Неволно отслабване

• 2 841
  • 36
  •   1
Отговори
Здравейте, от миналото лято започнах диета,поради проблеми със стомаха-ограничих пържено, сладко и подобни. От тогава досега съм минус 12кг. Наистина имах доста излишни кг,бях 80кг , сега съм 68,и последния месец отново съм 1кг надолу. Но се притеснявам, че продължавам да слабея, ям често, на по-малки порции, определено не гладувам.
 Пусках си кръвни изследвания, тсх, захар..всичко е перфектно.
Споделих с личната, каза че всичко е ок.

# 1
И на мен ми се е случвало след диета. Спокойно, ще си влезеш в някаква норма и ще се стабилизираш. Ако си изчислиш BMI, сигурно ще установиш, че няма нищо тревожно и не си отслабнала прекалено.

# 2
Щитовидната жлеза е добре да се провери.

# 3
Притеснявате се, че продължавате да слабеете? 68 кг не са малко, освен ако не сте 1,80 висока.

# 4
На мен за напълняване и отслабване ми влияят антителата на щитовидната жлеза - ТАТ и МАТ. Проверете ги и тях.

# 5
12 кг за няма и година не са малко килограми.

Последна редакция: вт, 07 апр 2026, 19:29 от Дидичка

# 6
Аз свалих 10 килограма за три месеца без диети, едва по-късно разбрах на какво се дължи, но се чувствах добре.

# 7
Казваш че се чувстваш добре и изследванията са добри - тогава къде е проблема? Не искаш да сваляш повече кг ли?

# 8
По кг на месец е идеално за сваляне на излишни кг.
Радвайте се!
80 кг са много за жена.

# 9
Е, имаш още за сваляне. Колко си висока?

# 10
Едва ли е 180.

# 11
  • Варна
От миналото лято до сега е изминала почти година. 12 свалени килограма за такъв голям период си е напълно в реда на нещата. Сегашното ви тегло също е добро, даже все още е много, ако сте ниска.
Преди време бях решила да отслабвам. Започнах да тренирам, напълно спрях захар, мазнини и тестени, смятах си калориите и поддържах калориен дефицит и за 2 месеца свалих 8 кг, което се равняваше на 15% от теглото ми. Бях 56, станах 48. Без да се усетя прекалих. Осъзнах, че съм станала хърбава и не се харесвах. Започнах обратния процес по качване на тегло, но се оказа страшно трудно и ми отне 2 години да загладя кокалите.

# 12
Толкова слаба никога не съм била, притесних се защото продължавам да свалям кг.

# 13
Ръст не сте уточнила?

# 14

Общи условия

Активация на акаунт