КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 49 508
  • 605
  •   2
Отговори
# 15
Няма бонбони морски фигури в нашия филиал.
За Бога, ЗАЩО по целия магазин тече ток?! От инсталациите им ли? Може и да не се изразявам правилно, обаче то човек направо да го е страх да пипне каквото и да било в то,и магазин! Докато теглех плодове и зеленчуци на везната, както и докато взимах кроасани с кашкавал и шунка (пликове за тях по-точно), при киселото мляко, при докосване на количката за пазаруване все пак се изтрайваше. Но на касата на самообслужване беше брутално. Докато сканирах дигиталната си Кауфланд кард, безименият ми пръст се докосна до плота. Е, такъв ток ме удари, че инстинктивно от стрес дръпнах ръката си нагоре, а телефонът ми направи едно "салто" нагоре. Едва успях да подложа ръка, за да не падне после и на земята...🤪 Не мога да приема, че е от мен, защото основно в Кауфланд ми се случват подобни неща.

# 16
  • оттам, откъдето започва България
Вчера ползвах купона за сладолед -25%. Даде ми отстъпка на вече намален сладолед и така от първоначална цена 5 лв. и стотинки, намален на 3.99 лв., накрая го взех за 2.99 лв. Естествено червеният етикет беше сложен на празно място, та се наложи да скандирам сладоледа, за за установя, че е намален. А цените на сладоледите няма да коментирам, не знам дали в другите магазини са толкова високи.
Интересното на този купон е, че е валиден от 2 май до 4 май и може да се използва многократно, само ти взема по 20 точки на покупка.
Взех този сладолед.
Скрит текст:
.    
Скрит текст:

# 17
Подарявам купон за 10лв,за покупка над 100лв

# 18
Сладоледите са навсякъде скъпи. нюи в Кауфланд с цена от 6 лева-сега има 25 процента отстъпка и става 4.50. по магазините е 5 лева бройката.

# 19
Нюи май ги видях на цена 6,49 лв (редовна) в Кауфланд...🤔

# 20
Много обичам сладолед, но 5-6 лева за такъв на клечка няма да дам, дори ако го е правил лично Джейсън Момоа Stuck Out Tongue Winking Eye Днес на приблизително такава цена си купих цяла кутия от тези с ядките, едва ли са с много по-различни съставки от Нюи.

# 21
  • оттам, откъдето започва България
Затова взех още един сладолед от тази марка, за която писах по-напред, но този път сметанов с орехи и стафиди - с отстъпката 2.99 лв.
Осигурих и салатата: взех салатка на 0.16 лв., връзка лук на 0.08 лв., връзка чесън на 0.09 лв. и репички на 0.69 лв.

# 22
От утре има голямо намаление на Комплект Тефал -тенджери , тигани на 219,90  от 439 лв, където са навсякъде. За мен си струва. Както и фритюрник за 40лв на редовна цена 80 , с купоните за 10% мисля , че ще дойде добре.

# 23
  • Mostly in my mind
За пръв път такъв купон. Активираш, ползваш го и хоп после пак го имаш. Joy визирам този за сладоледите. Вчера купих няколко. Днес влизам в приложението, пак купон. Днес пак го използвах, ей сега влизам, пак купон. Joy

# 24
  • София
Аз парочистачката на Ровента харесах и тенджерите на Брио.

# 25
Купих сладолед на тяхната марка, сорбе с лимон, намален от 7 на 5.49. С купона стана 4 и нещо.
И кафе капсули си намерих, по 6 лв. Май не ги видях в брошурата.

# 26
За пръв път такъв купон. Активираш, ползваш го и хоп после пак го имаш. Joy визирам този за сладоледите. Вчера купих няколко. Днес влизам в приложението, пак купон. Днес пак го използвах, ей сега влизам, пак купон. Joy
И преди е имало такива купони. Например по ковид времето имаше за дезинфекциращ гел за ръце. Срещу 5 или 10 точки се активираше многократно. Аз като цяло рядко използвам от купоните им (от изненадите е по-често), може и друг път да е имало подобни купони.🤔

# 27
Непременно ще опитам бонбоните, имитация на Роше, че са ми много пристрастяващи!

# 28
Ананасът в консерва "Монте" за 2 лв.е гаден и мек. Добре че взех само един. Иначе е годен до 27-а.

Ягодите са прилични на вкус. В Лидл изглеждаха по-добре за същата цена.

# 29
Мнения за прахо/парочистачката Равента?

Общи условия

Активация на акаунт