Изпитани сайтове за парфюми - януари 2024

• 102 816
  • 680
  •   2
Отговори
# 510
Имам питане за Дъглас. С натрупаните точки през годината си поръчах ваучер за он-лайн пазаруване. Имате ли представа след колко дни го изпращат? Искам да направя поръчка с него и не ми се чака 5 дни.

# 511
  • Стара Загора
Не го открих на първа страница, а има желан парфюм на добра цена тук - някакви отзиви от сайта?

https://www.perfumeria.bg/

# 512
Имам питане за Дъглас. С натрупаните точки през годината си поръчах ваучер за он-лайн пазаруване. Имате ли представа след колко дни го изпращат? Искам да направя поръчка с него и не ми се чака 5 дни.
Аз направих поръчка за ваучер за онлайн магазина на 18ти към 16-17ч и ми го пратиха на 19ти към 11ч. Така че бих предположила, че ще го пратят в понеделник като обработят поръчката.

# 513
  • Стара Загора
Преди малко говорих с висша козметика и ми казаха, че Febe се очаква да получат към края на февруари 😯 😃. Така, че който не го е получил като мен, след месец и нещо може и да го имаме.

# 514
Благодаря, FigPancake!

# 515
  • Отвъд алеята зад шкафа
Преди малко говорих с висша козметика и ми казаха, че Febe се очаква да получат към края на февруари 😯 😃. Така, че който не го е получил като мен, след месец и нещо може и да го имаме.

Мда, така чух за Febe и аз като бях в магазина, чух 8 седмици, а не 14 дни. Ако дойде в края на февруари, ще са 5 седмици. Ще поживеем, ще видим.

# 516
Бива ли го Febe?

# 517
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много е хубав. Има ДНК на Ербата, но е по-лек, не се усещат плодове, мирише на чисто, много траен и с излъчване. Аз имам и двата, хем имат прилики, заради мускуса, хем се и различават. По-носим е за мен, към Ербата посягам рядко, докато  Febe по-често си го слагам.

# 518
# 519
Имам спомени, че се издирваше JPG LB Fleur Terrible.
Сега е момента да си набавят подобието ѝ JPG La Belle Paradise Garden, докато не е изчезнала и тя Simple Smile

А това е мъжката версия - JPG Le Beau Paradise Garden

Както винаги цените на новите фланкери на JPG при испанците са без конкуренция!

# 520
Специално за Анна, Магда и Ева. И Гризет естествено. Мейкъп са заредили култовите Любен:
https://makeup.bg/brand/27059/

# 521
  • София
Много е хубав, слънчев парфюм, подобен на Кирке и Ерба Пура, но за мое щастие при мен е без нагнетения мускус. Тропически плодове, цитруси, малини, лека ванилия в базата, шлейф и трайност - безкрайни. Трети ден съм с него и не мога да се наситя.

# 522
Хайде да изпразним и Ивис Laughing

# 523
Страхотна промоция, надежден ли е този сайт?

Също да попитам за Килиан бих си поръчал Smoking Hot, защото много ме кефи. Мога ли да комбинирам кода за 25 евро отстъпка от Милен с отстъпка защото съм купил discovery set? Благодаря за мненията 🙂

# 524
Ивис са с физически магазини в над 10 града и са в бранша от над 30 г.!

Общи условия

Активация на акаунт