Отговори
# 330
Нищо не ми харесва в този фрамаг .. просто се въртим в един омагьосан кръг Ферит си живее безгрижно живота !! Аз ако съм на Сейран няма да се върна там никога !! За кое да се върне той не се спря много е наранен винаги тича в клубове и по жени преди при Пелин сега тя е в къщата му и той търси навън !! Не виждам изход от този омагьосан кръг !! Скоро май да почна да гледам !

# 331
  • София
Мерт харесва сериите в които има много сцени и може да си покаже актьорската игра. Афра уж се шегувала, но на мен не ми изглежда така. На Март химията с новата .... е отрицателна.

# 332
Аз очаквам трети фраг следващата седмица.

# 333
Мерт харесва сериите в които има много сцени и може да си покаже актьорската игра. Афра уж се шегувала, но на мен не ми изглежда така. На Март химията с новата .... е отрицателна.
Интересно ми е какво ново може да ми покаже Мерт ? Нищо! Та те му пишат едни и същи неща. Тръбим : Аз съм Ферит Корхан , после сълзи и сополи.
Ферит подведе не само Сейран , а и майка си . Тя затова му казва : Аз вече нямам син
То бива планове и игри , ама да нараняваш най-близките си......Само дедето е щастлив.
Единствено ми е интересен финала на всичко това. Другото вече съм го гледала  цели 50 епизода.
И тази Гюлшах на повикване май -  един път я показават за 5-6 епизода.

# 334
Ще гледам сеир в петък..
Поне Ифакат направи хамси на нищо 😂
Лелее аз не мога наистина да го проумея.. Пелин си седи бременна в имението, Сейран живее с  майката на Ферит в процес "уж" на развод..
Той си хойка наляво, надясно...
Мисля, че момичето ще е нещо свързано с работата...
Ама наистина ми е супер гнусно всичко това... унизи Сейран и я сравни със земята тоя тъпак.. 😁
И Кязъм пак ще я манипулира и нашата Сейро като се хваща на всяка мила дума и пак ще има последици...

# 335
  • Яко в Матрицата...
Страхотен фраг 💃💃💃 Феро бей е във вихъра си, няма да седи сам я 🤣

Джули, четох поста ти… Жалко, че и ти вече взе страна… За мен беше компас за неутралност, но явно вече не е така… Човешко е! И за съжаление, Феро те опровергава Wink Най-лошото тепърва ще излиза от него, докато не разбере, че е насочил оръжията си срещу грешната цел.

# 336
Единственото от фрага ми хареса Гюлгюн как затръшна врата на любимият син.
В нея ми е надеждата да го вразуми и върне в правия път.
От много отдавна се питам, защо Аби който има  не малко влияние върху Ферт, нито един път
не му възрази и не го посъветва, че постъпва неправилно. Напротив мълчи си и дори му съдейства.
Ако искате вярвайте но като изгледах фрага, стомахът ме заболя. Толкова силно съм се пристрастила
към филма и към героите. До кога ще са нещастни и зависими от един изкукуригал старец, виновен за
падението и разрухата в семейството.
Дори изпитах съжаление за Ферит, че си похабява живота по барове и жени.
Отиде си една вълшебна и красива любов. Вече дори и да се съберат, в което се съмнявам, няма да е същото.

# 337
Аз вече искам отмъщението на Сейран и скок във времето...
И Гюнгер да напише нещо смисленно 🤣

# 338
  • Ямбол
ЕП.53 фраг 2 превод
Халис: Това момиче хвърли голямо петно върху нас,което не може да се изчисти за един ден.
Ферит: Никой не може да поправи това освен мен.И аз ще разкажа на хората друга история
Ифакат:От сега нататък ти си отговорна за всичко.Всичко,което ни се случи е заради теб.Остави ме.Щяла да роди дете,идиотка.
Ферит:Ако ме виждаш в бъдеще като част от семейството, позволи ми.Нека да стартирам своя бранд.Ще видиш подписа на Ферит Корхан точно до този на Халис Корхан.
Суна: Как можа да направиш такова нещо.
Ферит: Този път ще гледам вашите игри и ще играя кординирано
Кязъм:Сейран...
Сейран: Дойде тук да ми кажеш : Оу не ?
Кязъм : Дойдох тук да кажа,че аз съм зад теб!
Ферит: Ти изтри собствения си син
Гюлгюн: Аз нямам такъв син.Нямам син,които се пазари.
Ферит: Това е момичето след,което бягат всички.Никой не иска да намериш това момиче.
Абидин:Невра ще каже : " Otlu Yurt" към една от резервните истории.Ние направихме предложение,но тя не можа да го приеме този път.
Приятелката на Сейран (забравих и името) : Този път ще е малко трудно.
Гюлгюн: Да живее самотата.
Сейран : Да живее.
Невра : Какъв ти е проблема с мен?
Ферит : Г-це аз съм Ферит Корхан,май не си го разбрала още.

# 339
Афра сега намери да си пусне снимките от Барселона 😁😁😁

# 340
Ми какво да прави Афра Grinning Като няма сцени в сериала, поне от Барса да пусне Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези мизерници си затвориха коментарите в инстаграм JoyJoyJoy

Чакай да допълня Heart Eyes

P.S. Новата същински кон Sunglasses

# 341
  • Яко в Матрицата...
Браво на Афра... Joy Това е точният момент за снимки от Барса Stuck Out Tongue Winking Eye

Рокси, препоръчвам ти да почетеш малко българска граматика Wink

# 342
Ми какво да прави Афра Grinning Като няма сцени в сериала, поне от Барса да пусне Stuck Out Tongue Winking Eye
Тези мизерници си затвориха коментарите в инстаграм JoyJoyJoy

Кои мизерници от всички? 🤣

# 343
Момичета, да погледнем от положителната страна, след толкова много отмъщение от двамата, след като разберат, че не.могат един без друг,сдобряването ще е много красиво и истинско( поне така се надявам).

# 344
  • Яко в Матрицата...
Момичета, да погледнем от положителната страна, след толкова много отмъщение от двамата, след като разберат, че не.могат един без друг,сдобряването ще е много красиво и истинско( поне така се надявам).
Голям оптимист си Simple Smile И романтик!

Общи условия

Активация на акаунт