Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 433

• 44 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив

Следобеден поздрав от Тахир.
Чакаме нещо ново от и за Енгин.

# 601

Добра вечер в  комисарската сряда!

Ако не обичате да гледате футбол, остава да пием по една студена вода в очакване на нещо ново.

"Ла белли сеньорини?"

# 602
  • Пловдив

https://twitter.com/engingreekfc/status/1755314386233692569

Книгата на Eнгин Акюрек Sessizlik/Тишина е в списъка на най-продаваните на международния панаир на книгата в Кайро.

# 603

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Четвъртъкът си остана запазен за Даахан!

# 604
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък. Да го посрещнем с усмивки и чакаме новини.

# 605
Интересно кога ще ни пуснат рекламата?

# 606
Добър ден момичета!
Хубав,слънчев и усмихнат ден да имаме,а с него и новините да дойдат!
Да уважим тогава Даахан в деня му!

# 607
Здравейте момичета.
Хубав и усмихнат следобед.
Марта е уважила Даахан, аз ще уважа Керим.

Браво за книгата на Енгин. Сред най - продаваните.
Да ни уважат и с някоя новина или снимчица. Чакаме си.

# 608

Визията на Даахан много ми харесваше. Както и историята. Обаче като вкараха силно мафиотската линия и онзи главорез - бащата на Ендер, както и нелепите убийства на двама абсолютно невинни - бащата и онова бедно приятелче  на Даахан от пристана, историята се измести и така стигнахме до фаталната развръзка.
История без доброто да надделее. История на няколко съсипани живота.

# 609
  • Пловдив

Като няма за Енгин, има за Демет днес в пресата: https://www.gazeteyaziyor.com.tr/demet-ozdemirin-jennifer-lopezd … k#google_vignette

Какво липсва на Демет Йоздемир от Дженифър Лопес?

Демет Йоздемир, която винаги успява да бъде начело със стила си, продължава да бъде един от най-верните последователи на модата.

Демет Йоздемир, която винаги е успявала да бъде в челните редици както със стила си, така и с актьорството и личния си живот, продължава да бъде една от най-верните последователи на модата.

Актрисата, която винаги говори за елегантността си с изборите, които прави по специални поводи и комбинациите, които избира в ежедневието си, този път последва модата на очилата с големи цветни лещи, което е една от тенденциите на зимния сезон 2024, който е следван плътно от световни звезди като Дженифър Лопес и Хейли Бийбър.

Споделяйки с очилата си в социалните мрежи, известното име написа: "Имах любовна афера с очилата си".

# 610
Здравейте момичета-енгинки,аз докато чакам новини за нови проекти и се наслаждавам на снимките на нашия хубавец,след "Казвам се Фара" изгледах "Маслиново дърво" с Фърат Танъш и Туба(има го в плей тубе с бг суб) и силно препоръчвам за тези,които не са го гледали.Сериалчето е само 8 епизода по 40-50 мин.След него гледах  "Между света и мен" с Демет .В него тя  също  блести с талант.Невероятна е!Сега съм подхванала "Черни пари и любов" с Енгин и Туба ,но засега двойката Енгин-Демет си остава номер 1.Иска ми се да видя и нещо с Феяз Думан,защото не мога да си го представя като положителен образ.Ако някоя от вас знае къде мога да гледам сериала му Kadun,моля да ме насочи.

# 611
  • Пловдив

И двамата са номинирани за 100-те най-красиви лица на 2024 г.
В момента върви акция в туитър за Енгин.

Подготвя се филм за Barış Manço - Мехмет Баръш Манчо, по-известен със сценичното си име Баръш Манчо, е турски рок музикант, певец, композитор, актьор, телевизионен продуцент и водещ на предавания. Починал на 56 години от инфаркт.

Няколко имена, които са подчертани и вероятно ще представят певеца Barış Manço във филма „Barış Mança“, на първо място са: Енгин Акюрек, Алп Навруз, Биркан Сокуллу и Мехмет Гюнсюр.

# 612
Този, който ще представи Баръш Манчо трябва да е и с дълга коса, освен, че трябва най-вероятно да пее във филма.
Много известен е този Б.Манчо. Обаче песните му са си типично техни и ако направят филм - то той ще е евентуално само за тяхна аудитория.
Не зная как бих приела Енгин в такъв филм. Обаче що е време - пред нас е и ще видим.

А Мехмет Гюнсур е участвал в подобен филм. Фарах Зейнеп Абдулах /Ейлюл от "МСП" и Isil Yücesoy /леля Недрет от "КРА" / - "Прошепни ми ако забравя"

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 20:59 от Марта_49

# 613
  • Пловдив

В туитър търсят прилики за новината, Баръш Манчо е бил много нисък на ръст. Но, знае ли се...
Малко информация:
Баръш Манчо, роден на 2 януари 1943 г. в Ускюдар и починал на 1 февруари 1999 г. в Кадикьой, е певец и автор на песни, както и турски изследовател, продуцент и телевизионен водещ, колумнист, държавен артист и културен посланик.
Неговите повече от 200 песни, които е композирал, са му спечелили дванадесет златни награди и един платинен албум. Някои от тези песни по-късно са изпълнени на арабски, български, холандски, немски, френски, иврит, английски, японски и гръцки. Той е посетил много страни по света с телевизионната си програма, така че е наречен "Barış Çelebi".
Започва да се занимава с музика в гимназията Галатасарай. След като завършва гимназия Шишли Тераки,  завършва висшето си обучение в Кралската академия на Белгия в областта на „живопис-графика-интериорна архитектура“ и завършва образованието си като художник.
Изпълнявайки пред Salvatore Adamo и France Gall в концертната зала Olympia в Париж на 12 януари 1965 г., той изпълнява собствената си композиция Babysitter, след това изпълнява своите песни Jenny Jenny, Quelle Peste, Un autre Amour que toi и I want savior на френски и английски език. Сценичното представяне на Манчо е оценено от Анри Салвадор

Да добиете представа колко е нисък:

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 22:30 от mariana51

# 614
Привет!

Благодаря за новините .Не мисля, че Енгин става за тази роля ,височината е от основните белези на човек, няма да е правдоподобно точно той ,който е висок  да играе действителна личност с нисък ръст. И по-добре , за мен де, не бих гледала такова нещо, традиционната турска музика не ми понася.
От изредените Мехмет Гюнсюр е най-подходящ, той е дребен

Общи условия

Активация на акаунт