Разлика във възрастта между партньорите

• 6 966
  • 215
  •   1
Отговори
# 165
  • Далечният изток
Като бебе спинкам...

# 166
  • Обран бостан ;)

Успокоих се Trollface

# 167
Затова мога с чиста съвест да ти кажа, че проблемът е в твоя телевизор, защото мъжете от средната класа си търсят и си намират съвсем нормални, красиви, симпатични, хубави жени.
Нормални или красиви? То не може и двете. Нормалните жени не са чак красиви.
Истински красиви са може би 1 на 10 жени. 3-4 на 10 могат да се нарекат "симпатични"... Останалите или са с наднормено тегло, несиметрично лице, лоша кожа, или по друг начин не особено красиви. Нормални са, да - и нормалните мъже такива намират.
За да хване мъж красива жена, трябва или да е добър в тая игра (свалянето), или да е богат, или и той много красив, или просто да е късметлия. Но не може всеки нормален мъж да хване красива жена - те не стигат за всички желаещи (както и богатите, готини и с чувство за хумор мъже не стигат за всички желаещи жени).

# 168
  • Далечният изток
Нормалните жени не били красиви...
Да уточнявам какво значи нормална жена ли пък сега?! А бе вие не живеете ли на тази планета с Бънди бе?! Все едно говоря с някакви *******ени....

# 169
Красотата е математика - ето какви са идеалните пропорции на красивото лице:

Колко жени имат такова лице - при повечето пропорциите и симетрията са леко различни от "идеала", но и малките отклонения визуално се хващат от мозъка.
Отгоре на това трябва и кожата да е чиста, гладка, без белези, пъпки, бръчки и т.н. за да се нарече жената красива.

При тялото е същото - няма да давам схеми и пропорции, те могат да се видят още от гръцките статуи, та през картините на Леонардо да Винчи и Ботичели, до сегашните реклами.
И колко жени имат красиво тяло?

П.С. При мъжете е същото - да не ме набедите сега, че съм казал, че средният мъж е красив, пък средната жена не.

# 170
Красота е много разтегливо понятие. Никой не вижда през очите на другия..
Такива вманиачени в пропорции да си ходят по силиконовите чучела с безброй пластични операции и да седят далеч от нормалните жени, да не им тровят живота и самочувствието.
А на авторката мога да и кажа, че няма да и се полущат нещата, щом се срамува от човека до нея..

# 171
  • Somewhere far away
Никаква математика не е. Това дали ще обичаш някого няма връзка с това дали лицето му отговаря на разни тъпи рамки и критерии за красота.

# 172
  • София
Крис, бъркаш красота с перфектност... И то някаква измислена перфектност Wink
Лъвичке - запиши мъдрите си мисли и ги прочети на 50 годишния си юбилей.  Голем смЕх ще падне. Wink

Аз обичам да се смея Grin

Аз между другото не мисля, че ще имам голяма драма като секне мъжкият интерес към мен. Първо, живяла съм, обичала съм, правила съм секс, сега си имам семейство, доволна съм. Второ, нито интересите ми, нито валидацията ми в живота се изчерпва с другия пол. Та какво, и тоя период ще дойде, и него ще го живеем Joy

# 173
Никаква математика не е. Това дали ще обичаш някого няма връзка с това дали лицето му отговаря на разни тъпи рамки и критерии за красота.
Какво ти пречи да обичаш някого, без да го наричаш красив? Човек си обича и кучето даже - независимо красиво ли е или не. Децата също всеки си ги обича, без да смята, че ще спечелят конкурс за красота. Или жена си.

