Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 103 164
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 2 565
Тет, супер. Аз се бях зарибила да я бродирам, нея и още една картина, но само с намеренията си останах.

Пф, аматьорки - един бял кичур имали. Моята цялата е бяла побеляла, от години. Затова и се изрусих, уж по-малко да личи.

# 2 566
Алекс, това Тамарис ли са? Ако да - да издирвам къде има Стил 99! Този модел са ми страшно удобни!

Не са Тамарис, испански са:

https://stil99.com/product/42129/damski-elegantni-obuvki-cherni- … 2500-baerchi.html

# 2 567
  • Пловдив
Уф бе Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Напрайхте ме на салата начЕ...
Стилета, кюфтета...многу станаха 😝

Кайс, тогава кажи ти Simple Smile

Харесах тия от сайта на Алекс...ама ми изглеждат тесни...
https://stil99.com/product/28696/damski-ketsove-v-byalo-infinity.html

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 11:59 от mystic woman

# 2 568
Алекс, това Тамарис ли са? Ако да - да издирвам къде има Стил 99! Този модел са ми страшно удобни!

Не са Тамарис, испански са:

https://stil99.com/product/42129/damski-elegantni-obuvki-cherni- … 2500-baerchi.html
Жива и здрава да си за линка! Като цъкнах имаше само 2 налични и веднага метнах едните за мен! Хич и други не съм разглеждала и от бързане с "бърза поръчка" се оказах без посочен адрес за доставка и начин на плащане Simple Smile)) Много ми допадна разговора с операторката за важното доуточнение. Оказа се, че за София, ако ги поръчам доставката на адрес, а не в офис, са безплатни доставка, преглед и тест и евентуално връщане, ако се налага. Сега ще чакам шофьора да ми ги донесе у нас и ако стъклената пантофка не ми стане много ще се тюхкам!

# 2 569
Ако знаете само как се ядосах! - от следващата учебна година започва задължителното образование на Беболина ! По закон училището се избира по адресна регистрация и би трябвало да е най-близкото до местоживеене . Да, ама не! Живеем в единия край на града, а училището е почти на другия. Има 4 училища със същия профил по-близо до нас. Поисках среща с човека в общината, който е отговорен за това разпределение , за да питам дали не мога да я преместя - ми не, не става! Такова е разпределението и точка. Бясна съм!

# 2 570
  • тук и там
Eй такива бяха моите, но  сини и с друго закопчаване. Иначе тока-съвсем същият-5,5 см , дебел  и въобще не се усеща. На Geox са моите, но и други имат такива модели. Сис да не припадВа заради модела на официалните ми  сандали !
Скрит текст:

Иначе аз през лятото ходя с едни чехли на Шол, много са ми удобни, или сандали на платформи. Такива с ток, само на събития.Тъкмо гледам едни за това лято, намалени наполовина-ежедневни, ама май рано още за купуване на сандали, или..?
Скрит текст:
Сутринта станах, изпратих каката и легнах при малкото..и съм заспала и ей сега ставаме и двамата Blush

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 14:35 от Кайсия

# 2 571
  • София
Сисун, не се отказвай.хората къщи купуват, за да са в района. Грешка е според мен и ще я оправят.

# 2 572
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако знаете само как се ядосах! - от следващата учебна година започва задължителното образование на Беболина ! По закон училището се избира по адресна регистрация и би трябвало да е най-близкото до местоживеене . Да, ама не! Живеем в единия край на града, а училището е почти на другия. Има 4 училища със същия профил по-близо до нас. Поисках среща с човека в общината, който е отговорен за това разпределение , за да питам дали не мога да я преместя - ми не, не става! Такова е разпределението и точка. Бясна съм!
Подай жалба, писмена, с входящ номер. Може ли?

# 2 573
Не е грешка, показаха ми районирането, наистина сме към това училище!
Ре, това ми казаха и на мен, да си сменя адресната регистрация ! Дилемата е сега да се събуждам до морето или да съм близо до училището? Мисля, че няма дилема!

# 2 574
  • София
Зависи, ако сте на квартира, бих се преместила. Така или иначе морето през крив макарон ще го гледаш като почнат домашните.

# 2 575
Ооооо, не, толкова много обичам това жилище! Детето исках да преместя, не нас 😂

# 2 576
  • тук и там
Е, то зависи и колко е разстоянието.Също има ли уч. автобус или друг удобен транспорт, дали е близо да работата примерно на някой от родителите и т.н. Ние се преместихме близо до училището на децата, честно казано -съжалявам.В старият ни квартал на мен ми беше по-добре-тук няма нищо и е твърде спокойно за моят вкус.

# 2 577
Аз също бих подала писмено запитване на по-горна инстанция със същия аргумент за 4 по-близки училища. Този от общината някак естествено няма да си признае сам грешката и най-лесно е да каже, че няма възможност за преместване. Да бе, да!
Кайсийка, откакто в средата на август, обикаляйки за някакви сандалетки за моите малко нестандартни краци голям номер и мрънкайки на продавачката, че вече ми се реве като тръгна по магазините, се сдобих с разкооошни ботуши, измъкнати специално заради мен по милост от склада, вече попадне ли ми нещо което не само да ми е удобно, а и да ми харесва, хич не се колебая през кой сезон е! Simple Smile
       Досадните мушици изтребих с Райд за пълзящи-летящи /хлебарки, мушички и каквото се сетиш/. Миналата година всичките ми сандъчета на терасата бяха окупирани от зелените миризливки. Изхвърлих всичко, ама всичко! Купих нови сандъчета, пръст, цветя. Всичко точно, но есента, когато ги преместих на стълбището за зазимяване се оказаха нападнати от мушиците. Пробвах пръскане със сапунена вода, кибритените клечки - не стана. Мислех да събирам пепелта от цигарите - не пробвах. Бяха толкова много, че стената покрай стъпалата беше почерняла. Накрая леко ги полях с водичка и просто ги напръсках с Райд. Сега всичко е наред. Здравеца и мушкатата са си свежи. За другите още е рано да кажа.

# 2 578
Много ли е далече, Сиси?

# 2 579
До обяд вършах по магазините със скорост от поне 200 лв/час. Взех си кафемашина, минах през ДМ, Пепко и Метро, и рахатясах.

Някаква вечеря трябва да измисля. Гювечета "разчисти хладилник" ми се въртят в главата.

Сис, много кофти. Наистина някоя писмена жалба? Толкова ли е далеч, че да бъде проблем за ежедневно придвижване?

Общи условия

Активация на акаунт