# 571
Е- ха, нови снимки! Предчувствах сутринта, че ще имаме изненада днес!
Този Адам садеже по риза / сигурно си зарежда колата на ШЕЛ/, а нашият чок Гюзел както обикновено с яке, но пък официален - обувки, панталон.
Сетих се нещо - миналата година като се връщах от Чанаккале и минаваме покрай ШЕЛ бензиностанция и късмет - спираме за кратка почивка. Първо се купува сандвич и сок, че кафето им бая скъпичко /. 10 лв./, после поне 10 фотки пред всичките рекламни банери. Усещането беше все едно съм видяла Енгин.
Сега докато снимат рекламата - все ще има някоя и друга снимка.

# 572
Здравейте момичета-енгинки,отдавна не съм писала,но всяка сутрин с първото кафе ,си отварям темичката ,за да видя снимките ,които качвате и да прочета новините,за което безкрайно ви благодаря. .Аз не издържах с чакането и отново изгледах" Казвам се Фара ",отначало до край.Въпреки,че съм гледала първи сезон 7-8 пъти,а втори 4 пъти,отново плаках и се смях,както когато ги гледах за първи път.Много високо вдигна летвата екипът   и се надявам да ни зарадват отново с добра и напрегната история, и великолепен кастинг като този.Вчера изгледах и филма на Енгин по Нетфликс "Лек път".Открих ,че в него участва и с малка роля Синан Арслан-Адил.Музиката и изпълненията й са на софийската филхармония.Синан Арслан е участвал и в български филм- Врагове,заедно с Асен Блатечки.Ех,нали сме комшии,дано и Енгин да дойде някой ден в Бг,за да му се порадваме и тук.Засега само ще чакаме,но ми се струва ,че с таланта на Енгин ,все по- често ще виждаме името му и сред сценаристите.

# 573
Привет!

Чудесна неделна изненада ,жълтото много го отваря 👌😍

# 574
  • София
AnniePM  ,

И аз съм прихванала твоя вирус по ,,ФАРА ,,гледам други филми с Демет  или Енгин,но на няколко дни си пускам отделни епизоди от ,,ФАРА...очакванията ни към всеки от тях ще са по високи, и за двамата ще бъде трудно да намерят такъв поглъщаш сценарий.Дано скоро ни дадат тези реклами които сега заснемат  и двамата.
    Успешна седмица ,нов ден,ново начало и нови интересни новини.

# 575

Добро утро!
Имаме и нова снимка ,а седмицата започва обещаващо!
Спорна, лека и пълна с новини да е !

# 576
  • Пловдив

Добро утро в понеделник.
В туитър пишат, че са снимали освен в Трабзон и в Текирдаг. Вероятно и на други места.
За архивите ни, слагам новите снимки, които пусна  Damata и самостоятелно.

# 577
Здравейте момичета.
Хубав и спорен да ви е днешния ден.
При нас времето е пролетно и аз малко на пазар, малко на разходка.

Хубавата усмивка на нашето момче.

Много са ни хубави новите снимки. И колко много е пораснала косата на Енгин за един месец.
Много ни е хубав. Пу, пу да не са му уроки.
Благодаря Марианка.
Да имаме още красоти.

# 578
  • Пловдив

Марка "ZARA" и описание:
"ЛИМИТИРАНО ИЗДАНИЕ ГУМЕНО САКО: Яке от гумирана материя. Яка с контрастни ревери от рипсено кадифе. Дълги ръкави с регулируеми маншети. Големи външни джобове и вътрешни джобове. Регулируем подгъв с еластични страни. Закопчаване с цип отпред, скрит ревер с копчета.

Ама му отива жълто:

# 579

Здравейте следобедно!
Хубави нови снимки, усмихнат Енгин, определено рекламата ще засегне най-различни региони на Турция - щом снимат на толкова далечни от Истанбул места. Къде е Трабзон, къде е Текирдаг?

# 580
  • Пловдив

Ако на някой му е интересно - мъжка мода...

# 581
  • София

Добро утро в неделя. Не се е покрил Енгин, снима... Дали са приключили вече, не знаем.
Да видим, ще има ли новини днес...

Марианка, от кой филм е кадъра?

# 582
  • Пловдив

Добро утро в неделя. Не се е покрил Енгин, снима... Дали са приключили вече, не знаем.
Да видим, ще има ли новини днес...

Марианка, от кой филм е кадъра?

Сериалът "До живот".

Появи се този постер сега - имахме този от втората снимка.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 22:12 от mariana51

# 583
Добро утро момичета.
Усмихнат и успешен ден.

Да имаме новини.

Хубав ден на всички.

# 584
Марияна ще ми се скара, че не давам линк,  това го извадих от архивите си, където за съжаление не съм записала името на гримьорката и източника... Но затова пък е много хубава характеристика на Енгин. Това е мнението за Енгин на гримьорка от екипа на един от старите му сериали:
„Всички в екипа бяхме изключително вдъхновени от неговия пример за отношение към професията, от работната му етика, от енергията и въображението му. И от чувството му за хумор, разбира се. С него да се работи е същинско забавление. Цар на вицовете и веселите истории. Широко скроен и никога не се сърди. Дори нещо да го подразни , бързо му минава. Мрази официалностите. За всички е просто Енгин. Малко са като него, толкова непринудени и естествени. И освен това е като енциклопедия- знае много в какви ли не направления. Често в почивките решаваме кръстословици и го питаме разни неща. Шегуваме се с него, че го използваме вместо „Google“.А как пее….Доставя ми удоволствие да го гледам как играе- концентриран, отдаден на импулсите си, на емоциите...Да го наблюдаваш как работи е направо преживяване.....
Голям професионалист и виртуозен актьор! Енгин Акюрек е и изключителен човек.“

Общи условия

Активация на акаунт