Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...
Темата вече е нечетима…

# 391
Забога какви са тези кенефи и тн?
Където се заснела се заснела...И аз съм се снимала в тоалетната  на моловете Simple Smile
Да се снима момичето където иска живота си е неин нали не са е пуснала гола в тоалетна това е важно - стига сте и държали сметка къде се снима и какво прави...

Същото важи и за Мерт Рамо който е връзкар и всичко върви по неговата свирка и тн. Някои хора защо са толкова елементарни?
Фрагмана ми хареса много източника ми е верен хамдуля...

# 392
Няма такава новина от Бирсен, а точно тези спойлери за жалост ще са верни....

давай клюки насам 😅

# 393
Няма такава новина от Бирсен, а точно тези спойлери за жалост ще са верни....

давай клюки насам 😅

По нагоре съм писала спойлер, Мистери за него говори

# 394
Продължавам да го гледам, защото е непредвидим, няма логика, но в малко повече идват тези спойлери, кои верни, кои грешни, все едно разказвате следващата серия, затова ви се губи и интереса.
Някои уж спират да гледат, но продължават да следят всичко за сериала и реала.
Нищо лично, но не се пише толкова за филма, колкото за самите спойлери.

# 395
  • София
Айде и Бирсен се включи да дразни всички. Качвам скрийншотове от този, дето се затри. Сваляйте и превеждайте с гугъл

Та понеже се редактирах, Афра се трендва, Рибарчето - не

Скрит текст:
Извинявам се ако има повтарящи, качвам от телефона

# 396
Бирсен се чуди каква ще е реакцията на зрителите на дизито заради сцените м/у Бетюл / Невра и Мерт /Ферит/
Каква да ми е реакцията??? Джули хареса ми поста ти!

Снеже - Обещано! / Спазено./

# 397
Диде, ами такива сме елементарните, другите, интелигентните, се снимат в кенефите на ресторантите и моловете.

Да, възрастен е Фуркан за Афра наистина - на 37 е, но то засега е само слух.

# 398
# 399
  • Яко в Матрицата...
Диди, не говори в множествено число... Някак си не е честно към хората, пишещи тук! И употребата на думата "кенеф" говори много за този, който я е употребил Wink

# 400
Аз да се върна към фрага. Садидже явно е стигнала до Ифакат само. Тя дали ще разкаже на Халис, на Ферит се чудя? Или ще използва получената информация само за нея си?

# 401
Ифакат ще използва всяка информация за да ги (Пелин, Нюкет, Зеррин и тн) държи в подчинение. Все още не мога да преценя Ифакат против Пелин ли е в момента или не, губи ми се яснотата там..🫠
Разбира се моят гол е Саджиде и информацията ѝ да стигне до Ферит или Абидин.

# 402
Reni и BlackRose- нали и аз това казвам.. където се снимала, снимала затова написах и по-горе, че почти всяка жена се е снимала в ТОАЛЕТНА Simple Smile мен пък най-малко ме интересува кой къде се снимал 😁

# 403
  • Яко в Матрицата...
Разбира се моят гол е Саджиде и информацията ѝ да стигне до Ферит или Абидин.
Това ще стане в последните минути на последната серия на сериала JoyJoyJoy

# 404
Дидке, страхотни са гифките. Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт