КАУФЛАНД - тема 76 ПРОЛЕТНО-ЛЯТНА 2025

• 49 506
  • 605
  •   3
Отговори
# 30
  • София
Мнения за прахо/парочистачката Равента?
Днес я купихме, ще я пробваме тези дни и ще дам отзиви.

# 31
Някой има ли свободен купон за 10лв отстъпка при над 100лв покупка?

# 32
Има ли намаление на нехранителни? Днес голямо стълпотворение беше там, намерих си резервни гъби за моп, по 2 лв.
И сладоледи има днес с хубаво намаление. Май нямаше смисъл да ползвам вчера купон.

# 33
  • София

Мога да ти дам. Пиши ми

# 34
Има ли намаление на нехранителни? Днес голямо стълпотворение беше там, намерих си резервни гъби за моп, по 2 лв.
И сладоледи има днес с хубаво намаление. Май нямаше смисъл да ползвам вчера купон.
Има нехранителни на 50% и сутринта беше лудница- в количките: скари, тостери и всякакви уж евтини неща...

# 35

Мога да ти дам. Пиши ми

Получих вече, благодаря все пак.

# 36
Доматите и салатите хич не бяха хубави миналата седмица.

# 37
  • София
Някой ако го иска да пише. До днес е.
Тази машина дали прави добре кафето, имам и -10% за 100+лева и й се чудя.
Бонбони К класик...за -60%

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 18:15 от Starrydream

# 38
Тази машина се коментира всеки път когато е в брушура.Всички са доволни,аз също я имам ,харесва ми.

# 39
И аз имам кафемашината и съм много доволна. Взех я точно с купон 10 лв отстъпка при покупка над 100 лв.🙂

# 40
  • София
Купихме вчера парочистачката на Ровента, пробвахме я днес, но не съм доволна. Някой знае ли как става връщането и дали въобще е възможно такова.

# 41
Купихме вчера парочистачката на Ровента, пробвахме я днес, но не съм доволна. Някой знае ли как става връщането и дали въобще е възможно такова.

"Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.

*В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти. "

Не би трябвало да имате проблем при връщането аз скоро върнах един чопър

# 42
Някой получил ли е ваучер за 200 лв от играта, за тези които са на 50,51 и 52 години? Сега ми се отвори тази игра, срока е до 6 май. Трябва да платя 3,91 лв за доставка, дали е сигурно? Да въвеждам ли данните за плащане?

# 43
  • София
Не съм чувала за такава игра, звучи като измама с тези 3,91 за доставка.

# 44
Някой получил ли е ваучер за 200 лв от играта, за тези които са на 50,51 и 52 години? Сега ми се отвори тази игра, срока е до 6 май. Трябва да платя 3,91 лв за доставка, дали е сигурно? Да въвеждам ли данните за плащане?
99% е някъква измама,ще си останете с платени 3.91лв .Каква е  е тази игра , Вие участахте ли там?

Общи условия

Активация на акаунт