Момиче на 25 години съм, от скоро имам отношения с мъж 11 години по-голям от мен, на 36. В началото, когато се запознахме, не знаех на колко е (изглежда по-млад), в последствие разбрах, но никога не съм мислила, че ще се случи нещо сериозно между нас, та забравих за тази разлика. С времето обаче отношенията ни се развиха и разбрах, че той е един прекрасен, грижовен мъж, та от скоро сме заедно официално. Въпреки че виждам колко прекрасен е, все я мисля тази разлика в годините и все ме притеснява. Срам ме е да споделя на родителите си, както и на част от приятелите ми, тъй като нямаме подобни връзки с обкръжението си и мисля, че ще ме съдят за това. Непрекъснато мисля как, когато съм едва на 30, той ще е на 41, когато съм на 60, той на 71 и т.н. Мисля, как бих имала дете, когато той е на 40 години...Бих се притеснявала да го представя на семейството си, не знам защо толкова много го премислям. Моля ви, дайте ми съвети и мнения за подобен тип връзки. Има ли смисъл да продължавам, защото го обичам, или щом се е забила тази цифра в главата ми, по-добре да се откажа.... благодаря ви!