КАУФЛАНД - тема 75 ПРОЛЕТНА 2025

• 44 015
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Да, другата седмица е. Hug
  Бонбоните не съм гледала дали са заредени. Последно като минавах през този регал, нямаше кой знае какъв избор.

# 16
  • оттам, откъдето започва България
Имайте предвид, че бонбоните за рожден ден са сложени на различни места, вкл. и в различни коридори. Така че търсете, има от всички видове, за съжаление без Моцарт.

# 17
Гледам, че пускат гювеч от 5 литра - някой пекъл ли е хляб в такъв?

# 18
Срок на годност 01.04.2025г.

# 19
Благодаря за темата и аз. В очакване съм на ваучер за РД. Между другото преди 2 седмици доядохме последната кутия от миналата година.  Е бях взела 6 7 броя де.

# 20
Взех някакви дубайски макарони намалени.
Оказаха се много вкусни

# 21
  • София
Гледам, че пускат гювеч от 5 литра - някой пекъл ли е хляб в такъв?

Имам го, но не става за хляб. Отгоре е стеснен и няма как да извадиш питката цяла.
Иначе всякакво месо пека в него, става много вкусно.

# 22
  • shumen
Тези макарони случайно и вкъщи се харесаха.

# 23
Цената на зехтина сериозно пада, дано продължи така.

# 24
Чугунения тиган от утре дали е ок и за какво точно го ползвате?
Може би за по-бавно приготвяне на месо ще бъде добре.
И дали не е много широк на диаметър  тези 25 см са за горната му част?

# 25
В чугунен тиган приготвям всичко: палачинки, кебапчета и пържоли, яйца, ориз, разни манджи, мусака съм правила, пекла съм питка, дори пица! Имайте предвид, че чугунът иска малко по-специално отношение. Периодично се омаслява, но си заслужава.
Имам чугунен тиган вече шест години, за същия период преди съм сменяла от три до пет тигана с разни и разнообразни покрития.

# 26
Цената на зехтина сериозно пада, дано продължи така.
Колко пада цената?
За кой зехтин имаш пред вид?

# 27
Имам предвид цената на Costa d'oro екстра върджин на 19-та страница в новата брошура.

# 28
В чугунен тиган приготвям всичко: палачинки, кебапчета и пържоли, яйца, ориз, разни манджи, мусака съм правила, пекла съм питка, дори пица! Имайте предвид, че чугунът иска малко по-специално отношение. Периодично се омаслява, но си заслужава.
Имам чугунен тиган вече шест години, за същия период преди съм сменяла от три до пет тигана с разни и разнообразни покрития.
Аз имам от доста години чугунен грил тиган и там си пека всякакви меса,много съм доволна подкрепям!

# 29
  • Mostly in my mind
Коста доро е перманентно на прИмоция Blush

Общи условия

Активация на акаунт