? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 450
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 725
Това важи ли и за метрото
Най-добре с дебитната карта. На всяко качване в превозно средство я допираш до устройство. Когато стигнеш сумата от 4 лв в един и същи ден - това е на третия билет - повече не ти взима пари до края на деня. Някои банки блокират сумата на билетите и отнема време за осчетоводяване и деблокиране, т.е.може да са ти взели повече от 4 лв за един календарен ден, но е временно, до 2-3 дни го оправят. Да не се чудиш къде са ти парите Simple Smile

Важи и за метрото, да.

# 10 726
Това важи ли и за метрото
Най-добре с дебитната карта. На всяко качване в превозно средство я допираш до устройство. Когато стигнеш сумата от 4 лв в един и същи ден - това е на третия билет - повече не ти взима пари до края на деня. Някои банки блокират сумата на билетите и отнема време за осчетоводяване и деблокиране, т.е.може да са ти взели повече от 4 лв за един календарен ден, но е временно, до 2-3 дни го оправят. Да не се чудиш къде са ти парите Simple Smile

С уточнението че доближаваш картата до валидатора на бариерата..а не в превозното средство, както е при автобусите.Hands V

# 10 727
Може ли някой да ме насочи към кафене в София, където предлагат и голямо капучино 450-550ml, а не от стандартните чаши?
Търся някаква алтернатива на Старбъкс, Коста Кафе и подобните, в случай че изобщо има. Simple Smile

# 10 728
  • софия
Може ли някой да ме насочи към кафене в София, където предлагат и голямо капучино 450-550ml, а не от стандартните чаши?
Търся някаква алтернатива на Старбъкс, Коста Кафе и подобните, в случай че изобщо има. Simple Smile
mikel, Barista Coffee and More на Екзарха/Бачо Киро

# 10 729
Zoya магазин-кафе.

# 10 730
  • София
Важи и за метрото. Важи и в комбинация с други превозни средства.

# 10 731
  • София
Някой знае ли от къде мога в София да си купя Пилеа (цвете). Намерих само в един сайт онлайн, но предпочитам от физически магазин да си го взема лично.

# 10 732
Имам може би супер странния въпрос. Времето застудя и идва моят кошмар със студени крайници дори и вкъщи. Най-осезаемо го усещам когато ползвам лаптопа и мишката по-продължително, чувствам как дясната ми ръка става лед, голяма разлика има спрямо лявата. Причината гадая, предполагам нещо общо с анемията ми /имам дефицити в железния панел/, там ще действам. Въпросът е: идеи защо дясната ръка е по-студена, дали има значение материалът на самата мишка? Моята прилича на пластмаса отгоре, но може и да е някакъв метал не знам. Дали има например гумирани да пробвам? Някой с такъв проблем да е забелязал разлика? Приемам всякакви съвети, моля.

# 10 733
Няма разлика между мишките. Ръката ти е по-нагоре и се движи по-малко от другата, затова няма и добро оросяване там. Аз използвам в студените месеци ръкавичка без пръсти, когато се налага да стоя по-дълго на компютър. Не съм намерила нещо лекарствено, което да ми помогне до момента.

# 10 734
Аз идвам с един въпрос категория "deaf" Simple Smile защо вече няма консерви грах+царевица+морков. Преди имаше на Bonduelle и ми бяха много удобни. Сега не ги намирам, намирам само замразени миксове такива. Някой знае ли откъде да намеря консерви? Последно мисля, че гледах в Лидл, ама някакви големи, които не мога да употребя за едно готвене.

# 10 735
аз пък, с отговор тип бонго  Laughing Sweat Smile

купувай си замразени
консервите са вредни

# 10 736
Аз идвам с един въпрос категория "deaf" Simple Smile защо вече няма консерви грах+царевица+морков. Преди имаше на Bonduelle и ми бяха много удобни. Сега не ги намирам, намирам само замразени миксове такива. Някой знае ли откъде да намеря консерви? Последно мисля, че гледах в Лидл, ама някакви големи, които не мога да употребя за едно готвене.
Буркани продават. Удобно е и е бързо за готвене.

# 10 737
Къде точно ги продават? Никога не съм виждала ни консерви, ни буркани смеска и ми стана интересно.

# 10 738
Аз съм виждала преди време, може да провериш и в нета за по-лесно, но си приготвям домашни смеси и ги замразявам, та не съм заглеждала скоро.

# 10 739
По принцип не държа да са консерви, и буркани ме устройват, но не съм виждала Simple Smile По-рано имаше един пост, в който се споменаваше и конкретна марка, но не знам защо изчезна супер бързо. Но все пак успях да видя и да Гугълна, не съм я виждала тази марка в магазините, но може да обиколя някои по-малки квартални.

Общи условия

Активация на акаунт