КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 36 327
  • 699
  •   4
Отговори
КАУФЛАНД - официален сайт

АКТУАЛНИ и ПРЕДСТОЯЩИ БРОШУРИ

ГАРАНЦИЯ ЛЕСНА ЗАМЯНА

Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.

*В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти.

ВРЪЩАНЕ НА ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ

Пари за хранителен продукт могат да се върнат, само ако има проблем с качеството или разлика в цената.

КУПОН-ПОДАРЪК за РОЖДЕН ДЕН

Важи за бонбони от кауфландските марки. Засега няма ограничение в количеството, но все пак трябва да е обичайно за домакинството. Могат да се комбинират различни видове.

ПЛАСТМАСОВА КУТИЙКА - ЦЕНА - 0,30ЛВ
Добавена е като втори артикул и се включва в общата цена на стоката, посочена на етикета на кутийката.

ПЛАЩАНЕ С ЕЛЕКТРОННИ ВАУЧЕРИ - списък на операторите, с които работи Кауфланд:

„Кауфланд Сървис“ ЕООД

„Плъкси България“ ЕООД

„Фидуция“ АД

„Сити Инвест Груп“ АД

„Микрофонд“ ЕАД

„Български пощи“ ЕАД

„Томбоу България“ ЕООД

„Призма Лукс“ ООД

„Идънред България“ АД

„Мотобул“ ЕАД

Предишната тема:

Тема74

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ И СПОДЕЛЯНЕ В ТЕМАТА!

# 1
  • София
Да ни е честита новата тема и да я напълним с много съвети и хубави покупки Heart Eyes

# 2
  • Пловдив
Мерси за темата!

Гледам в брошурата бонбони Фереро Роше, намалени на 16,99лв...ама до скоро бяха 8,99???

# 3
Благодаря за новата тема!
Аз пък гледам, че ще има зехтин Коста Доро за 16 лева. Отдавна не бях виждала такава цена.
Преди два дни взех на Алеас малката бутилка, че ми свършиха запасите.

# 4
Мерси за темата!

Гледам в брошурата бонбони Фереро Роше, намалени на 16,99лв...ама до скоро бяха 8,99???

375 гр са тези в брошурата. Струва ми се ниска цена 9 лева за този грамаж. Скъпи са Фереро-то.

# 5
Освен скъпи и са надценени.

# 6
  • София
Получих току що купон за рожден ден, в предната тема се коментираше, че нещо имаше проблеми с изпращането.

# 7
Майка ми имаше рожден ден на 9.03, но така и нямаше купон за РД, след имейл с въпрос за купон и изпратиха 5лв ваучер и това беше.

# 8
Мерси за темата!

Толкова са, голямата кутия. Даже 17.99 бяха миналия месец, купих за подарък.

# 9
  • София
Майка ми имаше рожден ден на 9.03, но така и нямаше купон за РД, след имейл с въпрос за купон и изпратиха 5лв ваучер и това беше.
Дъщеря ми е късметлийка! Дадоха ѝ 10 лв ваучер. Joy

Благодаря за новата тема!

# 10
Получих току що купон за рожден ден, в предната тема се коментираше, че нещо имаше проблеми с изпращането.

И аз получих купон за РД туко що. Явно са оправили проблема.

# 11
Какъв е? За техните бонбони ли?

# 12
Какъв е? За техните бонбони ли?

Да, същия като преди. Минус 60% на K Classic и K Favourites.

# 13
  • Пловдив
Могат да поразчупят малко...

# 14
  • София
Не съм поглеждала скоро. Заредиха ли целия асортимент на бонбоните К-класик или още са остатъците от миналата година?

Марина, рожденият ден предстои, нали? Не е със задна дата заради техническата грешка?

Общи условия

Активация на акаунт