Отговори
# 480
За жалост аз точно след фрага надежда нямам. Ако ще тръгва след тази, за да се възползва от нея по някакъв начин в бижутерския бизнес, няма шанс да й откаже кекс...

Мистери, недей и ти сега...То и аз се бях отчаяла.   На приливи и отливи съм...Надеждата умира последна. Все пак пари трябва да изкарват от този сериал, така че зрители и рейтинг им трябват...Не вярвам да са такива самоубийци и експериментатори, че да ни вкарват нова любовница.
Намери някакви опорни точки, може да ползваш и моите 😁🤗☺️

# 481
  • Яко в Матрицата...
Мише Hands Clap

# 482
  • София
Цяла седмица бях абсолютно убедена, че няма да стигнат до там. Вече не е така за съжаление.

# 483
  • Яко в Матрицата...
Нека да има нова изгора, Феро да не е дал обет за целомъдрие Wink Тя може да няма нищо против да го дели с метресата и дедето ѝ. И ще си живеят тримата плюс бебето щастливи на тавана при гълъбите. Сейран като е толкова консервативна и не може да приеме да е част от харема на падишаха, ми да се оправя...

# 484
Добро утро на всички
През целия първи и сега във втори сезон непрекъснато се пишеше,че Ферит е чапкън,егоист,нарцист,самовлюбен,разглезен и още и още...
Май Гюнгер прочете това и реши да се хареса на феновете,та сега ще гледаме точно това
Все още не съм се отказала от любимеца си и винаги търся "под вола телето",както се казва
Обаче те погребаха тотално прекрасното сърце на Ферит,в което Сейран се влюби.Направиха го от камък
Надявам се да не съм права,разбира се
За личния живот на ГГ не взимам никакво отношение
Мисля,че е под нивото на средно интелигентните хора да се ровят в чаршафите на личности,които не познават.Та,даже и да ги познават,пак не би било редно
Пък и,каквото поискат,това ще ни покажат- от Ханде и Керем се научих
Аз харесвам Ханде,даже се възхищавам на младата жена.Талантлива и абсолютно независима в една мосюлманска държава
Но,не искам Мерт да играе с нея
На него му трябва нещо пламенно и диво,нежно и силно момиче-партньор
Такива като Демет,Бурджу Й.Жалко,че те са вече доста възрастни спрямо него
Разсеях малко темата,защото в няколко страници назад се вихри доста неприятен спор
Аз бях една от първите в тази тема.Имала съм моменти на спор и конфронтации с някои от пишещите тук,но винаги сме успявали да запазим добрия тон
Снежи,права си,пиши това,което мислиш,защото наистина понякога  ГГ заслужават нашите критики
В това няма нищо лошо
А всички ние трябва да умеем да се съобразяваме  и с критиките към нашите патрони
Това не означава,че ги харесваме по-малко
Аз например обожавам Къванч,но си позволих в неговата тема да изкажа негативно мнение за последния му филм с Берен.Реакцията беше доста неприятна,въпреки,че съм сигурна,че поне 50% от пишещите са на това мнение
Афра е различна от Сейран,трябва да го имаме предвид
Както и Мерт от Ферит
И,ако нещо не ни харесва в поведението им /както Рени се е изказала за цигарата в устата на Афра/,не виждам защо да не си го кажем
А иначе,да продължим да си харесваме Сейран,щом това е нашето мнение за този персонаж

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 09:26 от VAL*

# 485
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Да я сложим пак Афра, че много ми хареса тук Heart EyesSunglasses

# 486
  • София
Шнур е знаел, че сериалът на Чаатай ще започне през февруари, затова е решил да се гаври със зрителите. Отлагането е заради другия му сериал на Нетфликс, продуциран разбира се от OGM.

И аз да сложа любимата ми снимка на Афра. Евала, че вчера говориха повече за нея в туитър, от колкото за Рибарчето.

# 487
То за Рибарчето няма вече какво да се говори 😁

# 488
Вай !  Вай! Вай!   Влизам в темата и си казвам : охааа , много ще се чете. Ама то е важно какво ще четеш , не количеството.
И мен мненията на някои момичета  са ме нервили , ама знам защо съм тук. Тук съм за да споделям мнение, свободно, да прочета и другите гледни точки, да ми е приятно ,да ми е забавно , да съм информирана/за което много благодаря/. На мен Мерт не ми харесва визуално ,но на много от момичетата им харесва. Щом искам да съм тук , трябва да се съобразявам какво пиша , така че да не засягам останалите. Тънка е границата , хем да си директен , хем да си толерантен.
В актьорските качества и на двамата нямам никакви съмнения. Добри са ! Има много още какво да учат , но са все още в началото на пътя си. Двамата , като тандем , са супер .
Интересно ми е да  чета VAL и Снежка , просто защото моето мнение е почти винаги противоположно.
Много сме , различни сме ! Няма по-хубаво от това. Обаче ,много е важно да запазим добрия тон в темата , защото съм сигурна че на всички ни е като  място за отмора.
Та да си дойдем на думата. Какво ще правим , ако Феро вземе че залитне по тази кака ? Аз лично пак ще гледам , ама с едно  око , както се казва.Сигурно защото съм мазохистка. Сигурно защото искам най-накрая и Сейран да залитне по някой. Щом Сейран не е единствена , защо пък Феро да бъде.
Ама както пише един мой любим поет  :

Мъжът се затъжи за жената и прегърна друга жена.
Жената се затъжи са мъжа и прегърна липсата му!

