Разлика във възрастта между партньорите

• 6 986
  • 215
  •   1
Отговори
# 150
  • Обран бостан ;)
Коя жена па така та счупе тебе, Бънде.
Всеки мъж има достатъчно добър избор.
То па все едно всички жени са Анджелина ДЖоли (дето дори не ме кефи, но знам, че мъжете я харесват).

Списък ли искаш Wink

Да уточня, че говоря за минали периоди, а именно, когато бях към 30-така.
Сега общувам със здраво стъпили на земята жени с които компенсирам пропуснатото, но спомените са си спомени.

По жалкото е, че от разговорите ми с млади мъже оставам с впечатление, че в момента нещата не са по-различни.
Иначе казано много жени обвиняват мъжете, че гледат външното. В смисъл "много сте капризни, не може всяка да е фотомодел", а в същото време не правят компромис с финансовите си изисквания.

п.п. И мен Джоли не ми харесва. Виж Дж. Анистън не бих я върнал. Trollface

# 151
  • София
Добре де, пари не си имал, а какво друго предлагаше? Какъв ти беше наборът от качества, с които да привлечеш една жена? Защото това което аз забелязвам е, че много мъже са слепи за дефицитите си, и липсата на огромни пачки е лесното оправдание (и обвинение към жените).

# 152
Такива жени си привличал.
Те нека са си капризни. Жени с нереалистични очаквания и самооценки с лопати да ги ринеш.
Това не означава, че всички са такива.
Както ти сам каза – сега общуваш с по-земни и адекватни жени. Това не означава стари единствено.
Лично аз не съм се променила особено като ценностна система и възгледи за живота от 20-годишна. Позволих си да смекча критиките към останалите и да не съм толкова крайна в заключенията за тях. Така че - малшансът да срещнеш адекватна жена като млад и тя млада, не означава, че такива е нямало или сега няма.

# 153
  • Somewhere far away

Не сме лесни, просто сме ограничени в избора.

Не знам правиш ли се или наистина не вдяваш, че мъжете живеем в друга реалност. Докато жените (особено по-красивите) могат да избират по цвят на очите, зодия, височина и пак да остане с кой да се изсексят, мъжете в общия случай избираме от едно.  Вземем ли да гледаме години, капризи, целулит ще избираме от нула, което в общия случай не е ОК, особено ако си бил на сухо доста време.

Знам, че ти звучи нелепо. Ще ми повярваш когато самата ти се изправиш пред подобна дилема.
Поредния фен на Андю Тейт и други "велики" сектантски интернет идиоти.

# 154
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Такива жени си привличал.
Те нека са си капризни. Жени с нереалистични очаквания и самооценки с лопати да ги ринеш.
Това не означава, че всички са такива.
Както ти сам каза – сега общуваш с по-земни и адекватни жени. Това не означава стари единствено.
Скрит текст:
Лично аз не съм се променила особено като ценностна система и възгледи за живота от 20-годишна. Позволих си да смекча критиките към останалите и да не съм толкова крайна в заключенията за тях. Така че - малшансът да срещнеш адекватна жена като млад и тя млада, не означава, че такива е нямало или сега няма.

По тукашните стадарти са млади, тоест 40 +/- 4 г..

Лъвичке - запиши мъдрите си мисли и ги прочети на 50 годишния си юбилей.  Голем смЕх ще падне. Wink

# 155
  • Далечният изток
Скрит текст:
За него явно е така. Не просто да го мисли, а го живее. Но е много, много тъжно...
Само, Ал, не говори за всички мъже, защото съм 100% убедена, че при много от мъжете това, което казваш, въобще не е меродавно.
Скрит текст:
Да, както има и жени, които никой не избира и никой не харесва, така има и мъже, но пък нали има една поговорка, че за всеки влак си има пътници... То проблемът е, че този, дето никоя не го ще, все и за него ще се намери някоя, дето никой мъж я не ще, ама и точно пък този, той също няма въобще да я погледне, щото се цели към по така... Както и тя де. Дано ме разбрахте Grinning

Чак много не са - известни артисти, спортисти, бизнесмени, банкери и т.н. мъже със солиден финансов гръб, това не важи, но за мнозинството средна класа е почти така, както го написах.
Да, да, как пък не...
Намерил си си много удобно оправдание - ми не съм известен, не съм банкер, не съм, не съм.... А какво СИ?! Това трябва да ти е по-важно.
Общувам само с нормални мъже, в смисъл средна класа. Не се познавам нито с известни артисти, нито спортисти, нито разни мъже със солиден финансов гръб. Затова мога с чиста съвест да ти кажа, че проблемът е в твоя телевизор, защото мъжете от средната класа си търсят и си намират съвсем нормални, красиви, симпатични, хубави жени.
Ама нищо де, най-вероятно си (бил) смотан, а пък никой не иска да си признае, дори и пред себе си, че е смотан и затова никоя жена не му връзва... Та затова тия глупости с известността и финансовия гръб. Оправдания...

