Отговори
# 450
Привет, момичета старша и младша възраст! Simple Smile
Понеже цял живот се занимавам с текстове, а имам и навика да проверявам, когато не съм сигурна, искам да кажа следното.
Етикетите определено не са най-адекватната оценка. И все пак, има разлика между тези, които касаят играта на един актьор и физическите му качества. "Хамсия" касае играта на Буче, "съблезъб тигър" - външни белези на Афра. Едните правят дискусията по-цветна, другите стигматизират определен човек. 
Цитат
Аз не харесвам Афра/Сейран, но не и казвам съблезъб тигър, както по принцип я наричам, защото знам, че тук има много нейни фенове. Но това не спира антифеновете на Буче да я наричат хамси/риба. Но, както казах, демокрация е.
И не, това не е демокрация! Демокрацията работи с аргументи. Което ще рече, че като ми изглежда Афра напита или дрогирана, трябва да посоча основанията си за това мнение.

# 451
Хайде, в леглата - наближава 1. Laughing

Кате, щом съм го написала, сигурно имам основания, но вече ми омръзна да се обяснявам, няма смисъл. Когато не искаш да приемеш мнението на някого - от 10 кладенеца вода да донесе другият, все тази. Ако бяхте се спрели, наистина щях да се махна от темата, след поста на Дидка, ама вие вече просто прекалихте, всеки се почувства длъжен да ме нападне, затова ще остана. Но ще се съобразявам с това, което е написала Диди.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 00:51 от ·٠•Snejka•٠·

# 452
Ох Нелко разсмя ме...

# 453
И накратко нашия сериал сега ще има още един опонент и това ще е новия филм с Чаатай,та да види Гюнгер ще си рестартира ли сериала или нееее

# 454
Мисля, че всеки прави разлика Афра/Сейран, Мерт/Ферит. Почти всички харесваме Мерт, но не одобряваме героя Ферит, предполагам е така и за Афра.

# 455
# 456

[/quote]

Знаех си ,но вече има и доказателства ,че Мерт е доста по харесван от Афра......
Ако ,трябва да продъли сериала  с трети сезон ,няма какво да ни показват нови 40 епизода от скарвания и сдобрявания  до безкрай с Мерт /Афра. Вероятно единия ще напусне и ще вкарат достоен партньор
В едно турско предаване показаха ,че Ханде  е следваща партньорка за Мерт.Екипа на филма е огромен ,рейтинга  също и дано съхранят тази популярност .Едва ли ще пропуснат да се възползват от заработилата  машина за пари...

# 457
Момичета,момичета,стига де!Аз си харесвам и Мерт и Афра,както и Сейран и Ферит!Въобще не ме интересува какви ги върши Ферит или Сейран,искам да ги виждам заедно силни и борещи се.То драма,драма ама все пак филма има само двама главни герои и всичко трябва да се върти около тях.Понякога човек се повлиява от емоцията и се случва да се изпусне!Сега,че новата не е много лицеприятна и наистина не може да се сравнява с Афра е факт!Може би по-добре ще стои в друг сериал,/извинявайте,че не използвам думата "дизи",но за мен филма си е филм и сериала си е сериал!/Знаете ли,вече и Буче не ме дразни.Толкова принизиха героинята и,толкова я обезчестиха,че вече не може да предизвика нито омраза,нито съжаление!Всички вече само се бършат в нея като изтривалка,/говоря за отношението на всички в имението включая и Ферит!/Ферит даже и като майка на детето си не я вижда!Този образ е толкова изчерпан,че не знам накъде повече могат да го разтягат във времето.Ако Буче е умна сама ще напусне сериала.Тази,новата,мисля,че Ферит я гласи за модел на бижутата си.Съдя по това,че се радва и казва на Абидин да му намери най-хубавото момиче,явно за модел.Няма да е никаква дизайнерка или муза.Букета,с който отиде при майка си и тя му затръшна вратата много ме обезпокои.Да не би развода най-сетне да се е състоял и той да е решил да го отпразнува с майка си и Сейран?И това,че Суна му казва "как можа да направиш такова нещо" дали не е упрек,че я замеси в плана си пред пресата?Не знам накъде го мислят сериала ама аз определено го изоставям ако Ферит и Сейран не са заедно!Ако това се случи,за мен означава,че въпреки всичко Пелин,Халис,Ифакат,Кязъм са постигнали целта си,т.с.злото е победило!

