Гадже

• 2 208
  • 13
  •   1
Отговори
Гаджето ми постоянно ме дразни и тормози
Задава тъпи въпроси прави тъпи действия с които аз не се чувствам ок казвам му какво не ми е ок и единствено ми отговаря със съжалявам ще се променя, но не се променя..
Играе игри излиза с приятели за мен не остава никакво време за внимание от негова страна. Преди играехме игри заедно гледахме филми заедно, но постепенно спряхме или поне той не иска вече. Много тъпо ми става когато знам, че играе с някого или е на вън с приятелите си а аз нямам приятели освен него и си стоя вкъщи чакайки той да ми обърне това внимание което преди ми е обръщал. Когато му кажа наколко пъти, че не ми обръща внимание той се оправдава и ми казва не мога постоянно да съм на тела и да си пиша с теб или не мога постоянно да обръщам внимание на теб аз съм момче имам нужда от лично пространство да играя и да излизам на вън. Вие какво мислите за това? Според мен ако продължаваме така връзката ни скоро ще пропадне...

# 1
  • Paris, France
Мисля, че трябва да почнеш да излизаш повече, да си намериш работа и хобита, приятели и да спреш да тормозиш партньора и домашните.

# 2
  • София
Прав е.

# 3
На 16 или 18 год. си?

# 4
Само едно ще ти кажа - Във вашия случай по-добре няма да става. Сама си прави изводите...

# 5
На по колко години сте? Май е по 18

# 6
Предлагам да излезеш навън да се разходиш начист въздух и да срещаш реални хора, а не да чакаш някой да ти пише на тел. Явно това момче живее реално, не само виртуално, а ти се опитваш сама да се ограничаваш.
Излизай, разхождай се, спортувай, иди на фитнес, на кафе с приятелки, намери си хоби и нека той тебе да те търси, а не ти да го търсиш и да се молиш за внимание. Работи върху себе си , развивай се и спри да мислиш за глупости.

# 7
Предполагам, че си съвсем млад човек Simple Smile

Със или без гадже, в ранните ти години най-ценното за теб е да развиваш себе си. Съгласна съм с коментарите преди моя, че имаш нужда от полезни занимания. Създай си собствена среда, спортувай, образовай се. На този фон връзката ти по естествен начин или ще стане по-хармонична, или ще се разпадне. Предполагам, че ще е второто. Не го приемай като края на света! Предстоят ти толкова хубави неща тепърва.

# 8
Наблегни на уроците по български език, докато гаджето е някъде с приятели или играе игри.

# 9
Кой знае, може като си седи вкъщи да си намери мъж. Едно време жената да си седи вкъщи и чака мъжа се е харесвало.

# 10
От теб зависи да се почувстваш добре. Никой няма да го направи вместо теб. Какво да направиш, е ясно. Лесно е - само трябва да поемеш отговорността за своето добруване, а не да чакаш на някакъв недорасляк.

# 11
Много тъпо ми става когато знам, че играе с някого или е на вън с приятелите си а аз нямам приятели освен него и си стоя вкъщи чакайки той да ми обърне това внимание което преди ми е обръщал.

Всъщност неговото поведение е по-адекватно от твоето. Очевидно човекът има приятели, има интереси, има среда.
Да стоиш само вкъщи и да си зависим от някого емоционално, не е нормално.

Всеки човек има първо семейство, после някакъв основен ангажимент (училище, университет, работа), съответно има лични приятели, има съученици, състуденти или колеги, има хобита и интереси. Ако има и гадже на хоризонта - добре, но и да няма, човек може да живее пълноценен живот, без да чувства липси.

Щастливите и здравословни връзки са тези, в които двама човека имат хубав живот поотделно, но предпочитат да са заедно, и си дават един на друг приоритет. Когато има зависимост, ограничения и обсебване - това не е добра връзка, и малцина са тези, които остават за дълго в такава.

Съветът ми е да си създадеш сама свят, а да не чакаш някой друг да ти го поднесе на тепсия, като те забавлява и ти "обръща внимание".

# 12
  • По света и у нас
Писнала си му, а искаш той да седи с теб. Няма да стане.
Трябва да намериш друг, който не е социален.

# 13
Сигурно няма да искаш да чуеш това, но на твоята възраст директно късай с него , не ти носи нищо положително, а само негативи.
Въобще не виждам за какво ти е.
Кажи му че явно не ви се получават нещата и ако го интересува ще се стресне, ако не ще поплачеш седмица 2 и ще ти мине.

Общи условия

Активация на акаунт