Разлика във възрастта между партньорите

• 6 983
  • 215
  •   1
Отговори
# 90
Естествено, че
питаш.Вие тези връзки как ги започвате? Виждаш някого и хоп- връзваме се, а после ще се питаме.Комуникация се казва.

# 91
Ми ей така - не съм питал. Така са ме учили - жена не се пита на колко години е.
То се разбира после с времето.
И за мъж какво толкова - нима не можеш да прецениш на външен вид на колко е, +/- няколко години? Не я е заблудил, че е на 25. Мъж на 36 ще му дадеш поне 30 и няколко. Какво значение има точно колко? Ще го отрежеш ако е на 36, а ако е примерно на 33 - става, така ли?

# 92
Питай авторката, не знам каквии са ѝ представите.
И най-естественото нещо е, когато имате флирт помежду си, да обменяте информация.
Жена не се пита във формална обстановка, ни в клин, ни в ръкав, особено ако не ти е близка.В останалите случаи е най-нормалното нещо на света.

# 93
Тя казва, че е знаела, но в началото не е мислела за сериозна връзка.

# 94
Да, разбрала е по някое време, но е забравила.Върнах се да рефрешна.🙃

# 95
  • Пловдив
Значи някакво време са обменяли течности,  но в един слънчев ден са решили и да си кажат на колко години са. И сега е ужас ......Топ връзката.

# 96
  • Между гори и планини
Толкова го обичаш значи. Когато обичаш някого не те е срам да изкрещиш на целия свят, че обичаш този човек. А теб те е срам да го запознаеш с родителите си и т.н. Ами ако той беше казал нещо такова за теб, как щеше да се почувстваш?
С мъжът ми имаме 18 години разлика и не ми пука! Бях на 24, а той на 42 когато се запознахме. Две години по- късно сложих нашата снимка във форума и на повечето съфорумки тогава им изтекоха очите по него 😊
Вече 21 години сме заедно и се надявам още дълго да е така. Аз съм обичана, уважавана, гледана в очите и носена на ръце. Имам съпруг който и до днес ми прави комплименти и за него съм единствена и прекрасна. И това ми е много по- важно от цифрите на годините му.

# 97
...Има ли смисъл да продължавам, защото го обичам, или щом се е забила тази цифра в главата ми, по-добре да се откажа.... благодаря ви!
Няма смисъл да продължаваш, защото не го обичаш.

# 98
  • Out of the Mix
Крис, личи си, че отдавна не си се запознавал с жена, не си общувал, не си флиртувал, не си се загаджвал към днешна дата, последните "трендове".
Всеки си казва, както дойде в процеса на писането, общуването, лежерно и непринудено подробностите около себе си.

36 годишен за 25 годишна последната дума, с която ще бъде наречен за нея е "стар".
Екстра е.

# 99
  • По света и у нас
Не мисля, че 11 г е кой знае каква разлика.

# 100
Крис, личи си, че отдавна не си се запознавал с жена, не си общувал, не си флиртувал, не си се загаджвал към днешна дата, последните "трендове".
Всеки си казва, както дойде в процеса на писането, общуването, лежерно и непринудено подробностите около себе си.

36 годишен за 25 годишна последната дума, с която ще бъде наречен за нея е "стар".
Екстра е.

Аз точно така бих го нарекла.

# 101
  • Далечният изток
То и тя така го нарича, затова всички тук се чудим какво въобще прави с него...

# 102
  • Обран бостан ;)
Моля? Как така 36-годишен мъж е възрастен за 25-годишно "момиче"?
Аз ли се обърквам нещо или се размятат двойни стандарти?

Тук е така. Аз вече свикнах. Wink

Къде е авторката? Полов ден с "дядото" или просто ни гледа сеира. Wink

# 103
  • Между гори и планини
Ние които сме на 40+ явно сме динозаври... Толкова архаична не съм се чувствала никога 😂

# 104
След като се срамуваш от възрастта му, просто прекрати връзката. Ясно е, че го приемаш като старец или смяташ, че ще се излагаш като разберат близки и приятели възрастта му. Истината е, че те е срам.
Реално 40 годишните не са старци, но е нормално ти сега да не го разбираш. Като станеш и ти на 36 ще стоплиш, но ти е рано още. Ако имаш някакъв сантимент към този мъж, освободи го, не е Ок човека  до теб да се срамува да те представи на близките си.

Общи условия

Активация на акаунт