Звездни Компромати - Януари'24

• 338 890
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 685
Че Мегз откога прави такива срещи.

# 2 686
Не заради това, че участие в заведението има криминално проявено лице, а че въпросното лице бива рекламирано в това точно заведение, посредством престъплението си. Това за мен, не би трябвало да е допустимо и би трябвало да подлежи поне на солидна глоба. Ако тази певица беше следствена за убийство, какво - Диона Килърът ли щяха да я рекламират?!
Шофирането в нетрезво състояние е особено болезнена тема в обществото ни и някой да си позволява да трупа пари по този начин, за мен не е само морален проблем.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 18:43 от Tess d`Urberville

# 2 687
Може да се подсигуряват, ако са чули, че мястото им в БТВ е разклатено. А, дано.

# 2 688
Не заради това, че участие в заведението има криминално проявено лице, а че въпросното лице бива рекламирано в това точно заведение, посредством престъплението си. Това за мен не би трябвало да е допустимо и би трябвало да подлежи поне на солидна глоба. Ако тази певица беше следствена за убийство, какво - Диона Килърът ли щяха да я рекламират?!
Шофирането в нетрезво състояние е особено болезнена тема в обществото ни и някой да си позволява да трупа пари по този начин, за мен не е само морален проблем.

Много добре казано.

България загива и това го доказва. Жалко за нас и за децата ни.

# 2 689
Има ли въобще институция, която да следи да не се рекламират такива неща. Все пак не е просто участие на Диона, а на Диона - Наркос.

# 2 690
Хора, идвам с новина … и асистентката на Хикселка ще прави нов проект Joy
Вдъхновен от срещите й със самата нея !!!
Има ли още някой без проект в търсене на себе си Sad

Какъв проект?! ШСи сложи зъП ли! Файнъли! Браус! АдмирациЙ!

# 2 691
A защо да не трябва да я коментираме Диона тук? Не мога да разбера Белослава, Андре Токев и пияната княгиня може, ама Диона Наркос - не? Защо не трябва да го коментираме този случай? Защото 2 потребителки не знаят коя е и искат да четат само за дупето на Джей Ло и Джорджина, ли?

# 2 692
  • Berlin
Току-що изгледах Lost city със Сандра Бълок, Чайника, Брад Пит, Даниел Радклийф и т.н. Искам да ми върнат час и 53 мин!!!
Този филм го гледахме точно след новия на Адам Дивайн и Нина Добрев и ми дойде като приятна, свежа комедийка.

# 2 693
Тази звезда Джорджия - не иска да коментира, но дава интервю за Телеграф, и не се интересува от това колко струва пръстена, но подчертава, че е със син диамант 😀 не мога
Този да си беше останал с Тамара

"Беше много спонтанно, много готино. Засега искам да запазя подробностите за мен, защото е нещо лично между, нас двамата. Камъкът е син, диамант е, но не се интересувам колко карата е, нито дали е скъп, аз не държа на тези неща"

https://telegraph.bg/svetski/novini/mendelson-dzhordzhiia-se-omy … d-telegraf-403052

Егати травестита! 🤐 Тези мъже съвсем се чалнаха. Как ще се ожениш за такова нещо???😵‍💫😵‍💫😵‍💫

# 2 694
Честно казано се чудя нещо, защо тук можем да обсъждаме някаква чалга певица, която определено не се котира за звезда, а в същото време е забранено да се коментират част от инфлуенсърките, които са доста по-популярни от въпросната наркоманка..

# 2 695
Позволяват си да я рекламират така, защото явно разчитат, че клиентите им ще споделят екстаза на това да те хванат друсан и да те пуснат.

# 2 696
A защо да не трябва да я коментираме Диона тук? Не мога да разбера Белослава, Андре Токев и пияната княгиня може, ама Диона Наркос - не? Защо не трябва да го коментираме този случай? Защото 2 потребителки не знаят коя е и искат да четат само за дупето на Джей Ло и Джорджина, ли?
Тая наркоманка, която много Ви забавлява, звезда ли е, не разбрах?!

# 2 697
Коцето вижте какво клипче качил Grinning

# 2 698
  • София
Хора, това ли е на Доктор(ката)Маджид мъжа и Thinking ..... и откога и по каква линия е шеф на спортна федерация?
Скрит текст:
Някой наясно ли е това стори на Джейми Оливър какво е... Някое от хлапетата е там...или е друга историята Thinking
Скрит текст:

# 2 699
Ох, малко страшни хора ще кача.
Мадлен Алгафари
Скрит текст:
Близначките от тризначките
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт