Разлика във възрастта между партньорите

• 6 988
  • 215
  •   1
Отговори
# 45
Разбира се, мъжете сте привлекателни до заветни старини. Жените след 30 сме за изхвърляне. Хехе...
Няма нужда от иронизиране. Специално написах - сред пенсионерите.
Жена-пенсионерка, която да е привлекателна сексуално, не съм виждал. Докато сред мъжете - макар и малко - но има. Не че съм жена, та да ги оценявам от сексуална гледна точка, но така като гледам бих казал ако бях жена - ето тоя лови окото, още е хубав мъж.

# 46
Годините нямат толкова голямо значение, важно е отношението, комуникацията, дали сте на една вълна.. Важно е да усещаш много любов и уважение, отношение, сладък кекс, и т.н. Ние - с 1/2 сме с 9 години разлика. Още има тръпка, макар и след повече от 20г заедно.. та, годините са само цифрички. Дерзай! Smiley

# 47
  • София
Майка ми и баща ми 70те години са се запознали и имат точно 11 години разлика. Все оща са заедно. А БНД и приятелката му  са с разлика от 13 години, вече са 15 години заедно и имат дъщеричка на 2 години (той стана баща на 49г). Вуйчо ми,между впрочем стана татко на 63г... Не, че трябва да се чака дотогава, ама на 40г за мъж е съвсем нормално, дори преди това повечето не са емоционално зрели за това. Тъй, че бих казала, да се радваш на случилото ти се.

# 48
  • Somewhere far away
Ако 60 годишният е Джефри Дийн Морган направо го взимам (в кръга на шегата). 😁
или Хю Джакмън. Sunglasses  👍

# 49
От начина, по който е написана темата, мисля че това не е подходящия партньор за авторката. Тя категорично не е влюбена в момента. А щом не е влюбена сега, няма и да бъде от тук нататък. Когато човек е влюбен, тези  11 години просто не правят впечатление, не се мисли как ще бъде когато дойде зрялата възраст, нито дали влюбеността е грешка. Когато дойде "отрезвяването" ако случилото се Е било любо все пак, то посоката на мисли също е тотално различна от - аз като съм на 40 той ще е на 50. Мислите обикновено следват посоката - ще се справим, медицината сега прави чудеса, един Майкъл Дъглас/Харисън Форд/Кевин Костнър/Хю Джакман на тази възраст как изглеждат(!) и моят ще е така и човекът става още по-мил.

Начинът на разсъждение на авторката е преценящо - циничен. По каква причина, мога само да гадая.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 20:02 от _re_ge

# 50
  • София
От начина, по който е написана темата, мисля че това не е подходящия партньор за авторката. Тя категорично не е влюбена в момента. А щом не е влюбена сега, няма и да бъде от тук нататък. Когато човек е влюбен, тези  11 години просто не правят впечатление, не се мисли как ще бъде когато дойде зрялата възраст, нито дали влюбеността е грешка. Когато дойде "отрезвяването" ако случилото се Е било любо все пак, то посоката на мисли също е тотално различна от - аз като съм на 40 той ще е на 50. Мислите обикновено следват посоката - ще се справим, медицината сега прави чудеса, един Майкъл Дъглас/Харисън Форд/Кевин Костнър/Хю Джакман на тази възраст как изглежда и моят ще е така и човекът става още по-мил.

Начинът на разсъждение на авторката е преценящо - циничен. По каква причина, мога само да гадая.

Вярно е. Ако авторката беше на 17г щеше да е по-различно, но на 26г би следвало да е зряла жена. Помисли върху това, авторке!

# 51
Бих обърнала внимание и на обкръжението. В определени среди, а някои представители и на фоорумната общност, жена на годините на авторката вече превалва и трябва спешно да намери мъж и да уседне.

# 52
  • София
Става и става като за пенсионер са две различни неща Wink Та пенсионерите са си дядовци. За някоя баба биват. Тези, които ни се усмихват от екрана не ги броя Joy И те лъхат на дърто, и то отдавна, въпреки че са световно признати мъжкари (за разлика от местните дядовци).

