КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 36 034
  • 418
  •   1
Отговори
КАУФЛАНД - официален сайт

АКТУАЛНИ и ПРЕДСТОЯЩИ БРОШУРИ

ГАРАНЦИЯ ЛЕСНА ЗАМЯНА

Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.

*В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти.

ВРЪЩАНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ

Пари за хранителен продукт могат да се върнат, само ако има проблем с качеството или разлика в цената.

КУПОН-ПОДАРЪК за РОЖДЕН ДЕН

Важи за бонбони от кауфландските марки. Засега няма ограничение в количеството, но все пак трябва да е обичайно за домакинството. Могат да се комбинират различни видове.

ПЛАСТМАСОВА КУТИЙКА - ЦЕНА - 0,30ЛВ
Добавена е като втори артикул и се включва в общата цена на стоката, посочена на етикета на кутийката.

ПЛАЩАНЕ С ЕЛЕКТРОННИ ВАУЧЕРИ - списък на операторите, с които работи Кауфланд:
Скрит текст:
„Кауфланд Сървис“ ЕООД

„Плъкси България“ ЕООД

„Фидуция“ АД

„Сити Инвест Груп“ АД

„Микрофонд“ ЕАД

„Български пощи“ ЕАД

„Томбоу България“ ЕООД

„Призма Лукс“ ООД

„Идънред България“ АД

„Мотобул“ ЕАД[/color]

Предишните теми:

Тема74
Тема75

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ И СПОДЕЛЯНЕ В ТЕМАТА!

# 1
Днес минах в Кауфланд. И пак се убедих, че трябва да се внимава какво пише на етикета и какво е сложено. Имаше един шоколад с етикет 44 гр, а беше сложен 52. На вид почти еднакви, но цената....

# 2
И с кантарите внимавайте. Взех банани на промоция, но случайно се загледах какво отчита кантара - маркира си ги на редовна цена. Пробвах на друг кантар, там вече беше както трябва.
Случката беше в Пловдив - Кауфланд Тракия.

# 3
Маркира ги на 2,29, после на каса намаля с ККарта на 1,99 Simple Smile

# 4
За бананите ли? Тц, на единия кантар ги маркира на 3, 60лв. На втория, който пробвах вече даде на 2,29лв. Затова казвам, следете дали са настоили правилно кантарите. Аз обикновено не се заглеждам и беше чист къмет, че забелязах.

# 5
Спокойно на касата излиза намалената цена.

# 6
И с кантарите внимавайте. Взех банани на промоция, но случайно се загледах какво отчита кантара - маркира си ги на редовна цена. Пробвах на друг кантар, там вече беше както трябва.
Случката беше в Пловдив - Кауфланд Тракия.
От известно време (доста месеци) на Пещерско шосе се случва намалените плодове и зеленчуци да излизат на везните с по-високата цена, но на касата обикновено си минават с намалението. Внимавам на касата дали ще се отчете намалението...Тегаво е, но няма смисъл да тегля и слагам етикети на всичките везни, защото обикновено всичките функционират еднакво и вадят същите стикери с цена...
Спокойно на касата излиза намалената цена.
Така е. При проверка на сканиращо устройство в магазина също излиза по-ниската цена.

# 7
Ясно. Благодаря за уточнението. 🙂

# 8
Но все пак никога не е излишно човек да е нащрек.😉

# 9
В Тракия и на мен ми се е случвало, не с банани, да ми го маркира на редовна цена. Служител ми каза, че не е настроен кантара.
Гледайте хубаво.

# 10
Някои неща проверявам на сканиращо устройство за да съм сигурен. Че във филиала на нашия град съм хващал несменени етикети от предишна промоция.

# 11
В купоните се е появил купон 25% за всички сладоледи.
Някой скоро виждал ли е бонбоните морски фигурки на K-Favorites,че майка ми има РД скоро и пак ще ги издирвам.. Grinning За моя РД и на ММ така и не успях да купя миналата година ,въпреки че се оплаках ,че няма заредени...

# 12
  • shumen
Блосъм,и аз ги издирвах,но не ги намерих.Да не бе да си ги отлистили?

# 13
Вчера купих морски дарове заедно с тези като Фереро, които снимах в темата.
2.79 лв са с купона.

# 14
25% за всички сладоледи ми даде отстъпка и на тяхната марка к-класик с оранжев етикет. т.е. няма значение какъв сладолед и с какъв етикет

Общи условия

Активация на акаунт