Джамал Сюрея

# 489
  • Яко в Матрицата...

# 490
Сега,като погледнем реално и Ферит,и Сейран си имат трески за дялане!Но в крайна сметка това му е хубавото на сериала!Аз затова не харесвам турските сериали!Единия от главните герои,най-вече героините са едни херувимчета дето толкова са избелени,че са добрички чак до наивност.След това идва "стокхолмския синдром!"Е,такива не могат да ме развълнуват!Харесвам такива,борбени с недостатъци,които да правят грешки и да се поучават от тях.И ние не сме съвършени и безгрешни,но всеки е успял да намери половинката си и къде с компромиси и от двете страни,къде с прошка и от двете страни се борим заедно с живота,докато смъртта ни раздели,/поне при мен беше така!/Хубавото е,че Ферит най-сетне излезе от летаргията си, реши да се вземе в ръце и сам да определя бъдещето си,без да се "моли" на деде да му дава полагащото му се наследство.Това говори вече за еволюция на героя.Правилно му каза Сейран,че любов само не стига.Харесвам и това,че Сейран също сама прави крачка към независимостта си и преодоляването на страха.Това също е еволюция.Дали го правят по правилния начин,като пренебрегват любовта си,това вече е друг въпрос.Така са го написали сценаристите,така го разбират те!Все пак и тяхната не е лесна.Трябва да се поддържа драмата,трябва да се гонят рейтинги и трябва да се угоди на зрителите.Но в сериала има толкова персонажи които не са развити,толкова сюжетни линии които стоят като висящи,няма нужда от нови персонажи които да дебютират за няколко серии и да си отиват абсолютно безславно,да изживяват пет минутната си слава.Един персонаж,като Асуман например вече втори сезон стои като статист в сериала и не се използва потенциала на тази прекрасна и талантлива актриса.Не се изясни и дали смъртта на Фуат беше просто злощастен инцидент или злоумишлено убийство.Не се разбра и историята на Кая,например.Не се разбра и точно значението на онова колие на леля Хаттуч и неговата емоционална стойност за Халис.Гледаме само влизането и излизането на  някакви второстепенни герои,които само допълнително уморяват зрителите и сериала започва да се люшка в абсолютно безпереспективни коловози.Видяхме какво се случи с персонажи като Али,като онази червенокосата,двете жени на Шехо,братовчедката на Пипин продължава да стои като статист,без всякаква полза и развитие на образа.Най-голямата еволюция,обаче,претърпя образа на Гюлгюн.Браво на Гюнгер за тази стъпка.Извинявайте,много харесвам и съжалявам Есме,но за мен това не е идеалната майка.Да кажеш само някакви силни думи на друга майка, а в същото време да живееш и стоиш на една маса с най-големите врагове на детето си,да слушаш как кроят планове за унищожаването на бъдещето му,брака му,любовта му и да не предприемеш никакви действия,това не е майчина любов.Силна реч пред Зерин,но празна!Въобще не ме развълнува!Една истинска майка пренебрегва себе си и действа да защити децата си!Забележете,казвам "действа",не "приказва"!Силните приказки са само допълнение към правилните действия,а не обратното!Няма развитие и в този образ,а можеше все пак да преодолее "стокхолмския синдром" и застане до децата си!Леля Хаттуч не я коментирам!За нея вече е много късно да се променя!Та това е моето мнение!Но влизането на тази изкуствена "кукла",според мен,е абсолютно излишно дори и да е най-известната дизайнерка в целия свят,като една- физиотерапевт,която влезе гръмко и си отиде тихичко.На феновете вече им писна от това иди ми-дойде ми.Причината за раздялата беше нелепата бременност на Пипин,"гениалната"идея на Лейля.А се стигна до още по-грозна разделителна линия и ако действително това не е игра на Ферит за да защити Сейран от деде,сериала става безмислен.

# 491
  • Яко в Матрицата...
Ферит играе само за себе си. Не е имал и няма никакво намерение да защитава Сейран от Халис. Интересно какво е очаквал да направи Гюлгюн, след като я използва, за да е близо до Сейран? Да го прегърне и да каже: "Браво, мама! Точно така се прави!" Rolling Eyes Гюлгюн има голяма вина към Ферит, но това не означава, че не трябва да му казва истината. Да, може би трябва да седне и отново да се опита да говори с него, но и тя е човек. В момента вижда само как синът ѝ си отмъщава на жената, която твърди, че е обичал. Защо отмъщава? Защото иска да изчисти името на Корхан? Не, разбира се! Иска деде да го обича.

# 492
Добро и усмихнато утро, момичета!

Вал, Ками, Heart Exl Heart Exl

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 11:14 от ·٠•Snejka•٠·

# 493
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿

# 494
  • София
Ферит играе само за себе си. Не е имал и няма никакво намерение да защитава Сейран от Халис. Интересно какво е очаквал да направи Гюлгюн, след като я използва, за да е близо до Сейран? Да го прегърне и да каже: "Браво, мама! Точно така се прави!" Rolling Eyes Гюлгюн има голяма вина към Ферит, но това не означава, че не трябва да му казва истината. Да, може би трябва да седне и отново да се опита да говори с него, но и тя е човек. В момента вижда само как синът ѝ си отмъщава на жената, която твърди, че е обичал. Защо отмъщава? Защото иска да изчисти името на Корхан? Не, разбира се! Иска деде да го обича.

Аз също мисля, че Гюлгюн е права. Да, глезила е Ферит до сега и не му е обръщала достатъчно внимание, но не иска той да е Орхан номер 2. Съгласна съм с това, че му затвори вратата, а той да спре да реве, защото сам си прави всичко. Нали си има силен дядо зад гърба. Явно не очакваше, че майка му няма да е на негова страна този път.

Общи условия

Активация на акаунт