На море в Турция - тема 82

• 72 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Миналата година в Титаник пръскаше от деца. Ако искате хотел без много шумотевица, може би ще Ви дойде повече. За Селектум, все още тече строителството на новата им част и по мнения е шумно и прашно.
Аз харесвам много района на Белек и като цяло по-луксозния сегмент хотели е позициониран там. Ако периода Ви го позволява, може да разгледате хотели в Кемер, има добри варианти, като рядко се събират много деца, заради плажа.
В същия ценови клас (спрямо определени периоди) може да погледнете:
в Кемер: Nirvana Dolce Vita, има добри отзиви за Royal Diwa, сега реновират Akka Atendon, както и Dobedan World Palace (бившите Алва Дона).
в Белек: освен Титаник, от който останахме много доволни, Voyage Belek (по-висока е цената определено), Ela Excelence (има много неща за деца, но е добре структуриран), Susesi Luxury ... като цяло май всичко хотели си заслужават
Сиде: Paloma FInesse, Paloma Orenda, Liu resort
Това ми изниква на 1-во четене Simple Smile

Здравейте, тази година реших че и на мен ми е време да направя почивка през лятото в Турция. Като пътуващи без деца, главната цел ще е пълноценна почивка и спокойствие. На този етап загледах Titanic Delux Gold Belek и Selectum Luxury Resort (не е решено да е Белек, просто попадна и на двата точно там). Има ли други хотели от подобен клас, които бихте препоръчали за без деца?
Конкретни изисквания за плаж и т.н. нямаме, по-скоро търся цялостното изживяване (и повтаряйки се - с крайна цел релакс).

# 346
Здравейте! Някой, почивал в Long Beach Алания моля, да сподели впечатления от Family Chalet - вилите. Те са покрай реката. Много ли са отдалечени?  Фамилните апартаменти в хотелската част по- добър избор ли са? Благодаря!

# 347
Нали се разбрахме, че е субективно това с морето. Аз не съм много критерий, защото се къпя в морето при 16-17 градуса. Не съм казала никъде, че е топло. Simple Smile Като се върнем май месец ще разкажа за това как се е променил хотела.
И ние миналата година бяхме в Кушадасъ, обаче от 6ти до 13ти юни. Температурата на водата да е била 21-22 градуса. Всеки ден съм влизал в морето, изобщо не ми беше студено.

# 348
  • София
Ние пък миналото лято бяхме в Кушадасъ от 3 юни и времето беше прекрасно - истинско лято. Морето беше прилично за плацикане, а водата в басейните супер като температура. Тази година сме със седмица по-късно,  но в Дидим, и се надявам също да имаме хубаво време.

# 349
  • На топло в неговото сърце.
Ние миналата година бяхме в Сиде от 20 Май, морето беше студено водата в басейните беше супер, а времето хубаво.След това познати бяха там и две седмици беше студено времето.
Тази година сме от 8 Юни в Аланя, надявям се времето и водата да са добре.
Истината е, чевремето е една променлива последните години и е невъзможно в началото на сезона да предвидиш как ще бъде!
Надеждата обаче е да бъде супер!

# 350
  • София
Нали се разбрахме, че е субективно това с морето. Аз не съм много критерий, защото се къпя в морето при 16-17 градуса. Не съм казала никъде, че е топло. Simple Smile Като се върнем май месец ще разкажа за това как се е променил хотела.
И ние миналата година бяхме в Кушадасъ, обаче от 6ти до 13ти юни. Температурата на водата да е била 21-22 градуса. Всеки ден съм влизал в морето, изобщо не ми беше студено.
В предния си пост бях уточнила, че ние ходим средата на май. За тази година заминаваме на 12ти май.

# 351
Привет! Доста четох тук и в по-стари теми, но те са просто необятни. Не сме ходили досега на море в Турция. Избрахме Бодрум. Харесах два хотела - 4 и 5 звезди. Става дума за Jasmin Beach Hotel и Bodrum Holiday Resort. За трима души, края на юни. Направи ми впечатление, че има разлика от 1000 лв при различни агенции. Например за Jasmin ми дава около 2500 за тримата при Емералд, и около 3600 - при две други агенциии, които съм ползвала преди. Като сравнявам цените за Bodrum Holiday - там разлика няма при трите агенции, все е около 3700. Някакви идеи защо е така? Също мнение за тази агенция Емералд, ако може. Ползвали ли сте я? Като цяло искаме да е голям хотел, ол инклузив, на 3-4 км най-много от центъра на града, да има и плаж.

# 352
  • София
Привет! Доста четох тук и в по-стари теми, но те са просто необятни. Не сме ходили досега на море в Турция. Избрахме Бодрум. Харесах два хотела - 4 и 5 звезди. Става дума за Jasmin Beach Hotel и Bodrum Holiday Resort. За трима души, края на юни. Направи ми впечатление, че има разлика от 1000 лв при различни агенции. Например за Jasmin ми дава около 2500 за тримата при Емералд, и около 3600 - при две други агенциии, които съм ползвала преди. Като сравнявам цените за Bodrum Holiday - там разлика няма при трите агенции, все е около 3700. Някакви идеи защо е така? Също мнение за тази агенция Емералд, ако може. Ползвали ли сте я? Като цяло искаме да е голям хотел, ол инклузив, на 3-4 км най-много от центъра на града, да има и плаж.

Не ми се вярва да е чак 1000 лв разлика. Сравнявал съм и сравнявам нееднократно и съм с впечатление, че разликата е не повече от 30-40 до 50 лв между Версо, Турс, Ориент, Емералд, Албена. Сега не знам как е но допреди 2-3 г Албена държеше най-тънки цени, разбирай 20 лв под следващата най-ниска. Което е пренебрежимо малко на фона на примерно 3000 лв. Вече ако Голям Тур предлага за 3500 вместо реалните 3000 веднага отиваш при следващите.

# 353
  • София
Емералд е голяма и надеждна агенция. За някои хотели в Бодрум има изключителни права, може от там да идва разликата.

Иначе - при моята резервация имаше разлика от 600 лв. между избраната от мен оферта и останалите агенции при едни и същи условия. Говоря общо, за цялата почивка.

# 354
  • Русе
Здравейте, някой посещавал ли е Duja Didim, ако може отзив. Мислим края на май да го посетим 😊

# 355
Здравейте !
Имам нужда от малко помощ Simple Smile . Някой посещавал ли е :
Sultan of Dreams
намира се между Сиде и Алания? Ако някой го е посешавал моля за мнения и виждания , че компанията ни иска да запазваме за там , а на мен нещо не ми вдъхва доверие...
И още нещо , може ли да ми препоръчате хотели в Алания , Анталия , със хубави пясъчни плажове да са подходящи за малки деца ! Благодаря предварително !

# 356
  • Пловдив
Хотелите в Алания са с лоши плажове ,по-ниско ниво са на обслужване за това и там цените на хотелите са най-ниски.

# 357
  • Русе
Да се похваля, капарирах почивката в Дидим,хотел DUJA . Живот и здраве края на май месец тръгваме с автобус от София. От днес цените са пак нагоре.

# 358
Здравейте,

Може ли да препоръчате добри хотели за почивка в Турция през септември. Желателно е хотела да има собствен пясъчен плаж и басейн.
Бюджет около 2000 лв. за двама.

Благодаря предварително!

# 359
  • София
Здравейте,

Може ли да препоръчате добри хотели за почивка в Турция през септември. Желателно е хотела да има собствен пясъчен плаж и басейн.
Бюджет около 2000 лв. за двама.

Благодаря предварително!
С какво?

Общи условия

Активация на акаунт