Разлика във възрастта между партньорите

• 6 980
  • 215
  •   1
Отговори
# 120
Никога не ми се е случвало да имам връзка и да не знам човекът на колко години е.Но свят голям-хора разни.
Както е казала Tanya, от общуването става ясно кой на колко е, не вадя скала за оценка и да питам наред въпроси.😀

# 121
  • Обран бостан ;)
Това е малко странно, почнеш да спиш с някого без да знаеш дори на колко години е. Защото днешните млади понякога с грим изглеждат доста по-големи от възрастта си. Може да се разбере възрастта и без да се пита така директно, ако питаш къде е учила, какво работи, тези неща излизат наяве, ако има общуване, освен почнеш да спиш с нея.

Изобщо не е странно. Дали е на +/-5 години от твоята възраст не е от значение за да си правите кефа.
Виж ако е очеизвадно по-стара от теб (15-20) там вече не въпрос на преценка, а на достатъчно алкохол.  Wink

# 122
Днешните млади мъже по правило преди 35 г. не правят резки движения, не се женят и нямат деца. Навреме си го срещнала, има шанс да иска сериозна връзка.

За мен 11 години разлика е огромна, но аз съвсем никога не съм харесала и един по-възрастен мъж в живота си.

# 123
Това е малко странно, почнеш да спиш с някого без да знаеш дори на колко години е.
Нищо странно не виждам - за да почнеш да спиш с някого е важно привлича ли те физически, допада ли ти характерът му/й, и просто прекарвате ли си добре.
Ако после имаш намерения да живееш с човека, да създавате семейство и т.н. естествено, че ще се поинтересуваш на колко точно години е. А на колко е приблизително си определил веднага на око още като си го срещнал. И ако примерно жена на 25 не иска да излиза с мъже на 35, веднага ще го отреже без дори да го пита на колко години е, защото то си личи - 10 години не можеш да ги скриеш.
П.С. Колегата ревоукър го изключваме - за него знаем, че на 40 изглежда като на 30 Simple Smile

# 124
Познавам много мъже, които изглеждат -10г в тази възраст, така че има как да се сбърка.И за жени важи.

# 125
Бре,моят как се е "излъгал" преди 30 да се ожени,че и дете да има?! Bowtie
В обкръжението ни също има млади мъже с жени и деца,не е чудо невиждано.
Който си го влече ергенския живот кара до откат,познавам и такива,каквито описвате.

# 126
  • Между гори и планини
На моят мъж въобще не можеше да му се дадат 42 години когато се запознахме. Най много 32. Но пък ние още като се запознахме си казахме и майчини мляко един на друг 🙂
Аз пък винаги съм била пи- сериозна и зряла за възрастта си, като цяло не съм излизала с набори, струваха ми се дечковци. Няма какво да науча, в какво да ме впечатлят , и други разни опитности които се трупат с възрастта. Да не говорим, че повечето са били вей хайвей , тук да чукнат, там да боднат, пък аз в хор не обичам да пея, предпочитам да съм прима 😉

# 127
То на повечето тук мъжете са се женили млади, но ние сме на 40+. Аз говоря за сегашните, днес мъже. Повечето приятели на мъжа ми станаха бащи за пръв път на 40 години. Синовете на приятелките ми, които са на 30+ години не са женени и нямат деца още.

При първия ми брак бившият ми съпруг е бил на 24 г. Сега синът ни е на толкова и е на светлинни години от идеята за семейство.

# 128
  • По света и у нас
Мъжете са свикнали да правят секс с възрастни жени, които им се виждат много по-млади, и ако знаеха възрастта и щяха да се откажат, но понеже не знаят се настройват е тя е +5 на него и това е.
Виждаш ли колко са лесни? Ако съм знаела на времето колко са елементарни, съм щяла да стана КонАртист.

# 129
Ние сме от генерацията на авторката,затова и намекнах,че не всички млади мъже предпочитат ергенлък.
До човек си е,който си предпочита сингъл комфорт няма да бърза да се обвързва.

# 130
Не всички мислят за семейство тепърва на 40. Голяма част от тези, които го правят, си остават без такова. Успешните хора около мен не си губят времето, не са и дечковци. Много се радвам, че мъжът ми след толкова години, е все още млад.

# 131
И аз се радвам, обаче съм реалист и виждам какво става наоколо. Нито един истински млад мъж нямам познат оженен и с дете (до 30 годишен). Това, че на 35 си се мислят за младежи е отделен въпрос.

Едно време се омъжих последна от всичките си приятелки, сега на моята възраст за женене тук се представят като "младо момиче съм на 25 години".

# 132
Стига де коя ще се ожени за 25 г. мъж в днешно време?

# 133
аз съм с 9 години по-малка от съпруга си, смятам, че това е до човек, колко е израстнал и до двойка, колко споделяте еднакви интереси

# 134
Жените вече не се омъжват толкова рано, а за малко след имам примери на най-успешните хора, около мен. Да мислиш за връзка на 40 и да се жениш на 25 не са единствените възможности.
Естествено, че да си имаш по-млад мъж, е по-добре. Никой не казва, че не трябва да се обичате и т.н. Това, че някоя не е успяла да си намери свестен, млад мъж, не значи, че всички са такива и че всички по-стари са все младолики, по-хубави и здрави от преди и т.н..

Общи условия

Активация на акаунт