Отговори
# 165
  • Пловдив
Е, голяма работа, че е лайкнал един пост. Явно му е трудно без нея!

# 166
Гледам еп. 52 с руска озвукчка, Ферит май излъга като отиде в апартамента на мама Гюлгюн, нали? Тя го попита нещо, и той каза дядо ме изгони след интервюто? Правилно ли разбрах, или ме поправете, моля?

# 167
Ах, този Рамо Grinning От кога чакаме подобно действие от него, да не би да са му хакнали пак профила. Grinning

# 168
Помислил е че е Ханде 😂😂😂
Затова е лайкнал...
Абеее голям ПР, голямо нещо....

# 169
Добър вечер Hug Hug  Hug

Скрит текст:
Гледам еп. 52 с руска озвукчка, Ферит май излъга като отиде в апартамента на мама Гюлгюн, нали? Тя го попита нещо, и той каза дядо ме изгони след интервюто? Правилно ли разбрах, или ме поправете, моля?
Нинка  и аз това разбрах от руския превод ,Ферит така каза на майка си ,но всъщност всичко беше, заради отмъщението което са измислили с дядо си.Но после пък във фрага за новия епизод Ферит казва ,че вече той ще ръководи играта или нещо от този сорт та ще видим кой каква играе играе  и доколко ще е успешна тя. Simple Smile
И сега какво Мерт разкуткодяка Х  и после се оказа ,че се  е объркал  Simple Smile Объркал той Thinking ,вижда ми се бая оправно момче и точно пък това да обърка ама айде ще се направим ,че му вярваме   Simple Smile
Еми то  такава красива колежка как да не я лайкнеш  Simple Smile

Афра и Мерт да си се лайкват и отлайкват колкото искат тяхна си работа обаче СейФерчетата ми миличките искам да се съберат пак колкото се може по-бързо. Hands Pray Айде там да се почват да си отмъщават ,че да могат  по-бързо да разберат колко е безсмислено всичко това  и да си се събират пак двамата.  Heart

https://x.com/SCruz0914/status/1742583281911001601?s=20

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 19:31 от Eny87

# 170
Ени, благодаря. Уф бе Ферит; после да прави мили очички, той лъже и маже, и майка си даже; Дядо и Внуче Simple Smile Голям Тандем.
Този лайк не вярвам да е истински, или ако е, наистина ги режисират в реала, няма начин. Тя Афра има толкова хубави снимки, баж тази ли намери да лайква?

# 171
  • Яко в Матрицата...
Ей, в лайка на човека се огледахте 🤣 Не бил истински… Нинка, ти сериозно ли? Рамо ще харесва, каквото си иска…

# 172
Ами не знам Рени, то такива конспирации с тези лайк и ънлайк, че да наистина мисля, че не е случайно.
Ама да се харесват, нямам против. Но как изведнъж пък колегата забеляза колежката на снимки, странно е. Другите от кога я харесват, Берил, Таро, и т.н. пък колегата не гледа в инстаграм сигурно? И хоп, бре, каква хубава снимка!

# 173
И какво й е на снимката на Афра, че да не я хареса? Младо, красиво, секси момиче. Страхотни снимки...
Рамо да не е от желязо в крайна сметка Smirk Търпя, търпя, ама то не се търпи вече Sunglasses

# 174
Simple Smile
Убедихте ме, нищо особено няма в този лайк. Просто лайка, какво толкова!

# 175
Simple Smile
Убедихте ме, нищо особено няма в този лайк. Просто лайка, какво толкова!

Че на колегата си лайква снимка, не е на чужд.

И тъй като сме се движили паралелно, по тези от Х, очакваме скоро Сейфер заедно. Големи скици са.

# 176
  • София
Ако е паралелно, значи Фирит ще се извинява. Там едни плюнки имаше....

Този със спойлерите и той сега го писал това за реала и сериала. На луди калинки ни направиха Joy

# 177
Цитат
:"Добрите хора лесно се обичат.Магията е да обичаш лошите".

И тъй като Мерт/Ферит води класацията за лош персонаж, аз съм за магията да обичам лошите Stuck Out Tongue
И на мене като на VAL  Ферит ми е фаворит. Хубав, лош съм за него. Много праволинейните не ми допадат.
Еее, не го оправдавам във всичките му действия, но пак си го харесвам.
За това дали играе игра за отмъщение, определено играе.  Друг е въпроса как, защо и срещу кого играе.
Но при всички случай играта му ще завърши безславно. Срещу него Сейран е по достоен играч и тя ще го победи.
При него издънките са повече и той няма правилен ход, а и е много наивен и манипулативен.
Щом като една Animal Fish  го заблуждава, какво остана другите да го изиграят.
Направи ми впечатление, че се замисли доста над думите на майка му с които защити Сейран, за това, че я е оставил и с това е предизвикал гнева й. Въобще Гюлгюн постъпва много солидарно и човешки със снаха си.
За лайка мнението ми е, че си е негов. Той си е чапкънче и в реала. Хитряга е.

# 178
Ако е паралелно, значи Фирит ще се извинява. Там едни плюнки имаше....

Този със спойлерите и той сега го писал това за реала и сериала. На луди калинки ни направиха Joy
Кой е този със спойлерите?
Малко странно когато нещата в сериала са зазляли доста, хоп един лайк да разлаем кучетата...

# 179
Е какво и е на снимката на Афра?
Много си е яка Wink

Общи условия

Активация на акаунт