Боледуване на децата ни - тема 75

• 34 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • shumen
Ваня,то и рентген няма в нашата поликлиника след 15,30 часа,а и аз толкова се шашнах и ядосах като видях,че няма лекар,който да ни прегледа,че не се сетих.
Яд ме е,че и аз не съм добре.Нямам сили за нищо.Кихам и носа ми е запушен и на мен.Какъв е тоя вирус не знам,но взе да ми идва в повече всичко вече.
Детето и то видимо не е добре и кашля ли кашля няма спиране,все гледа да легне и се изморява много бързо.Ще моля утре за снимка и дано заместващата даде направление,а ако не ще си платя.

# 121
Лошо Sad На кой ден АБ е Дени? Всъщност няма значение, минало е достатъчно време, не е това лечението, което му е било нужно.

# 122
  • shumen
Моме,днес му е 7 ден АБ.Явно не е било това правилното лечение.

# 123
Дано да съм лош пророк...
А ако е грип, ти също няма да се оправиш с Авирон, направи си и ти един  грип тест, въпреки че и при теб мина време.

# 124
  • shumen
Моме,то мина време и не знам ще покаже ли нещо сега тест за грип.Утре ще купя и ще си направя все пак.
Правих си тест за грип.Отрицателен е.След малко отиваме на лекар.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 13:31 от danaeka

# 125
Може и проклет вирус да е. Миналата година правих на голямата и беше отрицателен, а нейния клас и съседния се натръшкаха в рамките на седмица вскичките и някои бяха положителни, други не, но при всички беше едно и също.
Класната ни е отново болна и 2 дни ходи с температура. Аз като чух мен ме втресе. Купих Резиста форте да се успокоявам, че давам нещо и пие фрешове тия дни на поразия. Резистата нещо са я променшли, формата и цвета е друг, състава май и той. Преди помня, че стомашния пробиотик беше с численост 5млрд, а сега е на половина. Поне гърления пробиотик е същото количество. Сменили са и вкуса, пише, че е лимон, довечера като дам ще знам дали е добро на вкус. Стария вкус беше май гаден, голямата си го хоресваше, малката шскаше да го изплюе.

# 126
Има ново резиста форте шоколадови мечета.

# 127
Не знам дали е същото, но сега нали рекламират някакви нови шоко мечета Резиста...

# 128
Много скъпо ми си видя.

# 129
  • shumen
Ние минахме преглед.Прегледа го и ни изпрати на снимка.На нея излезе остър бронхит и това на фона на АБ.Продължаваме с него да станат 10 дни,Есбиритокс 3 по 2 таблетки и сироп за кашлица Синекод.В Понеделник пак да го заведа нашето педи да го прегледа..
Помолих прегледа и мен и при мен е вирусно.Изписа Геломиртол 3 пъти по 1 таблетка,Девирал 3 пъти по 1 таблетка и Ангал за гърлото.
Ваня,дано има ефект от Резистата.

# 130
Ама как същия антибиотик, то детето нали на фона на него се влоши? Абе какви са тия некадърни лекарки..аз, ако съм ще си заведа детето моментално на друг лекар. Със Синекода много внимателно, защото нещата могат да се влошат от него.

# 131
  • shumen
Аплегардън,той от вчера не е вдигал Т.Каза да станат общо 10 дни АБ.
Синекода е изписан два пъти по 5 мл.До 6 вечерта ще го давам,че да не го разкашля през нощта.

# 132
Синекода доколкото знам подтиска кашлицата, няма как да го разкашля. Моите като бяха в болница с пневмония, първото което направиха там беше да спрат Синекода, който друг доктор беше изписал, и да започнат сироп Амбрекс, който е с точно обратното действие. Тогава ми обясниха, че при пневмония приема на подтискащи кашлицата лекарства е противопоказен. Не знам дали бяха прави, не знам дали и за бронхит важи същото, но и аз бих се консултирала с друг доктор.

# 133
  • shumen
Hope,Синекод е изписан точно за да подтисне кашлицата.Ако и утре не намалее кашлицата ще го водя и за още едно мнение.Иначе той е по добре днес.Кашля си,но Т не е вдигал от вчера и взе и да яде по малко повечко,което ми харесва.

# 134
Синекод при бронхит не бих давала. Голяма беля може да направи.

Общи условия

Активация на акаунт