На море в Турция - тема 82

• 71 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз много исках Пайн бийч или Мегасарай в Белек това лято, но като излезе оферта 3415 лв, 2+1 дете, гледка море със самолет за VONRESORT GOLDEN COAST и не го мислих много.
Ако сега запазвах, при настоящата цена, която е към днешна дата, не бих го повторила...
Валерко, ще чакам отзиви за Пайн.✌️
Е как, разбира се ще има отзив, половината съм го написал LaughingIll

# 151
Аз ще заложа на Last Minute Simple Smile
Ако не изпадне нещо интересно, мое да сменя генерално нещата... от скоро взе да ме влече планинският СПА туризъм...

# 152
Здравейте. Искам мнение за следните хотели и кой според вас е по-добрият избор?
Харесва ми хотела да е в гориста местност, т.е. да е зеленко наоколо, да не е много на далеч от града, кухнята да е хубава (ултра ол инклузив да е) и да има ала карт. А и времето как е 2рата седмица на юни? За Бодрум съм чувал, че е студено и ветровите малко
Хотелите които съм избрал са:
С Автобус - Duja Bodrum , Kefaluka Resort Bodrum,
Pine Bay Holiday Kusadasi
Със самолет - Utopia world hotel (Алания), Ulusoy kemer holiday club
Благодаря ви! Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 15:22 от elraa

# 153
  • София
Здравейте. Искам мнение за следните хотели и кой според вас е по-добрият избор?
Харесва ми хотела да е в гориста местност, т.е. да е зеленко наоколо, да не е много на далеч от града, кухнята да е хубава (ултра ол инклузив да е) и да има ала карт. А и времето как е 2рата седмица на юни? За Бодрум съм чувал, че е студено и ветровите малко
Хотелите които съм избрал са:
С Автобус - Duja Bodrum , Kefaluka Resort Bodrum,
Pine Bay Holiday Kusadasi
Със самолет - Utopia world hotel (Алания), Ulusoy kemer holiday club
Благодаря ви! Simple Smile
Втората седмица на юни само много на юг в Анталия, за да Ви е топло и комфортно.
Тоест Утопия Уорлд хотел в Алания. Отговаря на всичките Ви критерии плюс няколко допълнителни екстри.
Какви са те можете да разберете от тук : https://www.bg-mamma.com/?topic=1248276.msg41334822#msg41334822

Ако не Ви се четат дълги отзиви прескочете точка 1. Подготовка на лятната почивка и Т.2- Полет и трансфер
и почнете директно за хотела- Т.3 Хотел, стаи, територии
Има много допълнителни положителни неща за тази година, реновирани са вече всички стаи и в клубната част и напълно функционира новия детски клуб.
А на разнообразието на ултра ол инклузива  може да завидят доста хотели с много по-висока цена .

# 154
Подозрително ниска е цената да, а много добре изглежда
Хубав ли е плажът пред него?

# 155
Втората седмица на юни само много на юг в Анталия, за да Ви е топло и комфортно.
Тоест Утопия Уорлд хотел в Алания. Отговаря на всичките Ви критерии плюс няколко допълнителни екстри.
Миналата година бяхме в Pine Bay Kisadasi и времето беше хубаво (30-32 градуса). Хотела много ни хареса и за това се чудим дали пак да повторим или нещо ново да пробваме Simple Smile

# 156
  • София
Това е ценовата политика, която следва собственикът на хотела.
На живо изглежда още по-добре, един от най-инстаграмските хотели, които човек може да посети в Анталия. Всяка снимка там е като картичка.
Плажът е нормален, с два пирса, ресторант, среден плаж за Алания. Всъщност една от причините заради по-ниската цена на хотела е  заради това, че е малко по-отдалечен от основната част на комплекса. До него се стига с автобусче от входа на хотела до моста над пътя / може и пеша за десетина минутки през бананова горичка/ и с асансьор надолу. Всъщност асансьори има навськъде по територията на комплекса заради денивалацията му...

Миналата година бяхме в Pine Bay Kisadasi и времето беше хубаво (30-32 градуса). Хотела много ни хареса и за това се чудим дали пак да повторим или нещо ново да пробваме Simple Smile
Ами ако се престрашите да опитате нещо ново ще разберете, че няма място за сравнение между хотелите в Кушадасъ и Анталия...

# 157
Това е ценовата политика, която следва собственикът на хотела.
На живо изглежда още по-добре, един от най-инстаграмските хотели, които човек може да посети в Анталия. Всяка снимка там е като картичка.
Плажът е нормален, с два пирса, ресторант, среден плаж за Алания. Всъщност една от причините заради по-ниската цена на хотела е  заради това, че е малко по-отдалечен от основната част на комплекса. До него се стига с автобусче от входа на хотела до моста над пътя / може и пеша за десетина минутки през бананова горичка/ и с асансьор надолу. Всъщност асансьори има навськъде по територията на комплекса заради денивалацията му...

Ами ако се престрашите да опитате нещо ново ще разберете, че няма място за сравнение между хотелите в Кушадасъ и Анталия...

Благодаря ви! Simple Smile И последно да попитам за Утопия. Има ли бусчета до Анталия? Гледам , че малко е далече от града

# 158
  • София
Има автобус до Алания. Анталия е доста далеч.  Автобусна линия №1, която тръгва от пътя под Утопия / няколко минутки пеша/ и преминава през почти целия град, включително през центъра, пазара и главната търговска улица, стигайки до плажовете в далечния край на града.
Лично за мен Алания е доста по-интересен град от двумилионната Анталия, където през лятото е лудница.

# 159
  • Берлин
По време на нашия престой имаше ежедневен безплатен трансфер от хотела до Аланя и обратно.

# 160
Има автобус до Алания. Анталия е доста далеч.  Автобусна линия №1, която тръгва от пътя под Утопия / няколко минутки пеша/ и преминава през почти целия град, включително през центъра, пазара и главната търговска улица, стигайки до плажовете в далечния край на града.
Лично за мен Алания е доста по-интересен град от двумилионната Анталия, където през лятото е лудница.
Да за Алания ме интересуваше, обърках се. Благодаря ви много! Simple Smile

# 161
  • Бургас
Здравейте Simple Smile

Някой посещавал ли е
VENEZIA PALACE DELUXE 5*

Виждам, че не е реновиран скоро, което предполага остаряла база, но ако чистотата, храната и забавленията за ок, базата може да се преглътне Simple Smile

# 162
Може ли да помоля тези, които са били миналата година в Мегасарай Белек и са ползвали алакарт ресторантите, да ми кажат каква е цената за резервация?

# 163
След чудесната нова година в Турция, се записвам с резервация за Вон ризорт през юни.
Сиде ще ни е за пръв път и нямам търпение.

# 164
  • София
След чудесната нова година в Турция, се записвам с резервация за Вон ризорт през юни.
Сиде ще ни е за пръв път и нямам търпение.
anbibian, поздравления за резервацията, но няма ли да ни разкажеш накратичко / около една страничка Simple Smile / за чудесната Ви Нова година в Турция.
Всички ние и най-много първа страница на темата чакаме с нетърпение тези разкази за Новата година, а те все не идват и не идват....

Общи условия

Активация на акаунт