Отговори
# 525
# 526
Онур Акай наистина беше от първите, които писа, че АфРам са двойка в реала. Малко пресоляваше манджата с романтика и годежи, но не мога да си кривя душата, че е лъгал много Joy

mimi, тоест е една дума Wink
Благодаря ти за поправката.Изложих се май с правописа.

# 527
Аз днес се замислих за Гюлшах, как така е на разположение винаги когато Ферит я търси, но веднъж тя не го потърси? За една година брак, така е не се запозна с жена му.
Друго, тя нали му е мн близка, защо още мълчи, че е помагала на Пелин?
Друго което ми хрумна, нали дядото заяви, че ще пречупи Сейран- тоест, няма да може да работи , защото всички работодатели ще бъдат стрестнати от великия Корхан! ( поне аз така си го изтълкувах) Дали пък няма да се появи някой враг на Дедето, който ще подаде ръка на Сейран- ще стане епична битка. Може да се върне и Ефе и той им имаше зъб нещо. Ще "изпльоска"  Сейро на една корица полу гола, а Ферит ефенди ще  подпали моторетката 😂

Ками наптлно си права за мама Есме, ще спя на гарата, но няма да седна на масата на Зерин. За децата си съм готова да убия и да разфасовям човек с голи ръце и ще си го излежа както подобава, а тя на една маса седи с нея- пък и морал и раздава....Това не е майчина любов.
Те Сейран и Суна затова са такива объркани и непостоянни, те реално наистина не са научени на любов.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 16:42 от Ela1

# 528
  • Бургас
Цитат
Преди дни ми се мерна нейна снимка с пръстен, досущ като пръстена на Сейферите.
Еви, мисля че това е снимката - и на мен ми направи впечатление...

Едва ви изчетох постовете, момичета и не защото ми бяха интересни Confused, а повечето да си обясня , защо след феномена Рибарче, който "плюем", но не спираме да гледаме, се влиза в подобни безмислени спорове. Всички сме тук, за да споделяме размисли и страсти около нещо и някой, които са привлекли вниманието ни. И колкото души участваме, толкова и мнения може да има. Аз да си кажа честно, много се влияя в пристрастията си към даден актьор и от поведението му извън снимачната площадка. И колкото и да го обожавам като професионалист, ако не приемам дадено поведение или случка, започва да ми "изстива". Такъв беше случаят с напускането на Ибрахим  Челиккол в Домът....Но се постарах, това да не повлияе на по-нататъшното ми гледане на филма. И въпреки, че дълги години бях пушачка, и аз като Рени - видя ли Афра с цигара, нещо ми се обръща. Grinning
Така, че нека си дочакаме новата серия с положителни новини, а споровете да са креативни и в добрия тон!
 Вече ми домъчня за тези сладури....

# 529
  • София
Ще "изпльоска"  Сейро на една корица полу гола, а Ферит ефенди ще  подпали моторетката 😂

Тази идея много ми хареса Joy И не само физиономията на Ферит, а и на дядото ще е супер Joy

# 530
Да попитам, какво означава съкращението- т.с.?

т.е означава тоест

Благодаря! Попитах, защото някои потребители го пишат така-т.с., иначе т.е. го знаем всички, а другото чудих се, пулих се, но няма такава абревиатура.

# 531
Да попитам, какво означава съкращението- т.с.?
т.с. - то ест,

Правилно се изписва- т.е.

# 532
Учудвам се ,че някой се съмнява ,че двамата имат идентични емоции и в реала.Така е с повечето "нови-главни "актьори
 Екипите на всички филми и сериали /не само в Турция/,когато снимат любовна драма с МЛАДИ актьори не оставят на случайността личните емоции на главните.Те ги задължават да са необвързани  ,а професионалисти се грижат да изпитват в реала правилните за продукцията емоции.
Мерт и Афра ще прекратят 2-3 месеца след края на снимките каквото е било това между тях ,а след това ще излязат  от образите ,ще останат приятели  и ще  са готови за НОВИ роли.
И за двамата кариерите са единствено важни  на тази възраст

За пример с Брат Пит,който придружава жена си, когато Анжелина снима филм с Джони Деп в Париж В интервю той споделя ,че сутрин и вечер  физически  и напомня  за себе си ,за да може да забравя емоциите  на героинята и от филма.
А Мерт и Афра нямат кой физически  и емоционално да ги отделя един от друг

# 533
seungri, няма какво да се учудваш чак толкова на очевидни неща.
А кое кога ще свърши и как, го решават само Мерт и Афра, колкото и да не ви харесва това.

# 534
  • София
seungri, понеже си от скоро в темата, Афра беше обвързана първите 6 месеца след старта на снимките. Тогава се раздели с приятеля си от 4 години. А това може и само да приличат на АфРам, не знам, а и са стари работи

Диди е качила доста неща на заглавната страница по този въпрос

# 535
Аз не знам как някой те кара да изпитваш правилните емоции...
Но в Турция има доста двойки и семейства, които са се запознали и са започнали връзка на снимачната площадка.
Афра и Мерт имат невероятна химия помежду си. Достатъчно зрели са да ръководят живота си в посоката, която желаят ❤️

# 536
seungri, няма какво да се учудваш чак толкова на очевидни неща.
А кое кога ще свърши и как, го решават само Мерт и Афра, колкото и да не ви харесва това.

Нямам съмнения ,че  двамата се обожават един друг ,но за това ,че ЗАЕДНО успяха да станат супер звезди  с тези роли.
Точно така нямам съмнения , в амбициите им и че след края на филма  ще се отдадат 100 % на следващите роли ,защото ще се доказват ,че не са еднодневки
За обвързване и семейство ще мислят след 3-4 успешни главни роли

# 537
Случайно пък днес намерих интересно запитване в Т...

...и си припомних страхотни АфРамски моменти. Heart

Ако желаете включете се и вие! Hug

# 538
seungriр както вече написах, това си е проблем между тях двамата.

Зори, страхотни спомени Heart Eyes

По-младите Афра и Рамо Heart Eyes

# 539
Аз не знам как някой те кара да изпитваш правилните емоции...
Но в Турция има доста двойки и семейства, които са се запознали и са започнали връзка на снимачната площадка.
Афра и Мерт имат невероятна химия помежду си. Достатъчно зрели са да ръководят живота си в посоката, която желаят ❤️

Точно това пиша и аз .Двамата са зрели и РЪКОВОДЯТ живота си  и няма да се оставят  на емоциите и химията помежду им.Ще си градят кариерите и ако преценят ,че са правилния избор за партньор ,ще се разделят сега и ще се съберат след време когато планират брак и семейство.
Тези  са го планирали от 1992г за 2010

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 18:26 от seungri

Общи условия

Активация на акаунт