Думата "красив" значи нещо и няма смисъл да разводняваме значението й, като наричаме средния човек (мъж или жена) красив. Макар че напоследък медиите се опитват да правят това и да пробутват като красиви не просто нормални, средностатистически хора, но и откровено грозни. Не знам кой им се връзва - едва ли някой ще нарече тази "манекенка" красива:

# 174
  • Out of the Mix
...
... Аз очевидно имам целия избор на света, та нито ми трябва да порасвам, нито да разбирам JoyWink
Не мога да се сдържа да не те чопна, бъзна, леко хлъзна...Joy
Нямаш го вече, знаеш защо...
Имала си го, но нещата се променят.
Аз в момента го имам.
С много по-млада жена, с жена около моите години, ако щеш с кака 2-3 г. по-голяма. Sunglasses
Като съм във връзка го нямам, направил съм избор, вече съм ангажиран. Wink

Добре де, пари не си имал, а какво друго предлагаше? Какъв ти беше наборът от качества, с които да привлечеш една жена? Защото това което аз забелязвам е, че много мъже са слепи за дефицитите си, и липсата на огромни пачки е лесното оправдание (и обвинение към жените).
Парите дават спокойствие, малкото може да са много, многото може да са малко.
В нито един етап от живота си гаджетата ми не са били с мен поради никакъв друг повод, освен заради мен самия, като отношение, интелект, физика, ако щеш красота. В момента ситуацията е малко по-различна, защото вече съм зрял мъж, и не съм момче, и много добре знам как се позиционирам, къде стоя. Приключил съм с доста неща, развил съм, положил стабилни основи. Оттук-насетне животът е непредсказуем абсолютно. Разковничето е човек да е в хармония със себе си, принципите си, да е намерил баланса лично за себе си. С партньора, когото срещне нещата трябва да се влеят, прелеят възможно най-гладко. Сигурно при теб така се е случило.
Идва един момент, когато вече си с много отворени сетива и усещаш и виждаш всичко, дори неща, които не всички виждат. Simple Smile

И докато писах горното, виждам, че си погледнала в бъдещето и си написала:

Аз обичам да се смея Grin
Аз между другото не мисля, че ще имам голяма драма като секне мъжкият интерес към мен. Първо, живяла съм, обичала съм, правила съм секс, сега си имам семейство, доволна съм. Второ, нито интересите ми, нито валидацията ми в живота се изчерпва с другия пол. Та какво, и тоя период ще дойде, и него ще го живеем
Joy
Това е супер. И при мен е така. Малко по-е различно при мъжете, знаеш че е така, като с напредването на годините просто някои неща се "изместват".
Смехът е здраве, колкото по-забавно, по-добре.
И последно - интересът никога не секва, и бабки си хващат дядовци след като се спомине техния и останат сами.
Не е до възраст, а до мерак и натюрел. Wink

# 175
  • Обран бостан ;)
И последно - интересът никога не секва, и бабки си хващат дядовци след като се спомине техния и останат сами.
Не е до възраст. Wink

Очаквайте скоро по БТВ "Вдовецът". Запиши се на кастинг. Trollface

# 176
  • Somewhere far away
Какво ти пречи
На мен не ми пречи, но очевидно на теб ти пречи факта, че  не те харесват красиви жени.

# 177
  • София
Тук трябва да се съглася с Крис, макар мнението му да е малко неудобно някак.
Всеки си има критерии за красота и по принцип не е редно да се налагат на другите, това ми е забележката.
Иначе, ползвам думата "красива" много внимателно. Има хубави, има хубавки, има харизматични, има секси, има сладки, има готини, какво ли не. И за мен красотата е в правилността на чертите.
И намирам за много досадно някой да седне да ми обяснява кой е красив и като кажа, че за мен не е, да ме убеждава. Това не значи, че тези с неправилните черти, каквито са 90% от населението не заслужават любов и не могат да бъдат обичани, напротив.

# 178
Красотата е субективна.Иначе щяха да се харесват само определен тип хора в този свят.

# 179
  • Обран бостан ;)
Красотата е субективна.Иначе щяха да се харесват само определен тип хора в този свят.

Именно.

За жалост някои смятат, че щом те самите се харесват, значи са красиви и за другите.

Общи условия

Активация на акаунт