? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 499
  • 13 187
  •   2
Отговори
# 12 855
знаете ли от кой ресторант мога да поръчам прилично постно меню за бъдни вечер?

# 12 856
Здравейте!! Имам едни светло бежови боти от естествена кожа, които надрасках, и сега се чудя как да ги спася!

# 12 857
Дигате ли когато ви звънят и излиза "възможен спам"?

# 12 858
Аз не.
Кой е номерът?

# 12 859
Конкретен ресторант не мога да посоча, но мисля че е късно. За такива дни поръчките се правят доста по рано от "от днес за утре".

Здравейте!! Имам едни светло бежови боти от естествена кожа, които надрасках, и сега се чудя как да ги спася!
Занеси ги на обущар, ще ги оправи.

Не вдигам на такива номера и на скрити също.

# 12 860
Какво да купя на колега, мъж, под 30г?
Днес е получил ел.кана, чаша, одеялце, свещник.
Нямам бюджет, искам да остане спомен.

# 12 861

За няколко дни няколко номера.
Днес беше този +359893960076
Оня ден: +359893689141

# 12 862
  • Буркина Фасо

от селския магазин Smiley  не пишеш за кой град се интересуваш.
аз взимам от хр.магазин в който продават и приготвена на място храна за вкъщи. за утре ще се предлагат всички видове сърми - чушки, зелеви, лозови с различни плънки.  може да потърсиш не само в ресторантите, а и в подобни магазини и по-малки пицарии и кръчмета.

# 12 863
В Била не предлагаха ли постно меню (като плато) - мисля, че съм виждала?

# 12 864
Ресторантите приемаха поръчки за утре, до 21.12.

# 12 865
  • Бургас
Купи му гарафа с чаши. Ще ги ползва и ще се сеща. Ако не пие алкохол, може да му подариш комплект  медно джезве с две или повече чаши. При събиране с приятели ще им прави от хубавото турско кафе. Може пъзел + лепило и подложка за пъзел. Метеостанция - показва температурата на въздуха, влажността, часа. Солна лампа - имам във всяка стая и са разкошни - светлината е както уютна, така и романтична. Може да се спи на светната солна лампа, защото не уморява очите и е полезна. Може и една бутилка на Gush - стоманена, качествена.
Какво да купя на колега, мъж, под 30г?
Днес е получил ел.кана, чаша, одеялце, свещник.
Нямам бюджет, искам да остане спомен.

# 12 866
Според мен, джезве с чаши само, ако пие турско кафе. Намерих един такъв комплект, подарен на баща ми и го метнах на тавана, никога не е ползван. Може и подарък писалка с мастило, ако има отношение към такива аксесоари. Купувала съм интересни неща от специализирани магазини - например хубава кутия за визитки.

# 12 867
Това е млад човек....я пие кафе..я знае джезве какво е Grinning
Все пак ...поколение Z ли е колегата...ги вълнуват други неща ...май.

# 12 868
  • Сф
Нов имот може ли да се декларира онлайн към МДТ или трябва на място? За София питам

# 12 869
  • Бургас
Ами да му подари една кутия с четки за зъби тогава 🤣 Така наистина ще я запомни.
Имаше споделено за такъв подарък в една тема за странните сватбени подаръци или нещо такова. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт