? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 448
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 740
  • Бургас
Заигравката с Бонго и Дийф ми хареса 🤣
Miss_Kaprisse, аз съм с желязодефицитна анемия и нямам проблеми със студени крайници. Усещам необходимостта да приемам желязо по това, че почват да ми се напукват ъгълчетата на устата и ми се пие ледено студено нещо. Това с една ледена ръка да не е, защото е работещата ръка и леко уморена, и така да ти се струва? (ако говоря глупости, нищо не съм казала 🤣)

# 10 741
И аз може да кажа глупост, но по-студената ръка според мен има проблем с инервацията и оросяването, оттам и изстудяването. Не е лошо да я видят невролог, ортопед...че с тези мишки и компютри, баш си стават професионални заболявания/състояния.

# 10 742
  • София
Във Фантастико съм виждала консерви и буркани с грах и моркови.
В Кауфланд - също. Но консервите там са с много моркови и граха е от твърдите. Или пък сме докопали лоша партида.

# 10 743
Аз да попитам за ръцете ми - кожата на едната се разрани до кръв от алергия към еднократни каучукови ръкавици, които използвам в шетането/миенето/готвенето. Личната ми предписа билков крем Ирито, но от него сякаш кожата ми изгаря и не виждам подобрение... Правих си ванички стетра, минавах със сребърна вода, но не се подобрява положението... Някой с подобна ситуация - разранена до кръв кожа от алергия - как сте се оправили?

# 10 744
  • Mediterraneo
Всъщност питането е за грах+ моркови+ царевица. Аз лично и преди не съм виждала, не съм и търсила, де.

# 10 745
Vicky_P, ползвай нитрилни ръкавици. А за успокояване на раздразнението си вземи от аптека Липобаза или Нанобаза крем.

# 10 746
Да не ходя в кулинарната тема...
Мариновала съм едни пилешки филета (соев сос, подправки), уж да ги пека във фраера. Сега ми щукна И да ги панирам с яйце и галета. Ще стане ли манджа с грозде?

# 10 747
  • София
Мариновала съм едни пилешки филета (соев сос, подправки), уж да ги пека във фраера. Сега ми щукна И да ги панирам с яйце и галета. Ще стане ли манджа с грозде?
Панирай смело.

Колкото до смес между грах, моркови и царевица - сигурно само производителят и потребителката ядат подобна комбинация. Шегувам се, но не мога да си представя това в живота как би ми свършило работа 😳.

# 10 748
Панирай смело.

Колкото до смес между грах, моркови и царевица - сигурно само производителят и потребителката ядат подобна комбинация. Шегувам се, но не мога да си представя това в живота как би ми свършило работа 😳.
Такава смес се ползва за салати с майонеза най-често.

Vicky_P, аз сякаш точно такъв проблем имах, но не от ръкавици - не мога да разбера още от какво, но ми се случва в последните 2 години в селската къща, когато мия нещо на ръка - дори и съвсем дребно, примерно чиния и купа или чаша - дали е от водата, дали от друго, ще мисля. Не съм ходила на лекар, добре ми подейства крем "Глизолид", няколко дни мазах редовно.

# 10 749
Ами то сигурно затова са го спрели тоя микс, само аз го ям Grinning за ориз със зеленчуци го ползвах предимно.

# 10 750
  • София
И аз харесвам микса. С ориз, с пилешко беше супер. Имам в камерата два пакета.

# 10 751
Всъщност питането е за грах+ моркови+ царевица. Аз лично и преди не съм виждала, не съм и търсила, де.
Ей го, даже е нашенски https://arrivafoods-bg.com/bg/Products/Info/%D0%97%D0%B5%D0%BB%D … 70%20%D0%B3%D1%80

# 10 752
  • Далечният изток
Ставаше въпрос за консерва

https://shop.gladen.bg/product/bonduelle-gold-miks-rio-s-carevica-grah-i-morkovi

# 10 753
  • София
Купувам замразения микс.

# 10 754
  • София
Имам може би супер странния въпрос. Времето застудя и идва моят кошмар със студени крайници дори и вкъщи. Най-осезаемо го усещам когато ползвам лаптопа и мишката по-продължително, чувствам как дясната ми ръка става лед, голяма разлика има спрямо лявата....
Колко познато, от години съм така и няма спасение. От ноември до април без вълнени терлици не издържам у дома, а уж е топло. Понякога и ел. възглавница включвам, за да си стопля  краката бързо. Ръцете също са ми ледени, навън не мога без ръкавици в този период. Аз без вълнено боди не излизам, с вълнени  чорапи и шал и пак мръзна. А имам приятелки, дето ходят по ризки и с тънко якенце и им е топло. Като дойде зимата и ми иде да взема нещо за 5 месечен сън и да стана чак като се затопли, като мечките. Вечен проблем ми е студа.

Общи условия

Активация на акаунт