Крис, викаш бива ги дедиците, ама на почивка с бабата Laughing

# 53
  • София
Лъвица, права си, по-приемливо е мъж на възраст, отколкото жена. Затова и като жената е много по-голяма повече бие на очи, но в случая е обратното и важно да се разбират. Едната възрастова разлика не разсипва отношенията.

# 54
  • София
Е хайде сега, хора, това, че момичето го е срам, защото той е по-възрастен, не значи, че не е свястна.
Да, значи, че е незряла и просто не е готова за тази връзка. Има разлика дали просто не харесваш нещо у някого и това да те е срам пред другите от него.

И мъже, и жени остаряват. Който не може да го приеме и намира оправдания и сто примерчета, има сериозен проблем. Всички ще умрем.

Жена на 40 не е в разцвета, моля ви се. Не знам кой го написа назад. Пикът за жените е към 30. Хем младост, хем акъл. В общия случай. На 40 тялото вече започва леко да сдава багажа. За мъжете се отнася същото. Може би 35 е пикът при тях, давам 5 години отгоре заради неориентираността и по - бавното им развитие.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 18:36 от The Catcher in the Rye

# 55
  • София
Да, за авторката съм съгласна, че е незряла. Но иначе само по себе си не е незряло да не искаш по-възрастен партньор.

Иначе зависи за кой пик говорим. При мъжете физическият е на максимум 30, според мен и по-рано. За зрялост, определено узряват по-късно, факт, и то не е задължително изобщо да се случи.

# 56
  • София
Да, всеки има предпочитания, това е нормално и в правото си. Аз не харесвам руси мъже, примерно. Не е срамно или незряло.

# 57
  • Out of the Mix
Сега виждам темата, разписали са се обичайните, при които няма изненада кой какво предпочита, избрал, случило му се. Wink

Лъвица
, съгласен съм с много от нещата, които пишеш, говорили сме много из темите, както и с другите, но разбери, че при всеки е различно. Повярвай ми физически сега изглеждам много по-добре отпреди 10 г., като бях на 30. Тогава бях все още момче, брадата не ми се беше сгъстила изцяло. Сега, макар и не толкова гъвкав, в смисъл, за да поддържам нивото имам нужда от повече раздвижване, упражнения и разтягания, но имам много повече сила, дори честно казано не съм я тествал, но гръклян с фалангите мога да скърша, защото освен захвата от лостовете, свиря и на китара, и макар не толкова дебели, даже тънки, пръстите са ми мега здрави и силни.
Разбира се снимки за доказване на "противното" няма да поствам. Joy

Искам да кажа, че поддръжка му е майката, начин на живот, и съм категоричен в това, защото се виждам, околните, коментираме и т.н.

Лично за себе си в момента съм в най-добрите си години, сега, не преди.
Живи и здрави след 5-10 г. и напред ще видим. Simple Smile

По темата - не всеки 35-40 може да е с 25 годишна и да изградят хармонична връзка.
Не всяка 25 годишна е достатъчно зряла за по-улегнал мъж.
Авторката не е със сигурност, и да го освободи щом не го харесва и приема, насила нищо не става и не е на добре.
Разликата сама по себе си не е фрапантна. Куп фактори са - сексуалност, либидо, мироглед, взаимност.
Баба ми и дядо ми - 10 г. разлика, баща ми с втората жена 7, аз с предната ми приятелка 6. Имал съм и наборки, и 3-4 г. по-малки, че и малко по-големи, до човек е.
Включително си има и момичета, харесващи по-зрели мъже, наборите са им инфантилни.

# 58
  • София
От целия текст запомних само:

Не съм я тествал, но гръклян с фалангите мога да скърша, защото освен захвата от лостовете, свиря и на китара,

# 59
Абе уж при всеки е различно, ама при някои липсата на кандидатки е подозрително еднаква на всички възрасти.

Общи условия

Активация на акаунт