?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 405
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 320
  • Поморие
Дамите, които държат на честта си, не ходят по нощите да се виждат с бивши и да се оплакват от съпрузите си. Между другото това е огромно предателство и неуважение - да натопиш съпруга си какво е говедо точно пред конкуренцията.
Това е ясно, роднина ми е, но е факт, че си е виновна, ако не беше това, каквото и да беше положението, сега бракът й нямаше да върви към разпад всеки момент. Тя си осъзнава грешката до толкова, че дори подкрепяше мъжа си, когато реши да си търси щастието другаде. Осъзнава, че човекът го е заболяло от постъпката й. Не знам дали той се е отказал и е решил да остане с нея. Но ако не могат да преминат през това, за тях и за поколението им е по-добре да се разделят отколкото да се мъчат до старини. Не знам, дано всичко завърши по най-добрия възможен в случая начин. И аз няма да им се меся.

# 7 321
  • София
Аз останах с впечатление, че бракът им е бил разпаднат далеч преди тази случка.
Те се карали с години, разделяли, събирали, а накрая един разговор уж обърнал колата.

# 7 322
  • София
Тя си осъзнава грешката до толкова, че дори подкрепяше мъжа си, когато реши да си търси щастието другаде. Осъзнава, че човекът го е заболяло от постъпката й.

Rolling Eyes

Тоест, дала му е зелена светлина да ходи при други жени? Така изглежда, все едно наистина е изневерила. Иначе то какъв брак, какво чудо, караници, раздели, изневери. В същото време, интензивно правене на деца и упорито връщане отново и отново. Такива хора си заслужават нещата, които им се случват...

# 7 323
Аз намирам за по-срамно да забременееш с второ дете от мъж, с който на едно не можете да осигурите спокойна семейна среда, пред това да говориш с бивше гадже на улицата. При тези постоянни караници и сдобрявания, без работа, образование и доходи, ако братовчедката беше моя дъщеря, бих я посъветвала аборт. Но след като детето е налице, най-добре да направят тест за бащинство и на двете деца и да се опитат за последен път да си закрепят отношенията. Ако не става, да се разделят и да се споразумеят да си поделят грижите по децата, за да може и майката да работи и да се развива. Мисля, че за децата този вариант ще е по-добър, пред това да растат в обстановка на постоянни скандали. И да внимава да не забременее с трето.

# 7 324
  • при късмета
Ако наистина само беше говорила с чужд мъж, нямаше да се чувства виновна сама. наистина ли жените в днешно време за такова нещо изпитват вина? Ако аз съм в тази ситуация, ще си тръгна само по тази причина, дори да няма друг проблем. Аам аз цял живот ревнивите мъже ги режа още изначало

# 7 325
Здравейте на всички!
На 30 години съм и съм във връзка от 5 години.. Първата половин година всичко чудесно, но от там отношенията се бутнаха, като с времето става по-зле. Досега търпях, тъй като съм изключително нерешителна, а и обичам да избутам нещата до самия край, а не при първата трудност и да се откажа. Човекът не е лош, напротив изключително добър е, но нямаме никаква комуникация, не излизаме заедно, не ходим никъде освен за един ден в годината нещо ако излезе, нямаме общи интереси. Рядко дори стоим в една стая
Аз по никакъв начин не се чувствам, желана, обичана, не се чувствам жена.. Нямаме абсолютно никаква близост и интимност... Там пак в месеца веднъж ако стане е добре. Ясно ми е, че страстта и любовта си отиват при някои двойки, но когато съм говорила с него той отрича. Казва, че ме обича и тн., но не го показва изобщо, като тук не говоря за подаръци, срещи, вечери, а за прегръдка, целувка дори.. Още повече че и не предприема никакви действия поне за годеж, все пак живеем заедно от 4 години. Дори не спим в едно легло. В последните 2 години самочувствието ми е сринато, не се чувствам желана от мъжа си.. А се поддържам, тренирам, чист човек съм. Моля за мнение, съвет, каквото и да е ще е от полза!
Благодаря Ви!

# 7 326
  • София
Отвори очи за мъжете около теб. С този човек си пропиляваш младостта.
Замисли се така или искаш да живееш или да се смееш, да пътуваш, да си обичана и желана, да откривате нови и нови неща заедно. Приятелките ти така ли живеят на 30 - със секс веднъж месечно и от работа дома.
Знаеш и сама отговора на въпроса, който задаваш. Тези отношения са обречени.

# 7 327
  • София
Поне за годеж? Кому е нужно?
Каква е разликата да си в тази връзка и сама? Аз честно казано не виждам такава.

# 7 328
Да не е негово жилището и да пестиш от наем? Потърси си друг съквартирант.

# 7 329
  • при късмета
Ако не спите в едно легло, не сте във връзка, а съквартиранти. Останалите ти въпроси, увисват, не трябва изобщо да мислиш в тази посока.

# 7 330
  • Далечният изток
Не бих нарекла това връзка. Вие сте нещо като съквартиранти.
Да, пропиляваш си младите години в някакви измъчени отношения. Казал бил, че те обича... Ами казали са хората - не ме слушай какво говоря, а гледай какво правя. Делата гледай. Тук няма нито обич, нито уважение към теб. Веднъж годишно да излезете някъде.... Ужас. Секса /липсата му/ няма да го коментирам въобще...

# 7 331
Какво значи да избутваш нещата до самия край? Кое за теб би било индикация да прекратиш усилията си, защото въпреки всичко нещото не е работещо?

# 7 332
  • София
За какво ти е годеж с човек, с когото никъде не излизате, не правите секс и заради когото самочувствието ти спада все повече с всеки изминал ден?

# 7 333
Нямате никаква комуникация, рядко стоите в една стая. Това не е връзка. Пак да питам, заради наема ли се натискаш

# 7 334
Здравейте на всички!
На 30 години съм и съм във връзка от 5 години.. Първата половин година всичко чудесно, но от там отношенията се бутнаха, като с времето става по-зле. Досега търпях, тъй като съм изключително нерешителна, а и обичам да избутам нещата до самия край, а не при първата трудност и да се откажа. Човекът не е лош, напротив изключително добър е, но нямаме никаква комуникация, не излизаме заедно, не ходим никъде освен за един ден в годината нещо ако излезе, нямаме общи интереси. Рядко дори стоим в една стая
...Казва, че ме обича и тн., но не го показва изобщо, като тук не говоря за подаръци, срещи, вечери, а за прегръдка, целувка дори.. ... Дори не спим в едно легло. ...
Е то какво да ни е мнението, имали сте половин година връзка и от тогава да ви се чуди човек какво правите заедно, след като не говорите, не излизате, не правите секс...  Разотивайте се и си почвай живота.

Общи условия

Активация на акаунт