? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 458
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 755
Vicky_P, ползвай нитрилни ръкавици. А за успокояване на раздразнението си вземи от аптека Липобаза или Нанобаза крем.
Ползвам от близо три седмици вече, но само спря зачервяването на тези участъци след шетане. От билковия крем Ирито също ми се зачервяваха петната, така, че го спрях и него, но едва тази седмица...  Ще пробвам препоръката ти, Камил, благодаря 🌺
Кубратова, със сигурност ще пробвам и твоя съвет, защото това скоро и лесно няма да мине...

# 10 756
  • София
Такова разраняване на ръцете с изгаряща болка получих когато искаха да ползваме дезинфектанти за ръце къде ли не. Спрях ги завинаги и никога повече не се появи.
Тоест ако ползвате, възможно да е от тях.

# 10 757

По принцип не държа да са консерви, и буркани ме устройват, но не съм виждала Simple Smile

# 10 758
  • Бургас
Vicky_P, през зимата ми става суха кожата и се мажа цялата с бебешко мляко. Преди ползвах Бочко, защото ми е любимо, но последно го нямаше на ДМ (а аз просто обожавам да пазарувам от там) и взех на Джонсънс бейби бебешки лосион бедтайм. То си е мляко за тяло. След баня се омазвам цялата хубаво, чак лицето до косата, дланите също. Всичко попива, не остава мазно изобщо! Ръцете са ми особена грижа, защото кожата направо се цепи и щипе. Изпробвала съм много кремове, но те или ми правят ръцете мазни, или ги омекотяват за малко само. За себе си открих, че мазането с кокосово масло или какаово масло, или микс от двете ми действа най-добре. Вземи си един буркан коксово масло, мацай си по ръцете и хем за корема ще има, против стрии да се мажеш. Нали чакаш бебе 🙂 Кокосовото масло се разтапя само като го докоснеш и се разнася много лесно, и омекотява, и хидратира кожата отлично!

# 10 759
За студените крака: В къщата на свекърва ми вечно ми е студено на краката, ама умирам от студ, особено ако се застоя пред мивката (там няма СМ) и печката, буквално после не мога да се придвижа до друго място. И не че е студено в стаята, отоплява се, но на мен ми е адски студ и това е...Този път си взех туристически чорапи на Пирин хил (с мерино и памук) - е, за пръв път единственото топло нещо по мен бяха краката (прекарах много време и навън точно в най-ветровития и студен ден). Може и на вас да помогнат, пробвайте.  Честно казано, нямах особени очаквания (и преди не съм ходила с чорапи за бални обувки там Simple Smile ), купих само един чифт за проба, и то точно за тази къща, но чорапите ме опровергаха.
Тези са, сега ще ходя за още или ще поръчам, както дойде: https://pirinhill.com/bg/turisticheski-chorapi-tamnozelen

# 10 760
  • Далечният изток

По принцип не държа да са консерви, и буркани ме устройват, но не съм виждала Simple Smile
Отговорих на първия пост.
После сигурно се е съгласила и на замразените миксове.
Та, моята идея беше, че консерви има. Даже и в други сайтове, не ми се търсят пак.

# 10 761
  • Бургас
Малиии, 16,50 за чорапи! Ще оскубя котката и ще се науча да плета 🤣
Аз от Лидл си купувам едни, които са почти до коляното. Термо чрапи май се водят. Още не са ги пускали тая зима, така че скоро може да ги пуснат.

# 10 762
Фините мерино чорапи на Пирин Хил как са в сравнение с бамбуковите? Дали са толкова тънки и меки?
Ябълкова, котката само на маншон Grinning

# 10 763
Не пипайте котките, джанъм!
Цената на чорапите наистина е висока, но тук някои ме разбраха - бях готова да дам и повече, за да не се вкочанявам преждевременно от кръста надолу, а преди какво ли не обувах Simple Smile
Купих и от фините с мерино, но още не съм ги пробвала. Принципно не съм със студени крака, в градското жилище през зимата дори често ходя боса (с чехли, но без чорапи или с памучни), а даже и в моята селска къща, така че не съм имала нужда от разни термо чорапи (и такива купувах за къщата на свекърва ми и обувах без полза), но във въпросната не знам защо изживявам този ужас - видимо няма причина. 
Имам и едни много дебели чорапи, купени преди години на Графа в един адски студен ден, който прекарах навън - видях ги и веднага ги взех, сякаш ще ги обуя на улицата Simple Smile Наричам ги "измръзналите чорапи", защото ги купих спонтанно, в пристъп - наистина бях измръзнала. Обаче не съм ги носила, така си и стоят.

# 10 764
нямам проблем с ръце и крака , но виж гърба и врата Weary
мога да съм с пола/ рокля
мога да съм с всякаква обувка
мога да не си закопчая якето
но! да имам на гърба нещо много топло
 и врата със шал!
 всякакви елеци имам за целта -ММ им вика " ватенки" Rage
чакам менопаузата,та да се стопля, ама надали

ако знаете лек- казвайте

# 10 765
Цитат
ако знаете лек- казвайте
Ти си го казала малко по-горе, ама е кофти. Повярвай ми, по-добре си носи ватенките Simple Smile
Сигурно е особеност на рецепторите ти и като си знаеш, просто ще си съобразяваш облеклото, както и досега.

# 10 766
Къде мога да купя този шоколад?

# 10 767
Преди го имаше в Икеа, но беше със златиста опаковка. Обожавам всички шоколади на Marabou...
Намират се и в duty free.

Къде мога да купя този шоколад?

# 10 768
  • Бургас
В Тему продават разни яки, елеци и стелки нагряващи се. Аз чакам утре да дойдат едни неща, дето са две и се слагат в джобовете да топлят ръцете. Зареждат се с кабелче. Ако искаш/те кажете и ще ви кажа дали са хубави като ги пробвам утре. Към 50 и няколко лв. са.

# 10 769
да де,  тв със сателит + мобилен нет
а, така ми се щеше нещо по-така Sweat Smile
Мобилният нет и тв на операторите не включват сателит. Само покритие да имат.
Защото тв бокса е свързан към интернета и реално е интернет телевизия.
TV a1xplore е отделна услуга от интернета -net box. Тъкмо вчера подписах комбинация за двете с А1 за вилата на село и е доста добре. Неограничен 4G на максимална скорост, 170 канала+ допълнително отделно макс-спортните, интерактивна, на 2 смарт ТВ за около 55 лв всичко общо.
Единственият кабел е един HDMI от телевизора към устройството.

Общи условия

Активация на акаунт