Звездни Компромати - Януари'24

• 341 259
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Glasgow
Диона ромка ли е? За какъв расизъм говори?
 и аз това сe зачудих. И в България ли започват вече с расизма да извиняват лични дефицити

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 09:13 от Jokerr

# 2 521
Я, Джизъса бил скъсал с девойката на Ванко едно. Сега девойчето стояло депресирано у дома!😉🙂
Очаквам вендета. В Русия не смее да стъпи, понеже таткото на Есмер е по петите му, тук къде ли ще се скрие, навярно в някой манастир. Сега му е времето да се замонаши, че както е тръгнало, светът ще му стане тесен.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 09:31 от Benichka56

# 2 522
Още повече, ако са верни слуховете, че е хванат в изневяра. Непоправим любовчия Heart Eyes
Дали си е сбъднал "мечтата" да намери естествена мадама Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 523
В Русия не смее да стъпи, понеже таткото на Есмер е по петите му, тук къде ли ще се скрие....
Във ВИП Брадър.

# 2 524
От къде разбрахте всичко това за Благо? За момента нищо не е подплатено с никакви факти, така че лично аз го подлагам на съмнение

# 2 525
Диона ромка ли е? За какъв расизъм говори?
Чиста, натурална, от махалата на Койнаре, до Червен бряг.

# 2 526
  • Glasgow
Честно, пускани са снимки на Диона тук, други неща са ми са се набивали на очи, стилистиката на жанра музика, но че е ромка не.

# 2 527

Мина нещо за Благойчо

# 2 528
Смятам, че Благой има някакво личностно разстройство. Съвсем не с подигравка го пиша. Не е нормално на всеки половин година да се жениш, възпроизвеждаш или нова любов. Досега беше симпатично смешно, но вече е патология.

# 2 529
  • Пловдив
Смятам, че Благой има някакво личностно разстройство. Съвсем не с подигравка го пиша. Не е нормално на всеки половин година да се жениш, възпроизвеждаш или нова любов. Досега беше симпатично смешно, но вече е патология.
Ами като има патки да му се връзват.....

# 2 530
  • Berlin
Какво означава бащата на Есмер го търси и той не смее да стъпи в Русия? Ако го търси, ще го намери, където и да е, то не е трудно. Ако е нежелан, това е друго нещо.

На Богдански крачолите са ок, сега така се носи - крачол до долу и с остри пътъчки, дето само върхът им се подава. Кортни К съвсем скоро беше така на Еми (май).

# 2 531
Ех, патки винаги е имало и ще има ...

# 2 532
Аз мисля, че Благой и дъщерята на онзи сводник нямаха реална връзка.
Просто се снимаха заедно за чест и слава, да пишат за тях, да се говори. Да рекламират клиниката за зъбаци
 Винаги бяха само прегрънати, нямаха снимки с целувка никога. Тука в темата де. Никъде не ги следя,  може пък да е имало

Инак Ванко 1 си е опасен, той е на практика доста безструполен престъпник плюс по същото време прави точно зъбите на Благо
Не ми се вярва на мен да са имали връзка

# 2 533
Мисля, че Благо не поддържа връзка с детето от Есмер защото не му се занимава, не защото толкова го е страх от тъста чак.

# 2 534
  • До морето
Аз мисля, че Благой и дъщерята на онзи сводник нямаха реална връзка.
Просто се снимаха заедно за чест и слава, да пишат за тях, да се говори. Да рекламират клиниката за зъбаци
 Винаги бяха само прегрънати, нямаха снимки с целувка никога. Тука в темата де. Никъде не ги следя,  може пък да е имало

Инак Ванко 1 си е опасен, той е на практика доста безструполен престъпник плюс по същото време прави точно зъбите на Благо
Не ми се вярва на мен да са имали връзка

На мен коледната им снимка до една елха ми се стори много странна. Начинът, по който бяха седнали. Или наистина е било ПР, или нещата вече са били пред разпад.

Общи условия

Активация на акаунт