Звездни Компромати - Януари'24

• 338 807
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 820
Буков го знам единствено от кратки видеа на разни подкасти и интервюта на които съм попадала. Със смесени чувства съм. Струва ми се прекалено самовлюбен и търсещ внимание, но същевременно ми се струва готино момче. И все пак е къде къде по - добре от Емануела, малкия Стораро и прочие...
Мила Роберт ми е някаква нечистоплътна и нелицеприятна. Иначе от песни, които съм подочувала - не звучаха зле. Имаше нещо за някаква мечка. 😆
Тоз псевдоерген и тука наместен. Не гледам много телевизия, но той е една от физиономиите, която ме дразни как се появява отвсякъде.

# 2 821
Най-странно ми стана като видях името на Ивет Горанова. Ще ми е интересно да я видя как танцува, предполагам ще е предизвикателство, освен ако не излезе скрит талант. Със сигурност ще има голяма зрителска подкрепа, като се очертава най-адекватната там.
Изненадах се за Емануела, че се е съгласила, вероятно за още повече популярност, отколкото за толкова висок хонорар. Предполагам много добре знаят, че това предаване беше любимо на много хора и както дълго време липсваше от ефира, сега ще генерира голяма гледаемост.

# 2 822
Имаше клипчета как обеснява някакви по-възрастни жени как го сваляли... Все такива истории разправя, да се наблегне на това колко много го харесват жените... Но да кажем, това може да е от възрастта, все още е твърде млад

Друго което ми направи впечатление - представят го като секс символ, и той само се усмихва и пъчи едни гърди...
За сравнение - преди 10-20 години 😀 гледах едно интервю на нашия приятел Хоакин Блатечки, и когато в началото го обявиха за секс символ, той много интелигентно обясни, че не се самоопределя за такъв, и се чувства неудобно да го обявяват за такъв, помня го това и до днес... направило ми е силно впечатление... А тогава Блатечки си беше в силните години
Буков ако може ще си напише на челото "Секс символ" и "Жените ме искат". Такова поведение автоматично прави човека не-секси, независимо дали става дума за мъж или жена
Мда, привлекателните визуално са истински хот, ако са уверени, но по един спокоен начин, вдъхващ сигурност, а не перчене и вдигане на пушилка. Два пъти по-секси ми е, ако не му е изписано на челото, че го знае много добре. Не ме кефи тази паунска суета, евтинее ми.
Чудя се дали с годините ще се облагороди, дано, не е глупав и е още много млад.

# 2 823
Щонова да кара гола кънки 😄
Йотова ще е интересна за мен, сигурно умее да танцува.
О, не, моля ти се!
Още помня едно нейно участие в читалището в Свищов как виеше и тичаше боса из сцената. Още с детския си акъл разбрах, че не изкуство това, ами просто не е на център жената, ама бях сама без компания и нямаше как да си  тръгна, защото са ме учили, че е невъзпитано.
Сега вече може и да е намерила себе си жената покрай многото проекти на всякакви откачалки като Нелка, асистентка, стринка и т.н...

# 2 824
Разбра ли се кои са мъжете на Зара и на Елен К?
Зара е качила стори с някакъв, дали е той?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 01:49 от Анонимен

# 2 825
Галка от бившата Каризма по гащи...
Скрит текст:

# 2 826
Изглежда секси Галката на тази снимка.

# 2 827
Доста е отслабнала.

# 2 828
  • Варна
И аз харесвам Буков и все си мисля, че играе роля по интервютата.
Знам ли...
Някак всичко му прощавам, защото си е пуснал дълга коса, тръгвайки от бас и след това продължава да я отглежда,за да стане още по дълга, за да я дари за онкоболни жени.

Това мъж да го направи е достойно за огромно уважение и не ми се връзва с надут пуяк, тъпанар и комплексар.

# 2 829
  • София
Иветчето се занимава с народни танци, което не значи че ще се справи с танците в предаването. Иначе ѝ стискам палци, страхотен човек. Раздава се с децата. Наскоро моя син се беше накичил с олимпийския ѝ медал и много се кефеше.

Джоан Колинс и Пиърс Броснан.....тази жена е на 90 г., супер е.
Скрит текст:

# 2 830
Галка от "Каризма" (45г), може да е шашава по цялата глава, но не е злобна и е получила генетичен бонус - лице без бръчки и момичешко излъчване.
За сравнение, Гущерова и сие, на фона на всички пари дето са изпотрошили, мязат на мумии.
В груба перифраза на един мой любим ФБ гуру, Милен Баятев: ако ги изгорим тия всичките хиалуронки и силиконки, ще предизвикаме екологична катастрофа на Балканите Simple Smile

# 2 831
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Клаудия Шифър с мъжа си
Скрит текст:

Хенри Кавил
Скрит текст:
Идрис Елба с жена му
Скрит текст:
Ема Стоун
Скрит текст:

# 2 832
Много ми харесаха снимките на формата. Много са свежи. Едва ли ще го гледам, но ще ми е интересно как се справят Ивет Горанова, Наталито(ще я изядем тук хаха), Филип, Папи, още някой сигурно изпуснах.

Относно Филип. Много гледах откраднат живот и той ми беше супер антипатичен. Не можех да го гледам - мазен, изглежда изключително високомерен, арогантен и надменен. Случайно този месец попаднах на неговия тикток. Мисля, че е изключително възпитан, интелигентен и човечен. Останалото е излъчване, с което се е родил и част от защитен механизъм. Не знам историята му, но ще ми е интересно да я разбера. Определено след като видях тънкото чувство за ирония и самоирония му станах фен и ми стана тъпо, че толкова години просто съм го определяла по външния вид и излъчването му..
Беше пуснал бъзик за себе си и хомосексуалност в някаква връзка(не помня). Това само широкоскроен и не комплексиран мъж може да го направи.

# 2 833
  • София
Кастът на Денсинг старс е отврат - Емануела, Нона Йотова, Щонова, Мила Робърт, ергенинът Виктор... единствено Ивет Горанова е свежо попълнение.

# 2 834
Да изплакнем очи, нищо че петък е далече

Общи условия

Активация на акаунт