⚓ На пазар във Варна - тема 80 ⚓

• 11 993
  • 267
  •   3
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема.

# 31
  • 🌊
Обадих се да проверя, слушай 3 минути музичка и това е, телефонът им в приложението 0700 директно дава, че е изключен.
Утре ще видя какво ще стане

# 32
Здравейте,къде във Варна мога да намеря хубави парчета (естествени материи) остатъчни платове?

# 33
  • Варна
И аз с медицински въпрос.
Някой да знае как става приема в АГ болница , но не за раждане, а за операция. Какви са условията вътре и какво евентуално трябва да се носи ?

# 34
  • Варна
Препоръчайте ми фирма за озеленяване на двор и ако може да не дерат кожи SobSob

# 35
  • Варна
Здравейте, бихте ли споделили  от къде  във Варна може да се купи мъжка пижама с копчета.Благодаря!

# 36
В магазин Фемили трябва да има.

# 37
  • Варна
Здравейте, бихте ли споделили  от къде  във Варна може да се купи мъжка пижама с копчета.Благодаря!
Купувала съм от магазина за бельо на късата, еднопосочна улица от Битоля към двора на Окръжна и ДКЦ-то, както и от магазин за бельо на Селиолу до офиса на Спиди

# 38
Хранителен магазин близо до централния плаж? .

# 39
Някой да се сеща къде има от квадратните шоколади Break, но с портокал? Синът ми, какво го прихвана, все за тях говори, на мен също ми се дояде. Видях в Билла, но само обикновен, млечен.

# 40
Хранителен магазин до Централния плаж - има едно малко до ФК на редицата от страната на ФК, а по-голям хранителен има на Шишковата градинка.

# 41
  • Варна
На светофара за Аквариума има един малък магазин. Не е точно до Централен плаж, но е относително близо.
Търся ето този кислол

Преди го купувах от Шихо, но казаха, че вече няма да зареждат. Може да сте го виждали някъде?

# 42
Здравейте!
В неделя има ли дежурна лаборатория някъде?

# 43
Тази би трябвало да работи днес.

# 44
Много благодаря!

Откъде мога да купя федербал днес?

Общи условия

Активация на акаунт