?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 042
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 11 775
Веднъж на месец или два Чичи се жалва и пак всичко се повтаря Grinning

# 11 776
Тъкмо ще е разнообразие Чичи. Нали сме отдушник на не една и две истории. Не може да се въртят само 2-3 потребителя.
Пък и си и психотерапия за тях. Ако им помага мен не ме дразни.
Ако ме дразни спокойно мога да прескоча темите.

# 11 777
На мен ми е интересно Grinning едни все се оплакват, други все се хвалят, всеки с номера си Grinning

# 11 778
Пък аз си мрънках. Целия Форум се дразнеше. Докато един ден не яхнах метлата.

Той продължава да се дразни, защото няма тема, която не си сефтосала с твоя бивш.

А Мая не е мрънкала, защото дори не беше наясно с какъв човек се е събрала и си живееше в измислена розова реалност.

Не ми скачайте, но най- полезният ход на Чичи е да мине на някакви мерки, да го баламосва, че ей сега ще правят дете, после може да пробват малко и да не стане. И ще се изнижат 3-4г., докато си стъпи на краката и може да взима по- кардинални решения.
В днешно време едва ли са толкова прости мъжете, че на 40+ да правят 3-4 години опити с надеждата да забременее жената. Като я помъкне след половин година на репродуктивен специалист, каквито са препоръките, може да се наложи веднага да вземе кардинално решение.

# 11 779
  • Поморие
Нито  нужно да се развежда, нито е нужно да ражда второ дете. Човек не получава всичко, което иска, така че това са нещата от живота.
Какво има толкова да се оправдава за нежеланието да минава още един път през бременност, новородено, тодлър и т.н. За някои жени това е рай и се чувстват реализирани, за други е пу-пу, айде не.

+1👍🏼
Никой не може да ни накара насила да имаме повече деца от колкото бихме искали. 21 век е, всяка жена има право на избор и да отстоява себе си. Когато мъжете почнат да забременяват и раждат, а също и тичат подир подивели деца с бебешки пубертет години у дома и в парка, тогава могат да имат претенции.
Мен примерно с тотално неконтролируем тодлър и бебе, с което приспиването всяка вечер е приключение, а денем реве ако не е в ръцете ми, няма сила на света, която да ме накара да имам повече от две деца. Аз сигурно ако не бях забременяла преди да се появи бебешкия пубертет на сина, посмъртно нямаше да се навия на второ. Но не съжалявам, обожавам дъщеря си!

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 22:19 от theblondeambition96

# 11 780
  • При семейството си
Е как ще помъкнеш жена, която не желае да забременява на репродуктивен специалист?!
При Чичи “проблемът” е, че тя хем не иска, основно заради стария си начин на живот и хобита, занимания, интереси, хем не е 100% убедена, явно, че това е правилното решение, хем пък съпругът и’ също иска още едно дете.
Аз не виждам кой знае каква драма, най-вероятно ще си останат с едно и заедно, след време дали единият или другият ще съжаляват за едното или другото, никой не знае.

# 11 781
Човека иска да я върже. Да е зависима от него. Че току виж може и да се усеща, че не го долюбва особено и може да отлети и тя като поотрасне детето.

# 11 782
При положение, че съветът е да го баламосва, вземайки контрацептиви, и уж да правят опити за забременяване, е много вероятно това да стане. Още повече, че той май много четеше за бременността, за витамините, какво е забранено/разрешено и т.н.

# 11 783
  • Поморие
Ще задам един малко по-различен от текущата тема въпрос:
Бихте ли преглътнали, простили, ако мъжът/партньорът ви си води жени приятелки на гости, които почват да се правят на приятелки и на вас, но целта им е да впримчат в лапите си вашата половинка и то докато сте били в напреднала бременност! Има ли право после такъв мъж да ревнува или да обвинява вас, че сте неверни и то неоснователно?
Човека иска да я върже. Да е зависима от него. Че току виж може и да се усеща, че не го долюбва особено и може да отлети и тя като поотрасне детето.
Babytrapping-ът май стана тенденция сред мъже, които осъзнават, че могат да изгубят партньорката си.

# 11 784
  • При семейството си
Ами значи много я обича, иска да я задържи на всяка цена, с броя деца.
Ако тя искаше второ, а той не, какви щяха да бъдат причините…тя да го върже или?

# 11 785
По новия въпрос зададен в темата - не, не бих простила никакви жени приятелки, той няма такива и не виждам необходимост да има, камо ли да ги кани вкъщи?!?

# 11 786
Бихте ли преглътнали, простили, ако мъжът/партньорът ви си води жени приятелки на гости, които почват да се правят на приятелки и на вас, но целта им е да впримчат в лапите си вашата половинка и то докато сте били в напреднала бременност! Има ли право после такъв мъж да ревнува или да обвинява вас, че сте неверни и то неоснователно?
WTF
WTF
WTF
Изпращам го по живо по здраво с особата. И сменям патрона.
И пак
WTF

# 11 787
  • here and now
Той, ако я обичаше, нямаше да я кара да прави неща, които не иска и да ѝ вменява вина за това.
Той, ако я обичаше, тя щеше да го е усетила и нямаше да пише тук, а щеше да вземе друго решение.

# 11 788
Да знаеш и двамата не разбирате, какво е връзка. Той си води любовниците вкъщи, ти изневеряваш за отмъщение. Къде е удоволствието и спокойствието от връзката?

# 11 789
Аз не разбрах последния казус -откъде човек може да в сигурен за чужди намерения ? Иначе изневеряващите стават ревниви , едно  , че съдят по себе си , второ , че бързат да обвинят другия.
Аз не съм ревнива , не бих имала проблем да има приятелки жени , нищо няма д ами пречи да се сприятеля с тях , но ако не ми е приятно и продължава да го прави не бих търпяла .

Общи условия

Активация на акаунт