? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 431
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 10 770
Благодаря за съветите 🌺🌺🌺
Такова разраняване на ръцете с изгаряща болка получих когато искаха да ползваме дезинфектанти за ръце къде ли не. Спрях ги завинаги и никога повече не се появи.
Тоест ако ползвате, възможно да е от тях.
от тях само ми се изсушаваше кожата. Но така и иначе не използвам тази година дезинфектанти. За мен проблемът се оказа категорично каучуковите ръкавици - голяма изненада е за мен, защото години наред използвах дебели при миене и работа с гореща вода и препарати. За пръв път купих тънки, еднократни и смятам, че дават реакция за моята кожа само при миенето на посуда с гореща вода и препарати - залепват за кожата ми и активизират възпалението... Иначе, когато просто си шетам или готвя, без да досег с гореща вода, няма раздразнение. Но много трудно минава, защото точно заради бременността, кожата ми е по-суха от обикновено... Пробвала съм само с кокосово масло, но още не бях спряла с к. ръкавици, така, че сега пак ще пробвам... Иначе ми беше трудно да повярвам, че к.ръкавици ми вършат номера - една приятелка се беше обринала от нитрилни... Но пък нитрилни използвам принципно от три години, чак тази година купих другите за пръв път... Както и да е, важното е да намеря решение, благодаря на всички ви 🌺🌺🌺

# 10 771
Vicky_P,  аз имах миналата година подобен проблем, не точно от ръкавици, но от често миене. Помогна ми Цикатридина маз, ако имаш вкъщи пробвай, дори и да не помогне, няма да навреди.

# 10 772
# 10 773
Един може би ще се стори странен въпрос - как си избирате червилото? В никакъв сулчай не желая да ползвам мострите. Аз самата имам проблем с херпеси и за мен това не е ок. Как да си избера цвят?

# 10 774
Един може би ще се стори странен въпрос - как си избирате червилото? В никакъв сулчай не желая да ползвам мострите. Аз самата имам проблем с херпеси и за мен това не е ок. Как да си избера цвят?
Аз си ги мажа по ръцете 😃 никога не слагам на лице/устни и тн.

# 10 775
Ми не ползвам... И аз не знам как да се харесам с червило без да пробвам, взимала съм разни цветове, не се одобрявам. И ползвам само леки гланцове.

# 10 776
Ако ви е гнус да пробвате тестера на ръката, не можете ли да си вземете някакви евтини и когато си харесате цвят, евентуално да изберете по-добра марка?

# 10 777
Лошото е, че на ръката цвета е доста по-различен от устните и изглежда доста по-различно червилото като си го купиш и си го сложиш. Аз например си взимам от някоя евтина куче марка няколко червила, за да се ориентирам какъв нюанс ми седи - червен, розов, кафяв и тн.. и оттам нататък като купувам вече по-хубаво червило се придържам към този нюанс и вече е малко проба-грешка, няма как.

# 10 778
А има и относително евтини палитри -
Скрит текст:

# 10 779
Ми не ползвам... И аз не знам как да се харесам с червило без да пробвам, взимала съм разни цветове, не се одобрявам. И ползвам само леки гланцове.
E, много точно си го написала. Същата работа и при мен.
Да, но искам червело. Освен цвета проблем ми е и консистенция, миризма...
Гледам  хората по 10 цвята червило имат...аз 1 нямам, т.е.е имам някакви дето не стават.

# 10 780
За червило питам някоя консултантка в магазина, ако е голям такъв тип парфюмерия в мола. Харесвам си нюанс и искам съвет кое според нея би ми седяло добре. Но и аз не ползвам особено червила.

# 10 781
от 5-6 години ползвам само един цвят ярко червило, вместо грим го ползвам, слагам и изглеждам гримирана Laughing
преди го взимах от ейвън, но го спряха, голям зор беше да намеря същия цвят
знам каква текстура и цвят харесвам, но общо взето проба-грешка

# 10 782
Понеже не видях отговор, а не мога все още да се ориентирам и ми е важно....
Къде в уеб портала на Yettel мога да видя кой ми е плана? Има ли въобще такава възможност, или трябва да си инсталирам приложението на телефона за да съм наясно?
И за да разясня защо питам за този начин - питам за роднина, на която плащам телефона и сама не знае какво е подписала и къде са договорите  🙄

# 10 783
В приложението на йетел пише името на плана..цената . Договор няма качен..поне при мен.

Като плащаш ти..фактура няма ли?
Аз плащам на майка и съм задала фактурата да идва на мой имейл. Виваком.

# 10 784
  • София
Всичко е качено в апп, договори, лизинг, допълнителни споразумения, застраховки.

Общи условия

Активация на акаунт