? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 343
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 195
  • Буркина Фасо
Като не е на ТД ние как да ѝ помогнем?
Що за въпрос?
не е написано е ясно на какъв договор е. дават се отговори  характерни за наличен трудов договор.
а има опция и за неналичие.
при всички положения се говори с работодателя.

# 196
Е ако човек няма трудов договор, за какви права на служител става въпрос?

# 197
  • Буркина Фасо
Е ако човек няма трудов договор, за какви права на служител става въпрос?
ти не спомена за никакви права и в какви правоотношения си с работодателя.
Имам ли право да изисквам от шеф утре да затворя обекта за няколко часа, в който работя с клиенти,за да посетя погребение на баба?

# 198
Оф, хайде стига. Хората на граждански договори са несравнимо по-малко от такива на трудови, и си знаят правата и положението. Очевидно за да пита някой тук, то е на ТД. Аман от опити да сте интересни.

# 199
  • Точно където трябва
Да ми препоръчате покривало за кола. От колкото повече неща пази, толкова по- добре. И евентуално да не струва колкото колата. Не е в гараж и ми се иска сутрин да не стържа лед, , чистя сняг и т.н. С един замах да го махам и също толкова лесно да го слагам.

# 200
Да ми препоръчате покривало за кола. От колкото повече неща пази, толкова по- добре. И евентуално да не струва колкото колата. Не е в гараж и ми се иска сутрин да не стържа лед, , чистя сняг и т.н. С един замах да го махам и също толкова лесно да го слагам.
Да кажеш поне марка и модел на колата, че по-лесно да потърсим вместо теб Wink

# 201
Мииии като го нагънеш и е цялото мокро, къде ще го сложиш? И то не се сгъва само, ще станеш цялата на нищо в процеса... А и не става с щрак, пак си отнема време да го махаш и да го слагаш 

Палиш колата да грее и духа, за 3-5 мин вече ще си изчистила и колата ще е стоплена.

# 202
  • Mediterraneo
Абсолютно, не си представям да сгъвам мокро платнище.
Аз също скоро умувах за покривало, но заради праха и слънцето при нас; мия я и до вечерта е прашасала ужасно, че е и оранжева и всичко й личи. И най- вече да пази боята от вечното слънце и жега, че много изгаря. И още умувам, не съм се решила.

# 203
В алито има за 30-тина лв...скоро гледах.
Тук също за 30-40-50 средно..
Пишеш в гугъл и разглеждаш.

# 204
  • Точно където трябва
Гледах и разглеждах преди да питам. Видях цени от 30 до над 200 лв. за кола като моята. Затова попитах за препоръка. Някой примерно купил от еди кой си сайт, доволен/ недоволен, върши/ не върши работа.

# 205
  • Сф
В Лидл съм виждала сенници за предното стъкло, които се поставят от външната страна, защипват се с вратите и така зимата снегът ще се отстранява с еднов движение

# 206
Имам такъв Лидлски.И против скреж и лед помага.

# 207
  • София
В Лидл съм виждала сенници за предното стъкло, които се поставят от външната страна, защипват се с вратите и така зимата снегът ще се отстранява с еднов движение
Стига да няма много котки наоколо. Гледам как се редовно драскат и опитват да разкъсат такива на нашия паркинг, а онзи ден едно коте за малко да падне между него и стъклото.

# 208

Няма такова. Не се слага толкова лесно, нито се маха приятно, когато е подгизнало от вода или е натрупан сняг по него.

# 209
Абсолютно безмислено е при честа употреба на колата. По-скоро ако я оставиш есента и я подкараш пролетта, чак тогава евентуално. Ама тогава, защо ти е кола 😁

Общи условия

Активация на акаунт