Разлика във възрастта между партньорите

• 6 968
  • 215
  •   1
Отговори
# 195
След 23-4-годишна възраст (преди това не се е затворил фронталният лоб на повечето следпубертетки и стават жертва на чичаци) 11 години разлика нищо не е.

# 196
  • София
За мен красотата не е в правилните черти. Има хора, които са с правилни черти, но въпреки това не са красиви. Разбира се, всеки има право на своето определение и усещане за нещата.
Каквото и да ти е определението, едва ли ще кажеш, че средният мъж/средната жена са красиви.
Те са просто това - средни, нормални. За тях можеш да кажеш "стават", "ОК са" и т.н.
Епитетът красив предполага нещо доста над средното. Ако всички са красиви, никой не е красив.
Както в някое заведение ако всички сепарета са ВИП, никое не е ВИП. Има си нормални (мнозинството) и малцинство ВИП.

Напротив, красотата се определя спрямо критерий, не спрямо норма. Затова и се води, че в някои държави е пълно с красиви мъже/жени, (а в други трудно да срещнеш) . Например, такива държави са Русия за жените и Италия за мъжете. В Англия пък се смята, че доминират грозноватите, което вероятно до голяма степен е свързано с продължилото векове практикуване на кръвосмешение. Вече кой какво определя за красиво, какво видяхме, се различава при различните хора. За някои е липса на несъвършенства, за други, цялостната композиция има по-голямо значение от съставните части.

# 197
  • София
За мен красотата не е в правилните черти. Има хора, които са с правилни черти, но въпреки това не са красиви. Разбира се, всеки има право на своето определение и усещане за нещата.
Каквото и да ти е определението, едва ли ще кажеш, че средният мъж/средната жена са красиви.
Те са просто това - средни, нормални. За тях можеш да кажеш "стават", "ОК са" и т.н.
Епитетът красив предполага нещо доста над средното. Ако всички са красиви, никой не е красив.
Както в някое заведение ако всички сепарета са ВИП, никое не е ВИП. Има си нормални (мнозинството) и малцинство ВИП.

Напротив, красотата се определя спрямо критерий, не спрямо норма. Затова и се води, че в някои държави е пълно с красиви мъже/жени, (а в други трудно да срещнеш) . Например, такива държави са Русия за жените и Италия за мъжете. В Англия пък се смята, че доминират грозноватите, което вероятно до голяма степен е свързано с продължилото векове практикуване на кръвосмешение. Вече кой какво определя за красиво, какво видяхме, се различава при различните хора. За някои е липса на несъвършенства, за други, цялостната композиция има по-голямо значение от съставните части.
Аз пък намирам англичанките за най-секси

# 198
  • Столичанин ама не в повече :D
В днешния свят, да жените имат по-голям избор, което разбира се е нож с остриета, щот като не преценява правилно си остава сама, но  между избор и липса изобщо на избор е голямата разлика.

# 199
Напротив, красотата се определя спрямо критерий, не спрямо норма. Затова и се води, че в някои държави е пълно с красиви мъже/жени, (а в други трудно да срещнеш) . Например, такива държави са Русия за жените и Италия за мъжете. В Англия пък се смята, че доминират грозноватите
Ем хубаво де - някъде има повече красиви хора от другаде, но това не значи, че средният човек там може да се нарече красив.
За България казах, че наричам примерно 1 на 10 жени "красиви". В Русия съм ходил и там бих казал примерно 2-3 на 10 са красиви. Сред младите може и 5 да са, но пък сред по-.... зрелите да кажем, пада доста %-та.

# 200
  • Далечният изток
Вече се повтаряме за стотен път, но какво ни интересуват твоите мерки за красота?! Твоята красива няма да е красива за Бънди примерно, сигурна съм...
И като е голяма красавица, пък е гад и не може никой да я изтърпи, какво от това, че била красива?!

# 201
Също така, красотата не гарантира, нито успех, нито щастие, та не знам за какво се дърляте.
Големите красавици често ги ползват за трофеи, като омръзнат следващата.
Вървят и с големи изисквания и екстри, които малко мъже могат да покрият.

# 202
  • Между гори и планини
Защо? Вие секс не правите ли?
Или четете само поезия 😂

# 203
  • Столичанин ама не в повече :D
Само виртуален. Sunglasses

# 204
Той виртуалният често е по-мръсен.
На живо, ако правех това........

# 205
За мен няма грозни жени, има неподдържани и неумеещи да акцентират върху хубавото в тях.

# 206
  • София
Някои правим секс за удоволствие, а се размножаваме в епруветка. Ама пък акъл не ме влече да давам на никого.

# 207
Вече се повтаряме за стотен път, но какво ни интересуват твоите мерки за красота?! Твоята красива няма да е красива за Бънди примерно, сигурна съм...
Ами хайде тогава за 101-ви: не е вярно твърдението ти, че нормалните мъже с лекота си намират красиви жени, тъй като повечето жени не са красиви - нито за мен, нито за Бънди. За да си намериш красива жена, трябва да си нещо повече от нормален средностатистически мъж (или да извадиш късмет).
За мен няма грозни жени, има неподдържани и неумеещи да акцентират върху хубавото в тях.
Аз не съм казал, че повечето жени са грозни - нормални са, нито грозни, нито красиви. Жени като жени.
Красивите са рядкост, ценност, която много мъже искат да имат, ама не всички успяват.

# 208
Хайде сега не били красиви жените... как ли пък не. Пълно е с хубави жени. Че не се връзват на всяка свалка е отделен въпрос.

# 209
  • Somewhere far away

Аз не съм казал, че повечето жени са грозни - нормални са, нито грозни, нито красиви. Жени като жени.
Красивите са рядкост, ценност, за която много мъже са готови да се борят, ама не всички успяват.
Добре. И? Какво точно се опитваш да докажеш? Или си хейтиш за спорта.
Важно е да се отбележи също , че според общоприети мнения ,Бг е държавата с най-огромна разлика и съотношение красиви жени : грозни мъже. Нищо лично.

Общи условия

Активация на акаунт