Бачорски и златната ябълка - Тема 8

• 41 230
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Защото пък те я търсят. Те, като синове трябва да се запитат как е майка им.

# 421
Вие сериозно ли? Обвиненията към Атанаска да не са от ноември 2023?
Това са толкова стари неща.
Наистина си създавате филми.
За тоя триъгълник се е писало много пъти, вкл. в Звездните компромати тука.

Ще седне някой на милитана да се обяснява и дозаснема... слезте на земята.
Отделно, че Емилия и Атанаска от въпросното "дозаснемане" явно го направиха в резултат от негативната върна в инста.

Помислете - на ръба на болното е потребители във всяко второ свое мнение, притрепервайки да обясняват че НАСКА ЧЕТЕ ТУКА
Добре, Наска не чете тука, ние сме завистливи глигани в анцузи. Чете ли в инста? Може би същите хора пишем и там, как мислиш? Отделно коментарите в тубата под видеата? Пак ние или такива като нас. С което Насето се съобразява и още как. Иначе да, как ще ме чете мен и ще се съобразява Кралицата от Монако, абсурд. Хайде сега да видим кой притреперва?

# 422
  • София
Вие сериозно ли? Обвиненията към Атанаска да не са от ноември 2023?
Това са толкова стари неща.
Наистина си създавате филми.
За тоя триъгълник се е писало много пъти, вкл. в Звездните компромати тука.

Ще седне някой на милитана да се обяснява и дозаснема... слезте на земята.
Отделно, че Емилия и Атанаска от въпросното "дозаснемане" явно го направиха в резултат от негативната върна в инста.

Помислете - на ръба на болното е потребители във всяко второ свое мнение, притрепервайки да обясняват че НАСКА ЧЕТЕ ТУКА
Добре, Наска не чете тука, ние сме завистливи глигани в анцузи. Чете ли в инста? Може би същите хора пишем и там, как мислиш? Отделно коментарите в тубата под видеата? Пак ние или такива като нас. С което Насето се съобразява и още как. Иначе да, как ще ме чете мен и ще се съобразява Кралицата от Монако, абсурд. Хайде сега да видим кой притреперва?

И само да отбележа, че кадри с Емилия от есента НЯМА, аз лично не смятам и че тя е имала нуждата да дозаснема 😄

# 423
Емилия си е тя в реалитито, добра или лоша - такава си е. Насето се пъне на макс. Сигурно щото публиката хич не й е важна. Клипът с Емели е много сладък и е хубаво, че споменава Дани с желание да го покани да й види стаята и да си поиграят. И го съобщава на баба си. Нищо лошо не виждам в клипчето. И това детенце е бонбон! А за подарък на Дани, той дори и да е получил такъв, няма възможност да заснеме такова клипче, защото още е малък и не може да говори добре.

# 424
Клипчето, което Олга е споделила е много мило. Очевидно Емилия й го е пратила, не знаем дали това са подаръци от Олга, дали изобщо е пращала и на кого, че да се вкарвме във филми, че някой дели децата.

Емели много сладко казва, че иска да покани Дани в стаята си и да си играят. Според мен тя е много добро дете, винаги показва загриженост за малкото си братче. Личеше си, че Емилия искрено се радва и е горда от Емели.

# 425
Днес дали ще има епизод? Току що пуснаха кратък откъс, но от предния епизод,не от нов 🤔

# 426
обичат се с Даниел, живеят добре
Засега. А и тя обича на първо място парите му. Отделно, че и Даниел си е класически женкар и като нищо Наска може да се окаже в положението на Емилия отпреди години. Не им го пожелавам, разбира се. Но не е невъзможно, като се има предвид миналото му.

# 427
Засега. А и тя обича на първо място парите му. Отделно, че и Даниел си е класически женкар и като нищо Наска може да се окаже в положението на Емилия отпреди години. Не им го пожелавам, разбира се. Но не е невъзможно, като се има предвид миналото му.
Че Даниел си е женкар и скрита лимонка - тепърва ще гледаме тоя сезон

# 428
Съдейки по най-важните моменти на Наска за 2023, това е едно 25годишно момиче напълно обсебено от жажда за слава и величие. Топ моменти са й кога са я снимали за корица на реалитито, че в някакъв малък град нейната снимка била на витрината; че празнувала рожденни дни;  - нейн, на Даниел и на сина им. Че е получила инстаграмабъл букет от 1001 рози. Била поканена на откриването на новата сграда на нова телевизия. Били ходили до Турция, за да си пазаруват дрехи, всичко им било оттам - знаем Simple Smile

Мисля, че с даниел са си лика прилика.

# 429
То няма какво да гледаме те първа.. от ясно по-ясно е, че Даньо е женкар. Според мен Атанаска няма да е последната кралица на кралския му живот.

# 430
Ако Наска чете, е което ние дълбоко се съмняваме....Simple Smile един непоискан съвет, да зареже малко съдържанието с Даниел, защото е доста просташко вече, той минава доста граници. Според мен най много ще спечели с бюти съвети и козметика, каквато й е и професията, за мами контент също много не става. Даниел само я дърпа назад с тези простотии, жените харесват по голяма доза изисканост ако ще ги инфлуенснеш за някой тоалет или крем, а не да гледат Бачорски пиян на Нова Година

# 431
Аз залагам на оплакванията, че Даниел пие, като повод да се срине общата им къщичка

# 432
На мен ще ми е интересно, Наска да разкаже за разочарованието и урока в бизнеса от 2023.

# 433
Епизод днес няма да има. Нали казаха, че последните два ще ги излъчат в петък.
Иначе и аз не знам защо Атанаска не разгърне съдържанието си с нещо различно. Говорим си как Емилия качва само кафето и асансьора ама от другата страна и на Наска сторитата не са много различни - LTB, Под метлите, книгата на Майкъл Джексън..

# 434
Да, тя отново спомена, че са я прецакали в хронологията на годината й, тя щеше да си има нейна марка козметика, ама явно нещо стана и не тръгнаха продажбите...Наска е хубаво момиче, да наблегне на кожата си обаче, защото аз не бих си купила нищо от нея, като видя кожата й. Да уточня не е хейт, просто смятам, че за млада женат, кожата й е прекалено неподдържано акнетична

Общи условия

Активация на акаунт