⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 14 328
  • 303
  •   1
Отговори
# 1
Благодаря за темата! Не съм от Варна, но следя темата и сте ми полезни с отговорите. Благодаря, че ми помагате!

# 2
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Честита ни нова тема.

# 3
Мерси за новата тема Heart

Дами от къде мога да си купя ластични връзки за обувки ?

# 4
Кинкалерията между Клас Пиле и Градска болница. Още отвън имат пликчета с различни цветове.

# 5
За търсещите ръчно изработени картички и пликове , в Декора , на Драгоман има разнообразни ръчно правени картички и пликове за пари , за всякакви поводи . Цените им са доста прилични в порядъка на 5 до 8 лева и са много красиви. В магазинчето на Колхозния също имаше , но пликовете бяха с цени 12 лева и не бяха толкова красиви.

# 6
  • Варна
От къде мога да купя хубав хумус? Не съм правила, а не искам да се излагам.  Препоръчайте ми, моля и физическо място/магазин / за сурови ядки.

# 7
  • In transit
От къде мога да купя хубав хумус? Не съм правила, а не искам да се излагам.  Препоръчайте ми, моля и физическо място/магазин / за сурови ядки.
За хумус не мога да препоръчам, защото винаги си го правя. Хубави сурови ядки вземам от щандовете на Ройс в Кауфланд Бриз и Трошево. Може и другаде да имат, но тези знам и ползвам.

# 8
От къде мога да купя хубав хумус? Не съм правила, а не искам да се излагам.  

Аз купувам от Кауфланд, те имат няколко марки. На мен ми харесва най-много на Vernada. В началото опитайте с натурален, без добавени други неща към вкуса.

# 9
От Мухамад на бившия Рощок има заведение - фалафели и хумус.
Веджи нещо се казваше.

# 10
Търся магазин за ръчни часовници, не оригинални, но пък хубави все пак 🙂

# 11
Търся магазин за ръчни часовници, не оригинални, но пък хубави все пак 🙂
На улицата между хотел Черно море и църквата Св. Никола има 3 магазина.
На бул. Мария Луиза 1 също има магазин. На Владислав от дясната страна веднага след Рощок също има.

# 12
Привет!
От къде взимате капсули за Сенсео?

# 13
Срещали ли сте този продукт и имате ли идея от къде може да се поръча?

# 14
Препоръки за сервиз, в който ремонтират извънгаранционни фотоепилатори ? Благодаря Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт