Разлика във възрастта между партньорите

• 6 981
  • 215
  •   1
Отговори
# 105
  • Out of the Mix
Не е на 40, въпреки че аз отпреди 3-4 г. съм си същият, даже по-добре сложен физически.

Доня, вашето е малко по-особено, важното, че си щастлива.

При мъжете е малко по-различно, но все едно аз да съм сега с 58 годишна, това дори и не искам да си го представям. Жена на такава възраст да ме привлече е невъзможно. Горната ми граница е около моите години +-2-3, топ форма, без цигари и алкохол.
Да кажеме на Мартин от "Ергенът" бившата му жена е чудесна.

Не знам 60 годишен как насмогва на 42 годишна жена, но явно сексът не е всичко.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:25 от Revoker

# 106
Винаги съм харесвала по-зрели, което не винаги е до възраст. Мм е само 6 г по-голям, но преди да го срещна не съм изключвала и 10г да е.
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас май имат 25 г разлика, те какво да кажат, но явно се обичат хората. Като обичаш някого това са подробности. Но хората се привличат от различни неща, не смятам за осъдително или странно някои жени да искат връсник или по-малък.
Момичето написа темата и изчезна... може би й е първа сериозна връзка и се е стреснала от самата сериозност. Апропо чичо ми и жена му имат 11г разлика и когато искаха дете, въпреки че той беше на "преклонните " 40, тя имаше проблем.

# 107
  • Далечният изток
Въобще няма нищо общо с по-млад мъж и възрастна жена, особено пък на години 40+ и 50+, ама нищо...

# 108
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Винаги съм харесвала по-зрели, което не винаги е до възраст. Мм е само 6 г по-голям, но преди да го срещна не съм изключвала и 10г да е.
Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас май имат 25 г разлика, те какво да кажат, но явно се обичат хората.
Скрит текст:
Като обичаш някого това са подробности. Но хората се привличат от различни неща, не смятам за осъдително или странно някои жени да искат връсник или по-малък.
Момичето написа темата и изчезна... може би й е първа сериозна връзка и се е стреснала от самата сериозност. Апропо чичо ми и жена му имат 11г разлика и когато искаха дете, въпреки че той беше на "преклонните " 40, тя имаше проблем.
Алла Пугачова и Киркоров също се обичаха. Wink

Мда.

# 109
  • Между гори и планини
Ала Пугачова в момента е омъжена са Галкин, който сигурно е на половинката на възрастта ѝ.

# 110
При Макрон и жена му забелязваме обратната ситуация, жената да е по-голяма.

# 111
  • Обран бостан ;)
При Макрон и жена му забелязваме обратната ситуация, жената да е по-голяма.
Той па Макрон един алфа-мъжкар .... Trollface

# 112
  • Между гори и планини
Алфа, бета, гама, ама е президент.

# 113
  • София
Не знам защо такова теми все опират до това 40-годишните дали са стари. Сами по себе си не са престарели, но за някой в средата на 20-те нормално да са такива. Някои хора нямат проблем с разликите, други имат. Толкова. Няма причина никой да се чувства лошо заради нечии чувства. Няма как да сме млади, красиви и интересни за всички, нито половинките ни да са привлекателни за всеки.

# 114
  • Далечният изток
Ама то това последното не е и нужно. Важно е сам да се харесваш и да се цениш и да си цениш партньора, той теб. Ама когато ти самият не се чувстваш окей, още повече изпитваш и срам на всичко отгоре, значи този човек не е за теб, ти не си за него, приключвате и си търсиш такъв, с когото най-малкото да не те е срам от близките ти. Някой чувствал като проблем годините, друг килограмите и т. н. Има право да си има критерии все пак и като нещо ще го мислиш и ще ти предизвиква негативни емоции, приключвай или пък въобще не започвай. Какво има толкова да го нищим. Аз като ѝ кажа, че за мен разлика и от 20 години ми е окей, авторката какво ли ще я топли това... Нищо.

# 115
Много връзки се провалят даже на вече етап съпрузи и родители точно, защото единия е заобикалял проблем още от началото. Разликата във възрастта не е проблем, обаче ако за авторката е такъв, то да не продължава. Защото тази разлика винаги ще я има, а нейното неудобство по въпроса само ще расте и някога ще излезе с пълна сила. Всеки има пример за успешна връзка с разлика, но нея това няма да я спаси от неудобството и срама, които таи. Сама се опитва да го оправдае какъв мил и добър мъж е, само дето е старичък за нея. Няма нужда да се тормози и опитва да приеме нещо, което явно за нея е табу. Да прекрати връзката или просто да сподели с партньора, че не иска да задълбочават отношения.

# 116
Според мен проблемът не й е разликата в годините, а има нещо друго, което не й допада в него и в отношенията им. Защото ако главната причина е възрастта, едва ли изобщо би излязла и на кафе с него, камо ли да започва отношения, дори само за секс.
Не знам, де, аз разсъждавам от моята камбанария също.
Усещала съм се как понякога подсъзнателно търся някаква уж по-основателна причина(да звучи)  от тази, която усещам аз лично.
Ако има нещо, което не ми допада по външен вид или качество или години и тн, аз не бих имала повече от един нормален разговор с този човек. Едва ли ще го допусна до себе си.
Ето, за мен 10г са максимума. За 11 мога да направя компромис.
Но повече - трудно. Преди време започнах да си пиша с един мъж с повече години По-голям. Много ми харесваше и ми беше доста интересен. Но среща не осъществих, точно заради годините разлика. За какво ми е да се видя с него, да ми хареса още повече.. и накрая да му кажа еми няма да стане, голям си. Защо на първо време съм излязла с него тогава? За мен това е губене на време и моето и неговото.

# 117
Аз съм на 33 г а моя мъж е на 41 г.
Заедно сме 18 години.Женени сме 17 години.
Имаме момченце на почти 5 годинки.
Щастливи сме.Обичаме се много.Не можем един без друг.
Какво по хубаво от това.
Така, че ако се обичате и държите един на друг.
Бъдете заедно и си живейте живота заедно.

# 118
Крис, личи си, че отдавна не си се запознавал с жена, не си общувал, не си флиртувал, не си се загаджвал към днешна дата, последните "трендове".
Всеки си казва, както дойде в процеса на писането, общуването, лежерно и непринудено подробностите около себе си.
Не съм ами. Ето тука и други хора казаха, че като си пишели ставало дума кой на колко години е. А без писане не може ли?
Едно време беше - срещнеш някое момиче, запознаете се, искаш ли да излезем някой път - искам, излезете 1-2 пъти, ако се харесате взаимно почнеш да спиш с нея, и това е - ако те привлича, какво значение има на колко точно години е? Нали я виждаш на външен вид красива ли е, грозна ли е, млада ли е, стара ли е? Възрастта е просто едно число. Ще разбереш, естествено, в един момент по-натам. Но при запознанство никога не съм питал жена "абе ти на колко години си?"

# 119
Това е малко странно, почнеш да спиш с някого без да знаеш дори на колко години е. Защото днешните млади понякога с грим изглеждат доста по-големи от възрастта си. Може да се разбере възрастта и без да се пита така директно, ако питаш къде е учила, какво работи, тези неща излизат наяве, ако има общуване, освен почнеш да спиш с нея.

Общи условия

Активация на акаунт