Витамин Б12 при дете

• 414
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,момичета
Може ли някоя от вас да ми каже ако е правила изследвания на витамин Б12 на малко дете каква трябва да е стойността.Направихме на малкия на 2 годинки поради раздразнителност,липса на концентрация и не особено голям апетит.Витамина му е 345,референтите стойности са от 295-1640,но ми казаха,че това са стойностти основно за възрастни.Ще се консултирам и лл,но до тогава ако някоя може да даде мнение и информация от своя опит

# 1
Добри са си стойностите,има и таблица за референтни стойности за бебета и деца в интернет. Пуснахте ли и за витамин д?Дава те ли шоколад и десерти с какао? Ходи ли на ясла? Причините за раздразнителност може да са много. Принципно възрастта от 2 до съм 4-5 е трудна.

# 2
Добри са си стойностите,има и таблица за референтни стойности за бебета и деца в интернет. Пуснахте ли и за витамин д?Дава те ли шоколад и десерти с какао? Ходи ли на ясла? Причините за раздразнителност може да са много. Принципно възрастта от 2 до съм 4-5 е трудна.

Здравейте,пуснах витамин Д-23 е иначе ми казаха,че стойностти за деца са други и са от 800 до 1000,не ходи на ясла ,ядеше бисквитки с какоа вече не

# 3
Интересно, защо при възрастни ще е от 295-1000 а при малки деца от 800-1000.. Трябва лекар да каже. Дано се включи и някои ,които знае повече.

# 4
Каква концентрация се очаква при двегодишно дете?!

# 5
Според докторката също са в норма.Благодаря все пак

Общи условия

Активация на акаунт