Разлика във възрастта между партньорите

• 6 963
  • 215
  •   1
Отговори
# 210
Крис, следя те из темите.
Няма лошо да си семпъл човек.
Допусни, че има хора, които са извън твоята вселен ана умора и безучастие. На скука и обикновеност.
И им се случват и други неща.
Няма нужда да придърпваш хората по низините, за да валидираш някакво състояние.
Ако ти се чувстваш безличен, никакъв, сив, изморен, няма лошо, пак може да ти е ок.
Не всички е нужно да са такива, за да си ок ти.
Не обяснявай на другите какви са.
Радвай се на собственото си ок.

# 211
Не обяснявай на другите какви са.
Аха... значи съфорумките-жени могат да дават мнения (неподкрепени с факти) и оценки както Аида към Ал Бънди: я се виж бе, нормалните мъже с лекота си намират красиви жени, а ти що не можеш?
Но съфорумците-мъже нямаме право да даваме мнения?
Разбрах.

# 212
  • Далечният изток
Какви факти искаш пък ти? Аз говоря за хората, които виждам около мен. Средна класа мъж с всякакви жени. Изредих - нормални (точно такива, каквито ти ги определяш - средна хубост, нито красиви, нито грозни), също така някои имат красиви жени (според моя субективен вкус), други имат хубави жени, пети имат симпатични жени и т.н. Може ли да ми посочиш къде съм написала това, което ти твърдиш?
Бънди твърдеше, че средна класа мъже имат избор нула и не подбират, ако нещо въобще им падне. Избор имали само известните и богатите. Ама това той го казва. Аз казах, че тези мъже и жени, които познавам, т.нар. средна класа, си имат избор, мъжете си имат жени, жените си имат мъже. Познавам и няколко изключително смотани и мъже, и жени, които са сами и то е ясно защо. Аз си ги определям като смотани, и други определения имам, но са си за мен и просто си давам сметка защо на 40 - 50 г. са сами.
Друго нещо искаш ли да ти обясня в стил какво е искал да каже авторът?

# 213
  • Out of the Mix
Също така, красотата не гарантира, нито успех, нито щастие, та не знам за какво се дърляте.
Големите красавици често ги ползват за трофеи, като омръзнат следващата.
Вървят и с големи изисквания и екстри, които малко мъже могат да покрият.
Mхм. Ясни са тия неща.
По последното изречение, не е въпросът в покриването.
Природно обусловено приемаме, че мъжът е джентълмен, провайдър на условия, блага, удобства, закрила, оправност, хубаво.
Но нахалството, простотията, използвачеството, неискреността и фалша стойностен мъж не търпи и не се вкарва в такива драми, сценарии и филми. Пример затова съм аз и не малко на брой мои пиъри, както и по-зрели мъже мои познати, някои близки познати, и ги виждам какво правят, какво се случва около тях, и като сме коментирали през годините. Жени, тип "държанка" не стават за нищо, освен за няколко вечери, един уикенд да разнообразя. Но това не ми е интересно, и нямам нужда от такова нещо. Иначе вадя 3-5к и за 1-2 дни, ерго 24/48ч. ще я направя сама да си говори.

За мен няма грозни жени, има неподдържани и неумеещи да акцентират върху хубавото в тях.
По първата част не е точно така. Има грозно състояние, положение, ако така мога да го нарека. Свързва се с комплексност от физически качества, по-скоро некачества и вътрешни, душевни, характерни.
По втората - > Hands Plus1
Има жени умеят да акцентират на положителните си черти, подчертават с чар и се получава.

Английски жени?
Давайте насам Кейт Бекинсейл, ама на 30-35. Тогава беше кукла, "godlike". Yum
После залитна по корекциите. И сега е хубава, ама...Smirk

# 214
Как се стигна от разликата във възрастта до красотата? Естествено, че има грозни жени, както и мъже. Даже аз по-често виждам грозни такива отколкото дори обикновени. Не живея в България, като се върнах първия път след 11 години навън изпаднах в културен шок. Толкова обезобразени жени на едно място не бях виждала дотогава.
Та вярвам, че му е трудно на българския мъж да си намери жена, която ако не красива, то поне да е нормално изглеждаща.

# 215
Как се стигна от разликата във възрастта до красотата?
Очевидно темата се изчерпа.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт