Отговори
# 135
Здравейте,
И серията на Шербета е за 12.01. Все имах надежда, че ще изместят по-рано серията, но в този случая едва ли.
Ще си чакаме до 12 няма какво да се прави. Дано поне ни пуснат фраг. Blush

# 136
  • Ямбол
Yali Emin Analiz в youtube
Може ли да се има доверие на тези анализи? Звучат доста логично.

Аз мисля,че това са само предположения.Понеже според клипчетата Абидин е син на Ифакат и Орхан . Вярно е,че не знаем нищо за неговото семейство,само това,че той не е в добри отношения с тях,но се съмнявам да бъде така.Всичко е едни догатки според мен 😉

# 137
Афра хич не била професионалист, изпуснала си полета.
Ханде и Мерт щели да изживяват любов.

Мистери, мисля, че е достатъчно Stuck Out Tongue Winking Eye

Те объркаха Мерт с Ферит май...
Ама то и с Ферит няма да имат любов....

# 138
  • Ямбол
Забелязах,че в Х доста от коментарите се пише,че пръстена който Ферит вдига от земята е на Сейран,а всъщност това е неговия пръстен той го хвърля и после си го взема обратно за да нарани Сейран и му се получи.Всичко е една голяма заблуда.Така ще ги изиграе всичките Ферит Бей ,че накрая ще има шах и мат 😉

# 139
Добре дошла при нас,Асена!Аз може би съм най-върлият защитник на Ферит в тази тема,но няма да споря
Ако имаш време и желание,прочети моите постове
Моето мнение е съвсем различно,ще се убедиш в това
Е,защо пък да не поспорим?
Ако всички сме на едно мнение няма да е интересно,нали?
А при нас е интересно,готино
Как не са се сетили да докарат визия на Ферит от тази "греховна" снимка ,бе
Направо паднах като я видях-разкош!!
Добре заварила!
Аз влетях в темата с голяма доза негативизъм, но исках да погледна отвъд филма, за посланията, които той носи. Замислих се над думите на Есме, това трябва да чуе и да знае всяка жена. До един момент и на мен ми се искаше "щастлив край, така както всички си го представят, но... Няма да е справедливо! Не ме разбирайте грешно, аз много харесвам Сейфер, много харесвам и двойката Мерт-Афра. За филма - ще е хубаво, ако Ферит е пораснал вече и успее да защити Сейфер от всички и от всичко. Ще се радвам, ако той реди играта, както каза, но едва ли. За реалността: би било жалко да не са заедно, но както казват руснаците :"поживём - увидим"

# 140
Искам да се включа с един анализ на героя на Ферит. Повечето смятате, че той играе някаква игра, за да предпази Сейран, и т.н. Според мен той не може да се преструва, той е егоист, и всичко което мисли го казва на глас, без значение дали ще нарани. Колко пъти трябваше да премълчи, а не можа, и веднъж трябваше да каже истината - бремеността на П., и пак не можа. До сега не видяхме веднъж да се е държал мъжки с Пелката, или със Сейран, или с който и да е. На всичкото отгоре и е наивен, всеки може да го заблуди. Та моята теория е, ако има линия в героите, Ферит си е напълно искрен, т.е. отмъщава си. А как ще ги съберат отново, идея си нямам.

# 141
  • София
Аз вече не мога да преценя, дали ми се струва, че Ферит играе игра или така ми се иска.
Признавам си, че ако играе игра ще ми е много интересно да го гледам.
Но ако се окаже, че ще си отмъщава на Сейран и гнусните спойлери са вярни, пак ще си дам почивка от гледане на сериите и само ще чета коментари. Просто вече няма да има на къде да копаят.

# 142
# 143
Добре дошли на новите в групата. Както казах и в предната тема добре дошли сте, но се запознайте и с обстановката в групата. Тя е толкова приятна точно защото всеки има мнение- изказва го, но не го налага.
Също така е странно да се спори с Рени за превод като тя ни носи преводи вече 2 години ❤️. Ако бяхте се зачели в постовете преди това щяхте да го знаете.

Покрай празниците имах време да погледам Рибарчето по БТВ и се замислих защо не разкриват в дълбочина характерите на героите. Щеше да е много по истинско, ако знаехме ЗАЩО ти си станал такъв, а друг онакъв. Истината е, че не ни разкриват характерите им, защото така могат да лавират с тях и лесно да променят сценария. Днес Ферит е лош, утре наивното дете, а вдругиден чапкънпето от вилата...

Вече нищо не ми е ясно, то и на сценаристите. Все си мисля, че няма да има сдобряване, защото се готвят за трети сезон.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 16:30 от Ela1

# 144
Ох , от излъчените серии по нашето тв , ми се наложи на цяла фамилия да обяснявам , че Абидин , не е брат на Ферит.
Нашите Аби си го превеждат буквално и цялата фамилия мисли , че е брат му.Знаеха , че гледам сериала напред и ме разпитват , защо брат му го шофира навсякъде?
Е щях да пукна 😂

# 145
Хахах, то защото го превеждат "батко" или " братко".  Ферит по- скоро го казва като нашите тийнове, " брат" или " бате" ....отново невникване в сценария Wink .
Ох , от излъчените серии по нашето тв , ми се наложи на цяла фамилия да обяснявам , че Абидин , не е брат на Ферит.
Нашите Аби си го превеждат буквално и цялата фамилия мисли , че е брат му.Знаеха , че гледам сериала напред и ме разпитват , защо брат му го шофира навсякъде?
Е щях да пукна 😂

# 146
  • Яко в Матрицата...
Пуснах си и аз да гледам серията по бТВ, че е любимата ми със закуската, фитнеса и т.н. И казаха - по романа на Гюлсерен Б. Joy Вие искате да вникват в историята...

# 147
Скоро гледах една серия, Сейран я озвучават като истерична лелка Grinning Отказах се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
ХОРА ИМАМЕ НАПРЕДЪК,МЕРТ Е ХАРЕСАЛ СНИМКА НА АФРА 😁😁😁😁

# 149
🧿🧿🧿
Започваме годинита силно.🙏🏻😂

Общи условия

Активация на акаунт