# 458
Мисля, че всеки прави разлика Афра/Сейран, Мерт/Ферит. Почти всички харесваме Мерт, но не одобряваме героя Ферит, предполагам е така и за Афра.
При така представения сценарий ,аз не оправдавм Сейран за изявлението и  по медиите.Не харесвам и ината и да се развежда с Фират, без да помисли,че след това ще съжалява.Не мисля ,че разводите и са оправдани и трябва да и се прощава безкрайно.Съгласна съм ,че тя  прилича на баща си.Да не забравяме ,че 70% от разводите /разделите в реала са след ГОЛЯМА Любов преди това.

# 459
Такова е и моето мнение mimi65….този сериал е за Ферит и Сейран…за мен единия без другия не върви….преди години когато Хазал Кая се махна от Огледален свят🫣 за Чаатай вкараха нови 2 актриси…и то доста по-хубави от нея визуално…абсолютно нищо не се получи…

# 460
  • София
Сериала е това, което е заради Афра и Мерт.
За Ханде са фалшиви новини.
Всяка седмица има слухове, че някой си тръгва, но факта е, че това са главните актьори и без който и да е от двамата сериал няма да има.

# 461
  • София
Тъкмо наваксах с епизодите и май идва време за нова дълга почивка. Аман вече от глупости!

Темата е станала не само нечетаема (да цитирам Рени), а направо отвратителна. Извинявам се, но някои потребители с годините са си все "всички наопаки, те на терсене". Водени са спорове в не една и две теми. Смисъл йок. Важното е да сме на въпреки, за да сме по-интересни. Бошвер (така ли му се вика, Рени?).

Следват някакви нерви, въпросителни, правила на правилата и т.н.

Скрит текст:

Знаех си ,но вече има и доказателства ,че Мерт е доста по харесван от Афра......
Ако ,трябва да продъли сериала  с трети сезон ,няма какво да ни показват нови 40 епизода от скарвания и сдобрявания  до безкрай с Мерт /Афра. Вероятно единия ще напусне и ще вкарат достоен партньор
В едно турско предаване показаха ,че Ханде  е следваща партньорка за Мерт.Екипа на филма е огромен ,рейтинга  също и дано съхранят тази популярност .Едва ли ще пропуснат да се възползват от заработилата  машина за пари...
Това първият ти турски сериал ли е? Ако да, само да ти кажа, че сериалите, в които има смяна на актьор в главната роля, от супер рейтингови отиват в коша. Примери бол. Навремето adını Feriha koydum държеше такива рекорди, че рейтингът на Чапкъна е направо смешен. Хазал Кая напусна сериала и следващият сезон продължи няколко серии само, та има една приказка "да внимаваме какво си пожелаваме".

Относно сценария- тотална творчерска импотентност. СейФер приключиха курса още в епизод 42, та сега чудо трябва да стане, за да вкарат сериала в някакви прилични релси. Нищо чудно финалът да е трагичен според модата в последните години в ТР дизита. И все пак няма как да заличат СейФер като главна двойка, колкото и на някои хора да им се иска да изкарат Афра и да вкарат на Брад Пит щерка му.

Лека ви и не се косете за глупости!

п.с. Ханде пък точно ще седи до Мерт като на Ферит леля му.

# 462
Да внеса малко яснота по фрага, че има объркване от неточния превод.
Ферит каза на Абидин да му намери това момиче, след което всички в сектора бягат /с бижута предполагам/.
Та въпросната Невра е в бизнеса, искали са Корханови да купят неин магазин, но не са успели.
Тъй че, баш дизайнер на бижута я пишат мадамата.

# 463
  • София
Да внеса малко яснота по фрага, че има объркване от неточния превод.
Ферит каза на Абидин да му намери това момиче, след което всички в сектора бягат /с бижута предполагам/.
Та въпросната Невра е в бизнеса, искали са Корханови да купят неин магазин, но не са успели.
Тъй че, баш дизайнер на бижута я пишат мадамата.
Тюх, да му се невиди, попари ни надеждицата да е новата голяма лИбов на Ферит и да продължат в сезон 3 като едно щастливо семейство с бебета безброй- Пелински, Невраски, Султански и последният да затвори вратата.

Забравих за Фуркан да кажа. Гледала съм откъси от " Стая 309 " и мисля, че до героинята на Афра би стоял доста добре един по-зрял и опитен мъж, предвид безпътицата, в която се намира Сейран в момента. Има нужда от здраво рамо т.е. не бих се възпротивила.

Няма да коментирам изобщо брат на Кая, който бил евентуално баща на бебето на Пелин. СЦ се излагат тотално. А сцената с клоуна ще е ........ да не казвам каква, че думата тоалетна ще звучи като мелодия.

# 464
Мише, тюх Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама то не пречи голямата му любов да е дизайнерката на бижута, бе Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт