Разлика във възрастта между партньорите

• 6 969
  • 215
  •   1
Отговори
# 180
  • София
За мен красотата не е в правилните черти. Има хора, които са с правилни черти, но въпреки това не са красиви. Разбира се, всеки има право на своето определение и усещане за нещата.

...
... Аз очевидно имам целия избор на света, та нито ми трябва да порасвам, нито да разбирам JoyWink
Не мога да се сдържа да не те чопна, бъзна, леко хлъзна...Joy
Нямаш го вече, знаеш защо...
Имала си го, но нещата се променят.
Аз в момента го имам.
С много по-млада жена, с жена около моите години, ако щеш с кака 2-3 г. по-голяма. Sunglasses
Като съм във връзка го нямам, направил съм избор, вече съм ангажиран. Wink

Ревоукър, това беше в отговор на реплика на Бънди, че жените имали неограничен избор Joy

Иначе сега се замислих, ами откакто съм майка, определени "кандидати" вече ме питат как е бебето, а не ме канят на кафе Joy Ами нямам драма, даже си отдъхнах, защото нежеланото внимание не е позитив, поне за мен. Имам това, което искам, и няма момент, в който пак ще искам същото, което съм искала досега, след като вече съм го постигнала. Та драмите са за тези, които нямат това, което искат Wink

# 181
  • Между гори и планини
Факт е, че подсъснателно избираме партньор с правилни черти, добро телосложение, хубава коса, зъби и кожа, защото искаме здраво поколение. Наистина на подсъзнателно ниво е това. Колко трябва да са дълги краката, широк ханша спрямо талията и др. Това показва добро общо здравословно състояние.
В България съм забелязала две крайности - изключително поддържани, рязани , скулпторирани или масово неподдържани и мъже и жени. Златната среда е много малко, изборът силно ограничен.
Слава Богу, че сега не ми се налага да избирам партньор. Гледам на улицата хората и никой не ми хваща окото.

# 182
  • София
Така е, всеки да си действа и говори според собствените критерии. В крайна сметка на никого не му пука Пенка или Пенчо от форума какво точно мисли, стига да има любов, насочена към него.
Просто се сетих за някакви много досадни диалози тип държане на сметка, че някоя с много крив нос, примерно, е красива. "ама как така не е, виж я, ама защо така смяташ, ама това не е дефиниция на красота."
Еми, за мен е. Чиста работа.

# 183
  • Далечният изток
Ама чакайте малко, че стана развален телефон. Бънди тръгна да ни обяснява как само красивите жени могат да избират. А при мъжете - само известните и тези с финансовия гръб.

Revoker ме убива как се вкарва във всяка ситуация, как отговаря на въпроси, зададени на други, и обилно и напоително ни обрисува във всеки пост колко е прекрасен. Joy JoyJoy

После, аз съм била високомерна... Глупости!

# 184
  • София
Аз само направих коментар по конкретното. Иначе, не знам дори как темата е забила натам, нали се питаше за възрастова разлика.
Всеки може да избира, стига да има подходящото поведение, всичко е психика и психология. Има много нелицеприятни и откровено кофти жени, които избират от стотици кандидати, както и красавици без подход, които не го правят.

Често попадам на разговори пред съблекалните и за жалост много млади симпатични и стройни момичета се обясняват как това не им стояло, как онова ги правело дебели, а те - като струна. Както и откровено плътни и неприятни момичета, които се връткат и обясняват как трябва да заголят още баджак. Ключово е самочувствието.

# 185
Понеже разполагам с безгранично въображение и фантазия, съм намирала и намирам красота в мъжки и женски лица без някакви определени от някого си пропорции. За мен съвършенството (каквото и да значи това) е скучно.
Всички мъже, с които съм била са абсолютно различни като красота и външност.
Последната година излизам с някакви тотални красавци, които преди година нямаше и да отразя.
та - и критерият за красота си има момент и време.
//
Онази жена постната горе за красива за мен не е – широко лице, раздалечени очи, преголямо чело, големи уши. Красиви за мен са фини женски лица, с нежни и женствени черти. И за много мъже. Simple Smile

# 186
  • София
Като бях на 23 имах гадже за около година ,което беше на 48. Имаше няколко деца и не беше проблем за мен. Нямах чувства,но наистина ми беше много хубаво с този човек . Разделихме се някак си естествено ,но разликата във възрастта не пречеше на отношенията ни

# 187
  • Out of the Mix
Съгласен съм, Кечър, ама защо изборът да не е свързан с възрастта? Точно на място си е, просто се разширява темата, и не е нужно винаги да сме буквалисти и пунктуални чак толкова.

Айда, форум е, всеки си пише, вади от контекст, или каквото пожелае, с когото, за каквото.
Не знам защо мислиш така, но добре, изобщо нямам такава цел.
Не знам за какво високомерие говориш.
Самочувствие имам, с покритие е, но не съм високомерен, или надменен в никакъв случай.

# 188
  • Обран бостан ;)
Ревоукър, това беше в отговор на реплика на Бънди, че жените имали неограничен избор Joy

Иначе сега се замислих, ами откакто съм майка, определени "кандидати" вече ме питат как е бебето, а не ме канят на кафе Joy Ами нямам драма, даже си отдъхнах, защото нежеланото внимание не е позитив, поне за мен. Имам това, което искам, и няма момент, в който пак ще искам същото, което съм искала досега, след като вече съм го постигнала. Та драмите са за тези, които нямат това, което искат Wink

Умре циганката. Trollface

# 189
  • Между гори и планини
Аз до някъде съм съгласна с Бънди.
Ако един мъж е прекрасен, с чувство за хумор, но с вид на Дани Де вито, дори на кафе няма да изляза с него. Сега друг е въпросът, че някоя на 20 и силно амбициозна да си намери спонсор, би си затворила очите, ако той е финансово подплатен.
Но понеже аз не съм била меркантилна никога, избирах да ме привлича физически и да има акъл. Пък после заедно ще градим финансите.

# 190
  • София
Съгласен съм, Кечър, ама защо изборът да не е свързан с възрастта? Точно на място си е, просто се разширява темата, и не е нужно винаги да сме буквалисти и пунктуални чак толкова.
Ти недей да бъдеш пунктуален и буквалистичен и ме остави да се себеизразявам, както аз намеря за добре.

# 191
  • Somewhere far away
Факт е, че подсъснателно избираме партньор с правилни черти, добро телосложение, хубава коса, зъби и кожа, защото искаме здраво поколение. Наистина на подсъзнателно ниво е това.
Глупости. Приемете факта, че не всички искат деца.

# 192
За мен красотата не е в правилните черти. Има хора, които са с правилни черти, но въпреки това не са красиви. Разбира се, всеки има право на своето определение и усещане за нещата.
Каквото и да ти е определението, едва ли ще кажеш, че средният мъж/средната жена са красиви.
Те са просто това - средни, нормални. За тях можеш да кажеш "стават", "ОК са" и т.н.
Епитетът красив предполага нещо доста над средното. Ако всички са красиви, никой не е красив.
Както в някое заведение ако всички сепарета са ВИП, никое не е ВИП. Има си нормални (мнозинството) и малцинство ВИП.

# 193
  • Между гори и планини
Факт е, че подсъснателно избираме партньор с правилни черти, добро телосложение, хубава коса, зъби и кожа, защото искаме здраво поколение. Наистина на подсъзнателно ниво е това.
Глупости. Приемете факта, че не всички искат деца.
За казах на подсъзнателно ниво. Хайде четете с разбиране! Заложено е на всички животни по земята да се възпроизведат, сега кой хомо сапиенс какво е решил лично за себе си, природата това не я вълнува.

# 194
  • Somewhere far away
Мислех, че сме надраснали вече това с животните.
Ама явно  не. Явно много хора все още се водят  само от животинските си инстинкти.

Общи условия

Активация на акаунт