Що се отнася до "Черни пари и любов" (КРА) него съм гледала (открай докрай) много пъти, при това винаги с огромно удоволствие и интерес. Последно, оня ден го свърших (на Нетфликс - подпомагам напредъка в класациите и трендовете
) - след като свърши Фарата, реших да го изгледам за пореден път и съм много доволна. Никога няма да ми омръзне. За мен едно от многото големи достойнства на този сериал (наистина са много според мен) е в неговата завършеност (така, като беше и във "Фатмагюл"). Там бяха изцяло и абсолютно логично и смислено завършени историите на всички герои - не само на Йомер и Елиф, но и на Арда и Пельо, Нилюфер и Фатих, Хюсеин, Демет и Мерт, Ипек, Левент, Мелике, децата, Светлана, няма дори нужда да споменавам Таяр и лелята. Един герой нямаше, който да пропадна ей така в нищото. Освен историята на Елиф и Йомер, и другите интриги и съдби сами по себе си бяха много интересни, трогателни и поучителни. Като гледах последната серия на КРА, се сетих за "Фара" и отново се ядосах, че беше взето това прибързано решение "Фара" да приключи на 27-ия епизод. Аз не исках да го удължават излишно (както в ДП с прословутата възглавница на Менекшето, например), но спокойно можеха да им дадат още 2-3 епизода, за да изяснят по-добре съдбата на всички герои и цялата история да придобие по-завършен вид.