Разлика във възрастта между партньорите

• 6 982
  • 215
  •   1
Отговори
# 135
  • Между гори и планини
Големият ми син е на 24, живее сам, работи, среща се с приятели, спортува и пътува. Сега му е времето да се наслаждава на свободата си, на това, пе той решава кога ще се прибере, какво ще яде и т.н. До скоро се е съобразявал с нас, някой ден ще се съобразява с жена си. Сега между 21-30 му е времето. И той го осъзнава. Нека си има приятелка/ки, но какво сериозно обвързване на такава възраст?!
Мен друго ме дразни, дори тук във форума. Като започнат с думите - срещам се с едно момче. И се оказва, че момчето е дангалак на по 30 години. Нито над 18 жените са момичета, нито мъжете - момчета. Докато излизате с момчета, не се чудете защо не са сериозни...

# 136
Според мен, не го обичаш достатъчно, затова възрастта ти боде очите.
Ако се чувстваш добре с този мъж, получаваш сигурност и грижа, това не би било проблем.
Явно другаде е.

# 137
  • Out of the Mix
Крис, всичко може, но по улиците не се запознават хората. Изключително неуместно е.
Разминаваш се, вървиш, торби, телефони, куфари, в Метрото също, всеки си зяпа, мисълта ми е в ежедневието.
Такива "пик-ъпс" правех допреди 5-7 г., вече не, и то не навсякъде.
Нещо офиси, магазини, кафенета, ок.
Без контекст не може, а той трябва да е много ясен, конкретен, и да се усещат знаците и от двамата.
Примерно на спорт в зала с хора, общи събирания, става.
Дори единият много да е привлечен, и опита по много тънък начин да заговори, то според реакцията на другия (обекта) веднага си проличава, и дори при най-леко нещо нагативно да се усети, няма смисъл от напъване. Жените масово са свикнали от нахалство с голяма уста и постоянно внимание, а при стойностна жена това не работи.

Като се видите, както казваш на улицата, винаги горе-долу може да се прецени на колко години е човек.
Естествено, че не се питаме. Има ли симпатия, заговаря се.

Аз съм на 33 г а моя мъж е на 41 г.
Заедно сме 18 години.Женени сме 17 години.
На 16 си сключила брак? Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 18:40 от Revoker

# 138
Жените между 35-40 съумяват да си хванат мъж и да родят,докато мъжете на тази възраст рядко се обвързват сериозно.
В напреднала възраст трудно излизаш от зоната си на комфорт.

# 139
Що за евтино заяждане с жената?
Були с були.
Всеки да си гледа в неговата паничка.
//
Момичета/момчета, сигурно така се чувстват, не знам. То проблемът не е как ще се нарича или чувства, а че се срамува от възрастта на човек, респективно от него, което автоматично е предпоставка за разпад на връзката.

# 140
Разликата на моите родители е почити 11г.
Баща ми(бог да го прости) е по-голям от майка ми точно с 10г. и 8м. Това не им е попречило да саздадът едно здраво семейство с две деца. Възпитали са ни и са ни изградили като хора от ранна възраст. Така че, това хич не е проблем!

# 141
При моите родители разликата беше обратната. Баща ми по-млад със 7 години.
Но въпросите, които си задаваш ме навеждат на мисълта, че изобщо не си сигурна в тази връзка. Чувството за срам няма място когато обичаш и си сигурна в човека до себе си. Не другите хора определят твоето щастие.

# 142
  • Обран бостан ;)
Мъжете са свикнали да правят секс с възрастни жени, които им се виждат много по-млади, и ако знаеха възрастта и щяха да се откажат, но понеже не знаят се настройват е тя е +5 на него и това е.
Виждаш ли колко са лесни? Ако съм знаела на времето колко са елементарни, съм щяла да стана КонАртист.

Не сме лесни, просто сме ограничени в избора.

Не знам правиш ли се или наистина не вдяваш, че мъжете живеем в друга реалност. Докато жените (особено по-красивите) могат да избират по цвят на очите, зодия, височина и пак да остане с кой да се изсексят, мъжете в общия случай избираме от едно.  Вземем ли да гледаме години, капризи, целулит ще избираме от нула, което в общия случай не е ОК, особено ако си бил на сухо доста време.

Знам, че ти звучи нелепо. Ще ми повярваш когато самата ти се изправиш пред подобна дилема.

# 143
  • Out of the Mix
Хаха, нищо не съм свикнал.
Ал, това е така, ако гониш бройки.
Аз не гоня.
Имал съм през годините периоди, когато съм се контактвал с 3-4 едновременно, но винаги е оставала една.
Сега съм си в най-нормалното русло, и моя комфорт за душевен мир, физическо състояние на топ ниво, балансирана психика, а именно - срещаш жена, давате си време, опознавате се, нещата не се получават, изпращам я с фойерверки по живо и по здраво, след кратко време идва следваща, вече какво ще се получи, времето показва.
Като всичко е до натюрел, не толкова до възможности, от каквото и да е естество, които са важни, но човек ако постоянно иска да е с различни, нищо не го спира. Но след един момент за мен това е нечистоплътно и нехигиенично от всякаква гледна точка.

# 144
  • София
Не знам правиш ли се или наистина не вдяваш, че мъжете живеем в друга реалност. Докато жените (особено по-красивите) могат да избират по цвят на очите, зодия, височина и пак да остане с кой да се изсексят, мъжете в общия случай избираме от едно.  Вземем ли да гледаме години, капризи, целулит ще избираме от нула, което в общия случай не е ОК, особено ако си бил на сухо доста време.

И защо мислиш е така?

# 145
  • Обран бостан ;)
Като пораснеш - ще разбереш.

# 146
  • Далечният изток
За него явно е така. Не просто да го мисли, а го живее. Но е много, много тъжно...
Само, Ал, не говори за всички мъже, защото съм 100% убедена, че при много от мъжете това, което казваш, въобще не е меродавно.
Да, както има и жени, които никой не избира и никой не харесва, така има и мъже, но пък нали има една поговорка, че за всеки влак си има пътници... То проблемът е, че този, дето никоя не го ще, все и за него ще се намери някоя, дето никой мъж я не ще, ама и точно пък този, той също няма въобще да я погледне, щото се цели към по така... Както и тя де. Дано ме разбрахте Grinning

# 147
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
За него явно е така. Не просто да го мисли, а го живее. Но е много, много тъжно...
Само, Ал, не говори за всички мъже, защото съм 100% убедена, че при много от мъжете това, което казваш, въобще не е меродавно.
Скрит текст:
Да, както има и жени, които никой не избира и никой не харесва, така има и мъже, но пък нали има една поговорка, че за всеки влак си има пътници... То проблемът е, че този, дето никоя не го ще, все и за него ще се намери някоя, дето никой мъж я не ще, ама и точно пък този, той също няма въобще да я погледне, щото се цели към по така... Както и тя де. Дано ме разбрахте Grinning

Чак много не са - известни артисти, спортисти, бизнесмени, банкери и т.н. мъже със солиден финансов гръб, това не важи, но за мнозинството средна класа е почти така, както го написах.

# 148
Коя жена па така та счупе тебе, Бънде.
Всеки мъж има достатъчно добър избор.
То па все едно всички жени са Анджелина ДЖоли (дето дори не ме кефи, но знам, че мъжете я харесват).

# 149
  • София
Като пораснеш - ще разбереш.

Въпросът е ти разбрал ли си? Аз очевидно имам целия избор на света, та нито ми трябва да порасвам, нито да разбирам JoyWink

Общи условия

Активация на акаунт