КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 49 493
  • 605
  •   1
Отговори
# 45
Как се хващате на такива глупости? Няма такава игра от Кауфланд. Гледайте какво отваряте във ФБ.

# 46
Някой получил ли е ваучер за 200 лв от играта, за тези които са на 50,51 и 52 години? Сега ми се отвори тази игра, срока е до 6 май. Трябва да платя 3,91 лв за доставка, дали е сигурно? Да въвеждам ли данните за плащане?
99% е някъква измама,ще си останете с платени 3.91лв .Каква е  е тази игра , Вие участахте ли там?

Не, то няма участие. Отваря се една страница и цъкаш на едни кутии. Ако изскочи ваучер 200 лв, ти се отваря страница да плащане на доставката. Аз нещо се усъмних, реших да питам първо тук.

# 47
Виж първо на кого е страницата. Не е на Кауфланд.

# 48
  • София
Някой получил ли е ваучер за 200 лв от играта, за тези които са на 50,51 и 52 години? Сега ми се отвори тази игра, срока е до 6 май. Трябва да платя 3,91 лв за доставка, дали е сигурно? Да въвеждам ли данните за плащане?
99% е някъква измама,ще си останете с платени 3.91лв .Каква е  е тази игра , Вие участахте ли там?
А може и с източена карта. Simple Smile

Не знам как може да се хващат хората на такива "игри"! Имаше същата и за ИКЕА. Simple Smile Беше за всички родени през примерно 1974 година по случай това, че ИКЕА е дошла тогава в България. JoyJoyJoy

# 49
А може и с източена карта. Simple Smile

Не знам как може да се хващат хората на такива "игри"! Имаше същата и за ИКЕА. Simple Smile Беше за всички родени през примерно 1974 година по случай това, че ИКЕА е дошла тогава в България. JoyJoyJoy

То тази е подобна, за родените 1974, 1973 и 1972

# 50
отваряте си сайта на кауфланд. ако я няма там официално играта с обявени ясни общи условия -   значи измама. не си въвеждайте данни за картата. и вижте на какъв интернет адрес ви препраща

# 51
Значи, не само възрастните хора се хващат на такива измами...
Гледайте, четете, проверявайте...

# 52
Не, то няма участие. Отваря се една страница и цъкаш на едни кутии. Ако изскочи ваучер 200 лв, ти се отваря страница да плащане на доставката. Аз нещо се усъмних, реших да питам първо тук.
Кое те усъмни по-точно - че всеки път като се отвори страницата и цъкаш на кутиите, всеки път точно за теб изскача ваучера? Или може би факта, че имат толкова много ваучери по 200лв за раздаване (сякаш се опитват да ти ги пробутат), обаче нямат 4лв да ти ги пратят? А ако спечелиш няколко ваучера, защото те винаги изскачат, дали не могат да ти ги пратят с една обединена доставка?

# 53
Имам купон за отстъпка 10лв при сметка над 100лв. Някой ако го иска ...

# 54
  • София
Значи, не само възрастните хора се хващат на такива измами...
Гледайте, четете, проверявайте...

Има много млади и на средна възраст хора с ограничен умствен багаж.
Като видят печалба и забравят да мислят - шамар да е, аванта да е.
Външно имат интелигентен вид, но ....
Сега на въпрос по темата - ягодите имат ли аромат, сладки ли са?
Ясно ми е, че е до партида.

# 55
Безвкусни са ягодите.

# 56
Здравейте,

Някой може ли да коментира качеството на чаршафите от брошурата с нехранителните стоки. Ориентирах се към тези 5 части, но има и по-скъпи /3 части/, дали да рискувам?
стр.16-17 https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_Hyper1_7800_BG19-CL1/view/flyer/page/16

Глория шаршафите дали са много тънки, дали пускат боя, някой ако може да сподели опит.

# 57
Имам купон за отстъпка 10лв при сметка над 100лв. Някой ако го иска ...

И аз предлагам такъв,ако някой иска да го използва.

# 58
Пипнах ги вчера, не си струваха разходката (Глория) - тънки, направо прозрачни, полиестер. На Дилос са хубави, но съответства цената.
Скрит текст:

Здравейте,

Някой може ли да коментира качеството на чаршафите от брошурата с нехранителните стоки. Ориентирах се към тези 5 части, но има и по-скъпи /3 части/, дали да рискувам?
стр.16-17 https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_Hyper1_7800_BG19-CL1/view/flyer/page/16

Глория шаршафите дали са много тънки, дали пускат боя, някой ако може да сподели опит.

# 59
  • оттам, откъдето започва България
Не ми харесаха спалните комплекти, изкуствена е материята.

Общи условия

Активация на акаунт