# 156
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Скрит текст:
За него явно е така. Не просто да го мисли, а го живее. Но е много, много тъжно...
Само, Ал, не говори за всички мъже, защото съм 100% убедена, че при много от мъжете това, което казваш, въобще не е меродавно.
Скрит текст:
Да, както има и жени, които никой не избира и никой не харесва, така има и мъже, но пък нали има една поговорка, че за всеки влак си има пътници... То проблемът е, че този, дето никоя не го ще, все и за него ще се намери някоя, дето никой мъж я не ще, ама и точно пък този, той също няма въобще да я погледне, щото се цели към по така... Както и тя де. Дано ме разбрахте Grinning

Чак много не са - известни артисти, спортисти, бизнесмени, банкери и т.н. мъже със солиден финансов гръб, това не важи, но за мнозинството средна класа е почти така, както го написах.
Да, да, как пък не...
Намерил си си много удобно оправдание - ми не съм известен, не съм банкер, не съм, не съм.... А какво СИ?! Това трябва да ти е по-важно.
Общувам само с нормални мъже, в смисъл средна класа.
Скрит текст:
Не се познавам нито с известни артисти, нито спортисти, нито разни мъже със солиден финансов гръб. Затова мога с чиста съвест да ти кажа, че проблемът е в твоя телевизор, защото мъжете от средната класа си търсят и си намират съвсем нормални, красиви, симпатични, хубави жени.
Ама нищо де, най-вероятно си (бил) смотан, а пък никой не иска да си признае, дори и пред себе си, че е смотан и затова никоя жена не му връзва... Та затова тия глупости с известността и финансовия гръб. Оправдания...

И какво ? Нали (по твоите думи) никога няма да се омъжиш ?

# 157
  • Далечният изток
Е това пък какво общо има?! Живяла съм /живея с мъже, имам дете.... Това, че не съм сключила брак, не означава, че съм монахиня и че съм дала обет за целомъдрие...

# 158
  • Обран бостан ;)
Е това пък какво общо има?! Живяла съм /живея с мъже, имам дете.... Това, че не съм сключила брак, не означава, че съм монахиня и че съм дала обет за целомъдрие...

Нямаше нужда да се оправдаваш. Wink

# 159
Напук на себе си ще взема се омъжа. Joy
За майтапа.
//
Бънде, наскоро имах едно кратко (много приятно) общуване с мъж, с който ментално си пасвахме идеално.
Та той сподели за последната си връзка, че приятелката му е била много претенциозна, все недоволна (а е имала прекрасна работа и колеги), но все му е повтаряла – не знам защо съм с теб, ти не ме заслужаваш, аз заслужавам повече, нямам идея защо съм с теб.
И той ми казва – ами, в един момент толкова се потиснах и толкова спря да ми пука, че просто ѝ казах - ок, не те заслужавам, заслужаваш повече от мен, довиждане.
Но. Това определено беше оставило белег върху него и слагаше тотална задръжка и преграда с жените. Той така и не се отпусна. Предполагам, че го спираш страха от отхвърляне и повторно изживяване на същите емоции с друга жена.
Та и ти.
Отпусни я тази душа.
Различни сме хората/ упс жените.

# 160
  • Далечният изток

Нямаше нужда да се оправдаваш. Wink
За кое се оправдавам?! Че не съм смотана ли? Joy

# 161
BasilA, твоята познат трябва да е бил някакъв мазохист, ако е изтраял приятелката си тези обиди да му ги наговори повече от веднъж. Добре, че се е отървал все пак.

# 162
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Напук на себе си ще взема се омъжа. Joy
За майтапа.
//
Бънде, наскоро имах едно кратко (много приятно) общуване с мъж, с който ментално си пасвахме идеално.
Та той сподели за последната си връзка, че приятелката му е била много претенциозна, все недоволна (а е имала прекрасна работа и колеги), но все му е повтаряла – не знам защо съм с теб, ти не ме заслужаваш, аз заслужавам повече, нямам идея защо съм с теб.
И той ми казва – ами, в един момент толкова се потиснах и толкова спря да ми пука, че просто ѝ казах - ок, не те заслужавам, заслужаваш повече от мен, довиждане.
Но. Това определено беше оставило белег върху него и слагаше тотална задръжка и преграда с жените. Той така и не се отпусна. Предполагам, че го спираш страха от отхвърляне и повторно изживяване на същите емоции с друга жена.
Та и ти.
Отпусни я тази душа.
Различни сме хората/ упс жените.
Споко бе. Отпуснал съм се отдавна. То няма накъде повече. Wink

За кое се оправдавам?! Че не съм смотана ли? Joy

Основата за високомерието ти е факта, че все още си обект на внимание от мъжка страна. Не искам да ти развалям кефа, но в един момент това приключва. Повечето жени покрай мен, който влязоха в подобен период  с години не могат да се адаптират и да разберат, че те трябва да са активната страна. Не им харесва или не могат -  не мога да знам.
Надявам се при теб този период да е по-кратък, но честно казано ми се струва, че няма да е така.

# 163
  • Далечният изток
Изобщо нямам такива терзания. Никакъв обект не съм на 50. Най-общо квото съм правила досега, правила, нямам намерение нито да избирам, нито да се предлагам.
От сега нататък да ставам активна.... Мммм забравѝ.
А между другото през целия си съзнателен живот не съм се чувствала като обект слава богу, нито съм гледала на мъжете като на обекти... Нещо доста сбъркано има в разсъжденията ти, не вадя заключения само от тази тема.

# 164
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Изобщо нямам такива терзания. Никакъв обект не съм на 50. Най-общо квото съм правила досега, правила, нямам намерение нито да избирам, нито да се предлагам.
От сега нататък да ставам активна.... Мммм забравѝ.
А между другото през целия си съзнателен живот не съм се чувствала като обект слава богу, нито съм гледала на мъжете като на обекти..
. Нещо доста сбъркано има в разсъжденията ти, не вадя заключения само от тази тема.

Спи спокойно де - твоите нали не са сбъркани. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт